Το Σαββατοκύριακο των τοπικών ντέρμπι

Όχι, δεν λέει "μπουγάτσα". Ούτε "Καρδίτσα". Λέει "Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ταράτσα"! Φαίνεται ότι όταν οι ΠΑΟΚτσήδες λένε "ΠΑΟΚ παντού" το εννοούν...


ΠΑΟΚ-Ρούλης(1-0) : Κακό ματς, κακή διαιτησία, σοβαρός και δυνατός ΠΑΟΚ

Νερό πολύ στο χορτάρι εξαιτίας της βροχής, στην κερκίδα καμιά 30αριά χιλιάδες τρελαμένοι και στο γήπεδο ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε 4 καλές ευκαιρίες και πέτυχε ένα σχετικά τυχερό γκολ από μία στημένη φάση με την μπάλα να κοντράρει στον Κοντρέρας (το λέει και τ'όνομά του) και να καταλήγει στα δίχτυα μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ του τανκ Μουσλίμοβιτς. Ο Ρούλης κατέβηκε με 3 αμυντικά χαφ και τον Ρομπέρζ και πάλι στη θέση του αριστερού μπακ(ο Γάλλος ήρθε στην Ελλάδα σαν DRC, για όσους ξέρουν από Manager...)! Τα νυν μελισσάκια και πρώην σκουληκάκια δεν κατάφεραν να κάνουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλασική ευκαιρία. Οι φορές που πάτησαν με αξιώσεις την περιοχή του ΠΑΟΚ ήταν απειροελάχιστες. Έπαιξαν με πάθος αλλά με κύριο στόχο το Χ και όχι τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά πολύ ανώτερος και η νίκη του απόλυτα δίκαιη, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι το εντυπωσιακό. Απλά ήταν μία σοβαρή, πειθαρχημένη και πολύ παθιασμένη ομάδα, με άψογα στημένη άμυνα.

Ο Δάρλας ίσως ο κορυφαίος αφού κατάφερε να εξαφανίσει εντελώς τον φορμαρισμένο Χαβίτο. Άρχοντας ο Κοντρέρας πλην ενός αχρείαστου λάθους, κλάση ο Γκαρσία και σταθερά πολύ καλός ο Μουσλίμοβιτς.

ΠΡΟΣ VIEIRINHA:Γιατί αγόρι μου επέλεξες την Ελλάδα για να κάνεις το "αγροτικό" σου προτού επιστρέψεις στην Πόρτο;Εεε; Δεν ξέρεις ότι εδώ επικρατούν άλλα ήθη και έθιμα; Πάρε τώρα δωράκι ένα γύψο κι δυο πατερίτσες και χάσε 2 μήνες από την καριέρα σου πάνω που καθιερώθηκες σε ΠΑΟΚ και Ελπίδες Πορτογαλίας...



ΠΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑ(ΛΙΑ):Σε ολόκληρο 90λεπτο η ομάδα σου δεν έκανε ούτε μία φάση και έπρεπε να παίζει και με 10 παίκτες από το 45' κι εσύ βγαίνεις και μιλάς για διαιτησία και για κακό ποδόσφαιρο; Ο λαϊκισμός και η γραφικότητα έχουν και τα όριά τους. Αλλά βέβαια βρίσκεις και τα κάνεις. Αφού τα αρειανά σ'έχουν για μεγάλο ηγέτη σιγά μην παραδεχτείς τα λάθη σου. Κορόιδο είσαι;

Μου έκανε εντύπωση κάτι που διάβασα στο sportsquall.blogspot.com . Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης λέει, είναι 13ο στη λίστα των τοπικών ντέρμπι παγκοσμίως σύμφωνα με την ιστοσελίδα FootballDerbies.com

Everton-Liverpool:0-2

Η αλλοπρόσαλη (στο αγγλικό πρωτάθλημα) Λίβερπουλ είναι ικανή να χάσει από τον οποιονδήποτε και να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Πέρασε με άνεση από το "Γκούντισον" χάρη στην κλάση του παίχτουρα Φερνάντο Τόρες που πέταξε δύο γκολάκια και χάρισε τη νίκη στους "κόκκινους" απέναντι στους συμπολίτες.

