9

Το Σαββατοκύριακο των τοπικών ντέρμπι

Όχι, δεν λέει "μπουγάτσα". Ούτε "Καρδίτσα". Λέει "Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ταράτσα"! Φαίνεται ότι όταν οι ΠΑΟΚτσήδες λένε "ΠΑΟΚ παντού" το εννοούν...


ΠΑΟΚ-Ρούλης(1-0) : Κακό ματς, κακή διαιτησία, σοβαρός και δυνατός ΠΑΟΚ

Νερό πολύ στο χορτάρι εξαιτίας της βροχής, στην κερκίδα καμιά 30αριά χιλιάδες τρελαμένοι και στο γήπεδο ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε 4 καλές ευκαιρίες και πέτυχε ένα σχετικά τυχερό γκολ από μία στημένη φάση με την μπάλα να κοντράρει στον Κοντρέρας (το λέει και τ'όνομά του) και να καταλήγει στα δίχτυα μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ του τανκ Μουσλίμοβιτς. Ο Ρούλης κατέβηκε με 3 αμυντικά χαφ και τον Ρομπέρζ και πάλι στη θέση του αριστερού μπακ(ο Γάλλος ήρθε στην Ελλάδα σαν DRC, για όσους ξέρουν από Manager...)! Τα νυν μελισσάκια και πρώην σκουληκάκια δεν κατάφεραν να κάνουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλασική ευκαιρία. Οι φορές που πάτησαν με αξιώσεις την περιοχή του ΠΑΟΚ ήταν απειροελάχιστες. Έπαιξαν με πάθος αλλά με κύριο στόχο το Χ και όχι τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά πολύ ανώτερος και η νίκη του απόλυτα δίκαιη, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι το εντυπωσιακό. Απλά ήταν μία σοβαρή, πειθαρχημένη και πολύ παθιασμένη ομάδα, με άψογα στημένη άμυνα.

Ο Δάρλας ίσως ο κορυφαίος αφού κατάφερε να εξαφανίσει εντελώς τον φορμαρισμένο Χαβίτο. Άρχοντας ο Κοντρέρας πλην ενός αχρείαστου λάθους, κλάση ο Γκαρσία και σταθερά πολύ καλός ο Μουσλίμοβιτς.

ΠΡΟΣ VIEIRINHA:Γιατί αγόρι μου επέλεξες την Ελλάδα για να κάνεις το "αγροτικό" σου προτού επιστρέψεις στην Πόρτο;Εεε; Δεν ξέρεις ότι εδώ επικρατούν άλλα ήθη και έθιμα; Πάρε τώρα δωράκι ένα γύψο κι δυο πατερίτσες και χάσε 2 μήνες από την καριέρα σου πάνω που καθιερώθηκες σε ΠΑΟΚ και Ελπίδες Πορτογαλίας...



ΠΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑ(ΛΙΑ):Σε ολόκληρο 90λεπτο η ομάδα σου δεν έκανε ούτε μία φάση και έπρεπε να παίζει και με 10 παίκτες από το 45' κι εσύ βγαίνεις και μιλάς για διαιτησία και για κακό ποδόσφαιρο; Ο λαϊκισμός και η γραφικότητα έχουν και τα όριά τους. Αλλά βέβαια βρίσκεις και τα κάνεις. Αφού τα αρειανά σ'έχουν για μεγάλο ηγέτη σιγά μην παραδεχτείς τα λάθη σου. Κορόιδο είσαι;

Μου έκανε εντύπωση κάτι που διάβασα στο sportsquall.blogspot.com . Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης λέει, είναι 13ο στη λίστα των τοπικών ντέρμπι παγκοσμίως σύμφωνα με την ιστοσελίδα FootballDerbies.com

Everton-Liverpool:0-2

Η αλλοπρόσαλη (στο αγγλικό πρωτάθλημα) Λίβερπουλ είναι ικανή να χάσει από τον οποιονδήποτε και να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Πέρασε με άνεση από το "Γκούντισον" χάρη στην κλάση του παίχτουρα Φερνάντο Τόρες που πέταξε δύο γκολάκια και χάρισε τη νίκη στους "κόκκινους" απέναντι στους συμπολίτες.

Την ίδια ώρα η Arsenal έχανε από τη νεοφώτιστη Hull και πέρναγε ένα πόντο πίσω από την 'Πουλ στη βαθμολογία. don Quixote περαστικά σας :)

Παιχτούρα και μόλις 24 ετών παρακαλώ!

Espanyol-Barcelona: 1-2

Και τρίτο τοπικό ντέρμπι είχε το Σ/Κ που μας πέρασε! Το ντέρμπι της Βαρκελώνης!

Μέχρι το 84' προηγούνταν η Εσπανιόλ, αλλά ένα γκολ της Τιτίκας κι ένα αμφισβητούμενο μπέναλντυ πάνω στον Ετό που μετέτρεψε σε γκολ ο Μέσι έδωσαν μία δραματική νίκη στην Μπάρτσα.

Πού πάτε με τον Γκουαρτνιόλα προπονητή ρε don Quixote;

AC MILAN-INTER : 1-0

Kαι 4ο ντέρμπι είχε το Σ/Κ! Και τι ντέρμπι! Μίλαν-Ίντερ κύριοι μέσα σε απίστευτη ατμόσφαιρα!

Oι loosers της ομάδας με τα μπλε και τα μαύρα έχασαν ένα ακόμη ντέρμπι απέναντι στη Μιλανάρα με ένα γκολ του Ροναλντίνιο, που απ'ό,τι είδα στα highlights του αγώνα, είχε αρκετά κέφια μετά από πολύ πολύ καιρό.Περαστικά σου don Quixote! :) (Λίγη καζούρα-χωρίς παρεξήγηση-για να ανάβουν και λίγο τα αίματα)

Μην κλαις κύριε Μανσινι μου. Είσαι καινούριος στην ομάδα, θα συνηθίσεις κι εσύ, πού θα πάει...

Δωράκι για τον don Quixote η περιγραφή του γκολ:


Boomp3.com



ΑΣΧΕΤΟ : Απίστευτη φωτο


Έπεσα τυχαία πάνω της καθώς χάζευα στο σάιτ του Reuters. Το περασμένο Σάββατο έγιναν εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο της Βαυαρίας. Το κεντροδεξιό κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ υπέστη την πιο συντριπτική του αποτυχία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 50% και να πάρει αυτοδύναμα τον έλεγχο του κρατιδίου και έκανε βουτιά 17 ολόκληρων μονάδων! Μεγάλος κερδισμένος το συντηρητικό κόμμα "Ελεύθεροι ψηφοφόροι". Η αντίδραση του αρχηγού τους την ώρα που βλέπει ότι έπιασαν 10% και μπαίνουν άνετα στη Βουλή είναι όλα τα λεφτά:




2

Ένας τρελός - τρελός .... Δήμαρχος

Η έμπνευσή μου από ότι φαίνεται έχει στερέψει εδώ και καιρό, άλλα..


Τις προάλλες ξεσκαρτάριζα τα e-mail μου γιατί είχε παραγίνει το κακό και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έπεσα πάνω σε μερικά "διαμάντια¨που υπήρχαν ανάμεσα στα εκατοντάδες spam, διαφημιστικά και, e-mail αλυσίδες (τα πιο πολλά των αφών Ξυδιά, βέβαια) ένα από αυτά μου το 'χε στείλει ο φίλτατος stepas και έλεγε τα εξής....

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πολύ άσχημη πόλη.

Βία, εγκλήματα, κυκλοφοριακό, ατυχήματα, ναρκωτικά, βρωμιά και γκρίζοι δυστυχισμένοι πολίτες.

Και δεν ήταν καμιά μικρή πόλη, είχε έξι μύρια κατοίκους που είχαν παραδοθεί εντελώς στην μαυρίλα.

Ένα πρωί, ο διευθυντής του Πανεπιστημίου της πόλης που ήταν μαθηματικός και φιλόσοφος, εκεί που πήγαινε στη δουλειά του και βλέποντας την κατάντια της πόλης του, πήρε μια πολύ κουφή απόφαση.

Δήλωσε την παραίτησή του στο Πανεπιστήμιο, λέγοντας πως ήθελε να διευρύνει την διδασκαλία του και στα έξι εκατομμύρια κατοίκους.