Την ίδια ώρα η Arsenal έχανε από τη νεοφώτιστη Hull και πέρναγε ένα πόντο πίσω από την 'Πουλ στη βαθμολογία. don Quixote περαστικά σας :)

Παιχτούρα και μόλις 24 ετών παρακαλώ!

Espanyol-Barcelona: 1-2

Και τρίτο τοπικό ντέρμπι είχε το Σ/Κ που μας πέρασε! Το ντέρμπι της Βαρκελώνης!

Μέχρι το 84' προηγούνταν η Εσπανιόλ, αλλά ένα γκολ της Τιτίκας κι ένα αμφισβητούμενο μπέναλντυ πάνω στον Ετό που μετέτρεψε σε γκολ ο Μέσι έδωσαν μία δραματική νίκη στην Μπάρτσα.

Πού πάτε με τον Γκουαρτνιόλα προπονητή ρε don Quixote;

AC MILAN-INTER : 1-0

Kαι 4ο ντέρμπι είχε το Σ/Κ! Και τι ντέρμπι! Μίλαν-Ίντερ κύριοι μέσα σε απίστευτη ατμόσφαιρα!

Oι loosers της ομάδας με τα μπλε και τα μαύρα έχασαν ένα ακόμη ντέρμπι απέναντι στη Μιλανάρα με ένα γκολ του Ροναλντίνιο, που απ'ό,τι είδα στα highlights του αγώνα, είχε αρκετά κέφια μετά από πολύ πολύ καιρό.Περαστικά σου don Quixote! :) (Λίγη καζούρα-χωρίς παρεξήγηση-για να ανάβουν και λίγο τα αίματα)

Μην κλαις κύριε Μανσινι μου. Είσαι καινούριος στην ομάδα, θα συνηθίσεις κι εσύ, πού θα πάει...

Δωράκι για τον don Quixote η περιγραφή του γκολ:


Boomp3.com



ΑΣΧΕΤΟ : Απίστευτη φωτο


Έπεσα τυχαία πάνω της καθώς χάζευα στο σάιτ του Reuters. Το περασμένο Σάββατο έγιναν εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο της Βαυαρίας. Το κεντροδεξιό κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ υπέστη την πιο συντριπτική του αποτυχία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 50% και να πάρει αυτοδύναμα τον έλεγχο του κρατιδίου και έκανε βουτιά 17 ολόκληρων μονάδων! Μεγάλος κερδισμένος το συντηρητικό κόμμα "Ελεύθεροι ψηφοφόροι". Η αντίδραση του αρχηγού τους την ώρα που βλέπει ότι έπιασαν 10% και μπαίνουν άνετα στη Βουλή είναι όλα τα λεφτά:


9 Comments »

  • Aυτή την φωτογραφία την έψαχνα για να τη βάλω και στο δικό μου blog αλλά δεν την βρήκα! Aπίστευτο πανό! Μα είστε ευρηματικότατοι εσείς οι ΠΑΟΚτσήδες!

    Το παιχνίδι ήταν σκληρό, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο δυνατός, έκανε ευκαιρίες και του Σκόρδα μάλλον του μεγάλωσε η μυωπία και πρέπει να αλλάξει γυαλιά. Μεγάλωσε και το κόμπλεξ του αλλά αυτό δεν θεραπεύεται.

    Αλα της ο Δάρλας! (Οπα, κουστουμιά ο ...σακάτης!) Ούτε που το περίμενα ότι θα κάνει τέτοια εμφάνιση. Δικαιολογημένα πήρε και πολύ χειροκρότημα στην αντικατάστασή του!

    Φοβεροί Κοντρέρας, Βερόν και Μούσλι, αλλά είπαμε ποια είναι η δική μου αδυναμία... :))

    Εκείνο πάντως που διαπίστωσα για άλλη μια φορά είναι πόσο ...μπουνταλάς είναι ο Κωστάκης (Χαλκιάς). Ευτυχώς που δεν έκανε ευκαιρίες ο Αρης. Είναι φοβερό. Εχει απίστευτα φυσικά προσόντα αλλά τον βλέπεις και έχεις πάντα την αίσθηση ότι θα κάνει την πατατιά. Σαν τον Βύντρα ένα πράγμα!