Στους μαθητές του στο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής αυτός ήταν γνωστός για τους περίεργους τρόπους διδασκαλίας του. Για παράδειγμα, μια φορά που επικρατούσε χάβρα στο μάθημα, κατάφερε να επαναφέρει την τάξη κατεβάζοντας τα βρακιά του.

Γενικά δηλαδή, εφεύρισκε αστείους και εντελώς ανορθόδοξους τρόπους για να πετυχαίνει το σκοπό του και περιέργως, πάντα τα κατάφερνε.

Για την προεκλογική καμπάνια του λοιπόν, φόρεσε μια στολή σούπερμαν,
αυτοχρίστηκε 'υπερπολίτης' και αμολύθηκε στους δρόμους βάζοντας ταυτόχρονα υποψηφιότητα για δήμαρχος.



Έφερε πολύ γέλιο στον κόσμο αλλά επειδή όπως έλεγαν, είχε αρκετά ειλικρινή φάτσα, τον ψήφισαν. Ο καινούργιος δήμαρχος όμως δεν είχε καμία σχέση με τους προηγούμενους.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να προσλάβει 20 μίμους και να τους σκορπίσει στους δρόμους της πόλης. Η δουλειά τους ήταν να χλευάζουν όσους παραβίαζαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σιγά, θα μου πείτε.



Οι πολίτες όμως (που εννοείται στα τέτοια τους οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς), άρχισαν να συμμορφώνονται γιατί αποδείχτηκε πως τους πείραζε πολύ περισσότερο η δημόσια κοροϊδία, παρά τα πρόστιμα.

Αμέσως μετά, βγήκε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε ντους κατατσίτσιδος live, κλείνοντας την παροχή νερού ενώ σαπουνιζόταν, για να δείξει στους πολίτες πώς μπορούν να εξοικονομούν
νερό.

Και βουαλά!

Η κατανάλωση νερού αμέσως έπεσε.

Όρισε Ημέρα Γυναίκας όπου οι άντρες θα φρόντιζαν τα παιδιά και οι γυναίκες θα έβγαιναν βόλτα στην πόλη.

Αυτό, ήταν ανήκουστο γιατί η συγκεκριμένη πόλη ήταν πολύ επικίνδυνο μέρος τα βράδια, ενώ οι γυναίκες δεν έβγαιναν βόλτες σχεδόν ποτέ ως τότε.



700.000 γυναίκες γέμισαν τους δρόμους πανηγυρίζοντας ενώ ακόμη και o αρχηγός της αστυνομίας ήταν γυναίκα εκείνο το βράδι.

Το καλύτερο;

Μοίρασε στους πολίτες ταμπέλες με thumbs up και thumbs down για να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν δημόσια τις πράξεις των συμπολιτών τους.

Πράγμα φυσικά που δεν έχασαν την ευκαιρία να το ξεφτιλίσουν δεόντως αλλά όλως περιέργως, ειρηνικά. Το ομαδικό κράξιμο ήταν ό,τι έπρεπε τελικά.

Γενικώς σκαρφιζόταν αστείες ή περίεργες καμπάνιες για κάθε τί που ήθελε
να πετύχει, όπως όταν ζήτησε να του τηλεφωνήσει (στο προσωπικό του γραφείο μάλιστα) όποιος πολίτης συναντούσε έστω κι έναν υποδειγματικό ταξιτζή.

Σύντομα, 150 τηλεφωνήματα συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ομάδα ταξιτζίδων που ο δήμαρχος ονόμασε Ιππότες της Ζέβρας (αχαχχχ) και είχαν την προσωπική του υποστήριξη.

Ίδρυσε επίσης ταμείο εθελοντικών φόρων για όσους ήθελαν να δώσουν παραπάνω χρήματα (!) στο δημοτικό ταμείο.

Φυσικά και μάζεψε χρήματα.

Τέλος, προσπαθώντας να δείξει πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη ζωή, ζωγράφισε αστέρια σε κάθε σημείο θανάτου από τροχαίο στην πόλη, πράγμα εξαιρετικά έξυπνο γιατί το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο αλλά και ιδιαίτερα σοκαριστικό.

Όχι, δεν είναι παραμύθι.

Πρόκειται για τον Κολομβιανό Antanas Mockus, τον δήμαρχο της Μποκοτά το 1993.



Μετά το πέρας της θητείας του, ο παράξενος αυτός δήμαρχος, ξεκίνησε διαλέξεις αναλύοντας τα συμπεράσματά του από το κοινωνικό του πείραμα.

Ένα από τα συμπεράσματά του είναι πως η γνώση δίνει δύναμη αρκεί να καταφέρεις να τη μεταδώσεις μέσω της τέχνης, του χιούμορ και της δημιουργικότητας. Μόνο έτσι οι άνθρωποι αποδέχονται τις αλλαγές.

Όλο το άρθρο και τα αποτελέσματα των πρακτικών του σε νούμερα, εδώ






4

Αποτελέσματα 2ης ψηφοφορίας

Έληξε και η 2η ψηφοφορία μας με θέμα "Ποιός είναι ο προορισμός των φετινών σας διακοπών".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

1. Κυκλάδες - 20 ψήφοι (22,5%)

2. Νησιά ΒΑ Αιγαίου - 18 ψήφοι (20,2%)

3. Ηπειρωτική Ελλάδα - 15 ψήφοι (16,8%)

4. Επτάνησα - 14 ψήφοι (15,7%)

5. Κρήτη - 11 ψήφοι (12,3%)

6. Εξωτερικό - 6 ψήφοι (6,7%)

7. Δωδεκάνησα - 5 ψήφοι (5,6%)

Αφού το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά οριστικά, έφτασε και η καλοκαιρινή μας ψηφοφορία στο τέλος της. Στην ψηφοφορία, που διήρκεσε περίπου 2,5 μήνες, έκαναν τον κόπο να ψηφίσουν 89 άτομα και μόλις 3 να σχολιάσουν το σχετικό post.

Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:

  • Καμία περιοχή δεν ξεπέρασε το 30%
  • Τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου (περιέργως) ήταν στην πρώτη θέση μέχρι και λίγες μέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, παρότι γενικά δεν είναι στις πρώτες επιλογές για καλοκαίρι
  • Τα "Δωδεκάνησα" πήραν μικρό ποσοστό, κάτι που ήταν μάλλον αναμενόμενο (μεγάλη απόσταση, φωτιές στη Ρόδο)
Η επόμενη ψηφοφορία μας είναι στα σκαριά και σύντομα θα ξεκινήσει. Πιθανότατα θα έχει να κάνει με τη μουσική.



3

Πάμπλο Γκαρσία vs Νάτσο Γκαρσία




Δεν μας έφτανε ο φανατισμός και η κόντρα που υπάρχει έτσι κι αλλιώς εδώ και δεκαετίες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, φέτος έχουμε και μία κόντρα...εισαγώμενη που ίσως ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά του ντέρμπι της Κυριακής. Αναφέρομαι βεβαίως στην πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία που εξελίσσεται εδώ και 8 χρόνια ανάμεσα στον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία και τον Βολιβιανό μέσο του Άρη Νάτσο Γκαρσία.

Όλα άρχισαν το 2000 όταν κατά τη διάρκεια ενός ματς Βολιβίας-Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από το γήπεδο με ματωμένο στόμα εξαιτίας μίας αγκωνιάς που του έριξε ο Νάτσο Γκαρσία. Ο Πάμπλο κράτησε στη μνήμη του αυτό το περιστατικό και για τα επόμενα χρόνια ο Νάτσο "πλήρωνε" μέσα στο γήπεδο εκείνη την αγκωνιά...



Το 2001, στο Μοντεβιδέο αυτή τη φορά, ο Πάμπλο πήρε την πρώτη του "εκδίκηση" χτυπώντας απανωτά τον Νάτσο ο οποίος τελικά αποχώρησε από το ματς νωρίς-νωρίς ως τραυματίας...Ο Πάμπλο κατάφερε να μην τιμωρηθεί από τον διαιτητή...