    ***

    H αγαπημένη μου Λίβερπουλ νίκησε στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά έτσι ασταθής που είναι δεν σε αφήνει να χαρείς...

    Λοιπόν, με τον Δον Κιχώτη υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα στην Ισπανία, αλλά διαφωνούμε στην Αγγλία και την Ιταλία.

    Μιλανάρα; Μιλανάρα η ομάδα των γέρων που άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη; Α πα πα! Δεν το πιστεύω! Είσαι και ΠΑΟΚτσής! Υπάρχει άλλη ομάδα από τη Γιούβε στην Ιταλία για έναν μπιανκονέρο;

    ΥΓ. Φοβερή η φωτο με τον Βαυαρό!

  • Όταν το είδα το πανο πέθανα στα γέλια. Ήταν όντως ευρηματικό!

    Ο Σκόρδας μια χαρά το είδε το ματς αλλά κάπως έπρεπε να φανατίσει τον κόσμο ότι και καλά τους αδίκησε η διαιτησία και το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Ρούλης, λέει, είναι τεχνική ομάδα και αναγκάστηκε να παίξει σκληρά γιατί έπαιξε με τον ΠΑΟΚ που παίζει πολύ δυνατά. Αν είναι δυνατόν! Το ότι κατέβηκε με 3 αμυντικά χαφ και ο Βιτόλο πήγε να σκοτώσει τον Βιεϊρίνια δεν το είδε. Το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και η διαιτησία τού έφταιξαν.Τι να πει κανεις;

    Για τον Δαρλα ούτε εγώ το περίμενα με τπτ. Μου έχει βουλώσει το στόμα μέχρι στιγμής. Ειδικά την Κυριακή που σε όλο το ματς κυνήγαγε τον Χαβίτο με εξέπληξε. Τον είχα για πιο επιθετικογενή μπακ και δεν περίμενα να μπορεί να πάρει έναν παίκτη για προσωπικό μαρκάρισμα και να τον εξαφανίσει.

    Άσε, με τον Χαλκιά έτρεμε το φυλλοκάρδι μου παρότι σχεδόν πουθενά δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σοβαρή επέμβαση. Και μόνο τα κόρνερ και τα φάουλ του Ρούλη αρκούσαν για να καρδιοχτυπήσουμε. Σωστά το λες. Είναι σαν τον Βύντρα. Λες από μέσα σου "Τώρα θα την κάνει την γκέλα"

    Στην Αγγλία συμφωνούμε (ευτυχώς). Στην Ισπανία Βαλένθια είμαι αλλά με την Μπάρτσα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Την συμπαθώ αρκετά. Με την β' ομάδα του Μιλάνου έχω το πρόβλημα. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτή η ομάδα για 1 εκατομμύριο λόγους.

    Ψιλοδιαφωνώ με αυτό για τα χρώματα. Όντως πολλοί ΠΑΟΚτσήδες είναι Γιούβε λόγω φανέλας αλλά εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς γούσταρα Μίλαν και μου έμεινε. Γενικά νομίζω δεν πρέπει να επιλέγει κανείς ομάδες εξωτερικού με κριτήρια που έχουν να κάνουν με την ομάδα του εντός συνόρων.

    Τα λέμε!

  • Καλά, ευτυχώς που υπάρχει κι ο Σκόρδας ο κρασοβάρελος και γελάει λίγο το χειλάκι μας σ' αυτή την πόλη. Νά 'ναι καλά ο άνθρωπος.

    Ο Χαλκιάς δε νομίζω ότι σας έχει δώσει δικαιώματα για να του τα σούρνετε. Ένα γκολ έχει φάει όλο κι όλο, κι αυτό χωρίς να φταίει. Τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής έχουμε, τι άλλο θέλουμε πια;

  • Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
  • Ο Σκόρδας προσφέρει το γέλιο απλόχερα, έχεις δίκιο. Κάτι είναι κι αυτό.