Η τρίτη πράξη του έργου "Πάμπλο vs Νάτσο" παίχτηκε πέρυσι όταν σε ένα παιχνίδι για το Κόπα Αμέρικα οι προκλήσεις και από τους δύο έδιναν και έπαιρναν, μέχρι που ο Πάμπλο κατάφερε και πάλι να προκαλέσει την αποβολή του Νάτσο... Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ και πάλι ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν αυτός που προκάλεσε την αναστάτωση, κατάφερε να αποφύγει την αποβολή και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στα αποδυτήρια! Η τύχη όμως φαίνεται ότι διαθέτει χιούμορ αφού η κλήρωση για τον αντιντόπινγκ έλεγχο του συγκεκριμένου αγώνα έφερε τους δύο παίκτες και πάλι αντιμέτωπους και όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν και πάλι στα χέρια με τους γιατρούς του γηπέδου να προσπαθούν να τους χωρίσουν!

Το σίριαλ "Γκαρσία" όμως δεν σταματά εδώ. Στο ξεκίνημα των φετινών προκριματικών του Μουντιάλ, κατά τη διάρκεια ενός ακόμη ματς Ουρουγουάης-Βολιβίας, ο Πάμπλο Γκαρσία προκάλεσε και πάλι τον Νάτσο με αποτέλεσμα την αποβολή του δεύτερου! Ο Πάμπλο γλίτωσε την τιμωρία μία ακόμη φορά και πήρε μία ακόμη "νίκη" στη μονομαχία του με τον Νάτσο. Μάλιστα, μετά από όλα τα παραπάνω ο Νάτσο Γκαρσία αποκάλεσε τον Πάμπλο Γκαρσία "Δημόσιο κίνδυνο"! Μάλλον δεν έχει και πολύ άδικο...

Δεν δείχνει να αστειεύεται...

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι δύο παίκτες να πάρουν μεταγραφή για την Ελλάδα και μάλιστα ο ένας να παίζει στον ΠΑΟΚ και ο άλλος στον Άρη. Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι ένας από τους λόγους που ο Πάμπλο επέλεξε τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και η παρουσία τον Νάτσο στον Άρη; Κανείς, αλλά όπως βεβαιώνουν όσοι ξέρουν τον Πάμπλο Γκαρσία, η συμπεριφορά του εντός γηπέδων είναι εντελώς διαφορετική από την εκτός γηπέδων. Μέσα στο γήπεδο μπορεί να παίξει σαν σκυλί ακόμη και αν είναι τραυματίας και του το απαγορεύουν οι γιατροί. Εκτός γηπεδων όμως όλοι βεβαιώνουν ότι είναι πολύ ήσυχος και ντροπαλός! Μάλιστα κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες για το πόσο ντροπαλός ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Το αν και κατά πόσο η κόντρα μεταξύ των δύο Λατινοαμερικάνων θα συνεχιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα το δούμε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας. Ελπίζω ο Πάμπλο να συγκρατηθεί γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θέλουν και πολύ...

Προσεξτε πώς τον κοιτάει

Τη γλίτωσε...

Πού πας ρε Νάτσο με το βαμμένο το μαλλί;


Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εστί Πάμπλο Γκαρσία:







EDIT(29/9/2008): Τελικά ο Νάτσο δεν τη γλίτωσε πάλι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν αποβλήθηκε...

Του χώνει ένα κλωτσομπουνίδι:

Tον ξαπλώνει κάτω:

και ο Νάτσο ψάχνει για τα σημάδια...



11

TΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ;;;;

Μετά την μέτρια εμφάνιση του ΠΑΟ με τον Άρη σκεφτόμουν τι θα μπορούσαν να κάνουν στη ζωή τους οι παίχτες του Παναθηναϊκού αν δεν ήταν ποδοσφαιριστές.
(Εγώ είμαι Παναθηναϊκός. Το ξεκαθαρίζω γιατί μπορεί με τις κακίες που λέω παρακάτω να μην το πιστεύετε….)

Γκαλίνοβιτς Μάριο - Πόρτα στο Ποσειδώνιο

Καρνέζης Ορέστης- Σπύρος - Δεύτερο όνομα στο
Ποσειδώνιο. Καταλάβατε τηνειρωνεία;
















Τζόρβας Αλέξανδρος - Παιδί της μαμάς
κολλημένος με το Pro.