    Δεν του τα σούρνω. Λέω ότι δεν μου δημιουργεί αίθημα ασφάλειας. Κανένα παράπονο δεν έχω από αυτόν τις 4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά από την άλλη σχεδόν δεν έχει χρειαστεί να επέμβει στα μέχρι τώρα ματς, πλην 2-3 περιπτώσεων με ΟΦΗ και ΑΕΚ. Καλός είναι, δεν με χαλάει στη φάση που είναι τώρα ο ΠΑΟΚ, αλλά όταν η μπάλα σηκώνεται ψηλά και πάει να την πιάσει εμένα τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Ψέματα να πω;

  • @takola: ti tha pei vasikos goalkeeper tis ethnikis??? kai o Lehmann itan vasikos sti Germania den simainei tipota! O Xalikia einaoi poli metrios...ston Paok mporei na min exei fanei akoma alla einai kai ayto einai sigouro.... ton parakoloutho apo tote pou ksekinise sxedon kai ayto pou mporo na po einai pos eixe ta fonta na ginei megalo terma....alla den epestrepse pote se top epipedo apo tote pou travmatistike sta pleyra otan epeze akoma sto panathinaiko

    Kata ti gnomi mou o Fernades einai poli kaliteros kai me poli perisotero mellon kai episi den einai o kaliteros stin Ellada pistevo pos oi Sifakis kai Tzorvas einai kaliteroi

    auta
    kala na pernas

  • don quixote,
    Εγώ σου μιλάω με αντικειμενικά δεδομένα:
    1. Ο Χαλκιάς είναι ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής.
    2. Ο Χαλκιάς έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα φέτος μόνο ένα (1) γκολ.
    Εσύ μου μιλάς με υποκειμενικές γνώμες. "Είναι πολύ μέτριος", "Είναι χειρότερος από τον Φερνάντες" κλπ.
    Εγώ νιώθω υπέροχα με την ομάδα μου,
    Στέπα,
    το ίδιο προτείνω να κάνεις κι εσύ. Ας θάψουμε τις φοβίες και τη μιζέρια μέσα μας, αυτός ο ΠΑΟΚ είναι κάτι άλλο.
    Στέπα, το μόνο αίσθημα ανασφάλειας που δικαιολογείται να έχεις με τον Χαλκιά είναι μην τυχόν τραυματιστεί.

  • file takola min aprazese

    asfalos kai einai ignomi mou ola ayta pou leo (tin opoia vevea exo dikaioma na leo opoudipote...poso mallon se touto to blog)

    kai kata ti gnomi mou ta stoixeia pou paretheteis den kanoun ena termatofilaka kalo.....

    episis o xalkias den egine termatofilakas fetos , einai polla xronia kai den mporeis na ton krinei mono apo 5-10 mats. nomizo pos tha simfoneis. Ayto pou exo katalavei loipon ego tosa xronia apo ton xalkia einai pos einai poli astathis, diladi stin mea tou den pernaei tipota alla otan den einai sti mera tou tremeis ...einai epirepis sta lathi

    Kata ti gnomi mou ofetos o PAOK exei poli dinati omada (polles fores kalliteri apo tin persini kai me to idio mpatzet pano kato=poli kali dioikisi-vryzas&sia)

    Kei o kosmos an sinexisei se ayto to stil sigoura mporei na tis dosei extra othisi

  • don quixote,
    δεν αρπάζομαι, don't worry.
    Απλά δεν εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή η συζήτηση περί Χαλκιά. Εσύ βέβαια δεν είσαι ΠΑΟΚ προφανώς, οπότε δεν σε νοιάζει. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να φάει κανα δυο χαλβατζίδικα και μετά ν' αρχίσουν τέτοιου είδους σχόλια. Με τέτοια άμυνα που έχουμε φέτος όμως δεν πρόκειται να είναι και πολύ εκτεθειμένος.

    Το μπάτζετ φέτος έχε υπόψη σου έχει ανέβει κατά 35%, χωρίς να υπολογίζονται τα εφάπαξ ποσά που δόθηκαν σε μεταγραφές.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.