Μουν Μπράις Ντάρεν και Σωτήρης Νίνης - Σε διαφήμιση για
φροντιστήριο, με
αυτό το χαμόγελο επιτυχίας
δεν θα μπορούσαν να
περάσουν
Μηχανολογία Πάτρα;






Σαριέγκι Χόσου Θουμαράγκα - Αν και Ισπανός δεν θα
μπορούσε να είναι μέλος
της ρώσικης μαφίας; Κοίτα
φάτσα + όνομα









Μελλίσης Χρήστος - Όπως ο τρισαγαπητός Stepas
έχει ήδη υποδείξει θα μπορούσε να
αντικαταστήσει τον Φρόντο, με
τέτοιο μαλλί μην σου πω και τον
Τραβόλτα…







Γιάννης Γκούμας - Ο Γιαννάκης όταν χάνει ο ΠΑΟ
μπορεί να πηγαίνει στην Ανίτα να
λέει τον πόνο του γιατί πάντα
πέφτει πολύ κλάμα.


Γκάμπριελ Ροντρίγκες ντος Σάντος - Θα μπορούσε να μηνύσει το Capilarine για τις παρενέργειες του.

















Σιμάο Μάτε Τζούνιορ - Αν και εδώ δεν χαμογελάει θα
μπορούσε να είναι παιδί της Crest.

Λουκάς Βίντρα - Ο Λουκάς θα μπορούσε να είναι
μοντέλο εσωρούχων γιατί τον έχω
δει να κάνει στρέτσινγκ και παίρνει
πολύ ενδιαφέρουσες πόζες.



Σπυρόπουλος Νίκος - Θα μπορούσε να κάνει το κακό
παιδί σε παλιά ελληνική ταινία
Ξέρετε ‘Κούλα πολύ κωλόπαιδο
Ο Κυριάκος’.

Μαρσέλο Μάτος - Θα μπορούσε να δουλέψει στα
Goody’s απλά φανταστείτε τον με
καπελάκι.















Κλέιτον Σίλβα Αλεξάντρε Ενρίκε
Και Σόουσα Ροντρίγκο ντε
Σόουσα Κορντόζο - Μόνο και μόνο από τα ονόματα
θα μπορούσαν να είναι
σεσημασμένοι, κάτι σε
τσαντάκηδες.







Χριστοδουλόπουλος Λάζαρος - Φέρνει λίγο Φρανκενστάιν.

Λεοντίου Σωτήρης - Φέρνει λίγο ξωτικό τύπου
Λέγκολας.















Καραγκούνης Γιώργος - Με γκλίτσα να βγάζει βόλτα το
κοπάδι.

Ίβανσιτς Αντρέας - Δεξί χέρι του Τρύφωνα να
περνάει ανταύγειες.
















Νίλσον Μίκαελ - Θα μπορούσε να είναι γιατρός,
θα του πήγαινε η ρομπίτσα.

Αλέξανδρος Τζιόλης - Τροχονόμος.






Ρουκάβινα Άντε - Delivery boy.












Παπαδόπουλος και Μάντζιος - Δεν ξέρω, κάτι να εκμεταλλεύεται
αυτά τα λεπτά χαρακτηριστικά.





















Σαλπιγγίδης Δημήτρης - Σκαμπό ( εντάξει είναι μεγάλη
κακία, όποιος θέλει ας προτείνει
κάτι άλλο.

Πετρόπουλος Αντώνης - Ας πάει καλύτερα στην ΚΑΕ.








Για αυτόν δεν βρήκα κάτι όποιος θέλει ελεύθερα ας μας δώσει την ιδέα του.



3

Ο Ηλυσιακός κινδυνεύει!



Ο γνωστός σε όλους παράγοντας του ποδοσφαίρου Θωμάς Μητρόπουλος έκανε και πάλι το θαύμα του! Ξεπήδηξε από το πουθενά πριν λίγους μήνες και έγινε κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Ηλυσιακός. Οι λόγοι της κίνησής του αυτής δεν άργησαν να γίνουν φανεροί.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι φίλοι του Ηλυσιακού, και γενικότερα οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν αναστατωθεί από τις εξωφρενικές προτάσεις του Θωμά Μητρόπουλου σχετικά με το μέλλον της ομάδας των Ιλισίων. Ο Μητρόπουλος, για να το πω με λίγα και κατανοητά λόγια, αποκάλυψε στους φίλους και τους ανθρώπους του Ηλυσιακού ότι έχει ξεκινήσει την υλοποίηση ενός δικής του έμπνευσης σχεδίου σύμφωνα με το οποίο ο Ηλυσιακός , που πέρυσι κέρδισε την παραμονή του στην Β' Εθνική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, θα συγχωνευτεί με κάποιον ανεξήγητο τρόπο με το Αιγάλεω, το οποίο πέρυσι έχασε τη μάχη της παραμονής στη Β' Εθνική. Το αποτέλεσμα της συγχώνευσης αυτής θα είναι να πάρει το Αιγάλεω τη θέση του Ηλυσιακού στη Β' Εθνική και ο Ηλυσιακός τη θέση του Αιγάλεω στη Γ' Εθνική!!! Μάλιστα, ο απίθανος αυτός τύπος που ακούει στο όνομα Μητρόπουλος, δεν δίστασε να δηλώσει πρόσφατα σε συνέλευση του Ηλυσιακού ότι το αρχικό του σχέδιο ήταν να πάρει το Χαϊδάρι και να εφαρμόσει την απίστευτη ιδέα του, αλλά τελικά το Χαϊδάρι υποβιβάστηκε και έτσι ο κλήρος έπεσε στον Ηλυσιακό! Από αυτή του τη δήλωση γίνεται φανερό ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει τον έλεγχο μίας ΠΑΕ της Β' Εθνικής και να την καταστρέψει προς όφελος του Αιγάλεω, το οποίο είναι η ομάδα που στηρίζει ο ίδιος!



Οι φίλοι του Ηλυσιακού είναι ανάστατοι με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ομάδα τους και έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα ενημέρωσης των ποδοσφαιρόφιλων, μιας και η συμπεριφορά του Μητρόπουλου είναι κάτι που αφορά το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μητρόπουλος ξαναφέρνει στο προσκήνιο ήθη και τακτικές που παραπέμπουν σε πολύ σκοτεινές εποχές του ποδοσφαίρου στις οποίες το παρασκήνιο και η βρωμιά κυριαρχούσαν (και όπως ακούγεται ήταν πρωταγωνιστής και ο ίδιος). Αναφέρομαι βέβαια στην εποχή της "παράγκας" και του "το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ....". Δεν είναι και τόσο μακρινή αυτή η εποχή-κάθε άλλο-αλλά τα τελευταία χρόνια, στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας τουλάχιστον, γίνεται μία προσπάθεια νοικοκυρέματος με αποτέλεσμα η εποχή του Μάκαρου, των Μητρόπουλων και των Μπατατούδηδων να μοιάζει κάπως ξεπερασμένη.

Το σημερινό παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Πιερικό (17:00) για τη 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής θα μετατραπεί σε πραγματικό συλλαλητήριο των φίλων του Ηλυσιακού, οι οποίοι εδώ και αρκετές μέρες καλούν όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να παραστούν στο παιχνίδι για να μην γίνουν και άλλες ομάδες τα επόμενα θύματα ανάλογων παραγόντων. Ο Μητρόπουλος μάλιστα δεν δήλωσε σαν έδρα για το σημερινό ματς το Γήπεδο του Ζωγράφου όπου παίζει ο Ηλυσιακός, αλλά το Γήπεδο της Ηλιούπολης!



Tα γεγονότα στην ομάδα του Ηλυσιακού είναι εντελώς απαράδεκτα και πηγαίνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά βήματα πίσω. Προσωπικά-και είμαι σίγουρος όλα τα παιδιά αυτού του blog-στηρίζω την προσπάθεια των ανθρώπων του Ηλυσιακού να σώσουν την ομάδα τους από τις μεθοδεύσεις του Θωμά Μητρόπουλου.

Η υπόθεση όπως την κατέγραψε το novasports.gr εδώ
Δείτε τις ανακοινώσεις των φίλων του Ηλυσιακού εδώ
Άρθρο του Αντώνη Πανούτσου εδώ
Άρθρο του Χ.Σωτηρακόπουλου για το θέμα εδώ
Άρθρο του Διονύση Ελευθεράτου στη sportday εδώ
Blogs που έχουν αναφερθεί στο θέμα:Τρωκτικό, Τρίτο Μάτι: 1 2, mathempalitsa, el-sombrero, Στιγμιαία ολίσθηση της λογικής,

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.