Πάμπλο Γκαρσία vs Νάτσο Γκαρσία




Δεν μας έφτανε ο φανατισμός και η κόντρα που υπάρχει έτσι κι αλλιώς εδώ και δεκαετίες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, φέτος έχουμε και μία κόντρα...εισαγώμενη που ίσως ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά του ντέρμπι της Κυριακής. Αναφέρομαι βεβαίως στην πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία που εξελίσσεται εδώ και 8 χρόνια ανάμεσα στον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία και τον Βολιβιανό μέσο του Άρη Νάτσο Γκαρσία.

Όλα άρχισαν το 2000 όταν κατά τη διάρκεια ενός ματς Βολιβίας-Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από το γήπεδο με ματωμένο στόμα εξαιτίας μίας αγκωνιάς που του έριξε ο Νάτσο Γκαρσία. Ο Πάμπλο κράτησε στη μνήμη του αυτό το περιστατικό και για τα επόμενα χρόνια ο Νάτσο "πλήρωνε" μέσα στο γήπεδο εκείνη την αγκωνιά...



Το 2001, στο Μοντεβιδέο αυτή τη φορά, ο Πάμπλο πήρε την πρώτη του "εκδίκηση" χτυπώντας απανωτά τον Νάτσο ο οποίος τελικά αποχώρησε από το ματς νωρίς-νωρίς ως τραυματίας...Ο Πάμπλο κατάφερε να μην τιμωρηθεί από τον διαιτητή...



Η τρίτη πράξη του έργου "Πάμπλο vs Νάτσο" παίχτηκε πέρυσι όταν σε ένα παιχνίδι για το Κόπα Αμέρικα οι προκλήσεις και από τους δύο έδιναν και έπαιρναν, μέχρι που ο Πάμπλο κατάφερε και πάλι να προκαλέσει την αποβολή του Νάτσο... Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ και πάλι ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν αυτός που προκάλεσε την αναστάτωση, κατάφερε να αποφύγει την αποβολή και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στα αποδυτήρια! Η τύχη όμως φαίνεται ότι διαθέτει χιούμορ αφού η κλήρωση για τον αντιντόπινγκ έλεγχο του συγκεκριμένου αγώνα έφερε τους δύο παίκτες και πάλι αντιμέτωπους και όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν και πάλι στα χέρια με τους γιατρούς του γηπέδου να προσπαθούν να τους χωρίσουν!

Το σίριαλ "Γκαρσία" όμως δεν σταματά εδώ. Στο ξεκίνημα των φετινών προκριματικών του Μουντιάλ, κατά τη διάρκεια ενός ακόμη ματς Ουρουγουάης-Βολιβίας, ο Πάμπλο Γκαρσία προκάλεσε και πάλι τον Νάτσο με αποτέλεσμα την αποβολή του δεύτερου! Ο Πάμπλο γλίτωσε την τιμωρία μία ακόμη φορά και πήρε μία ακόμη "νίκη" στη μονομαχία του με τον Νάτσο. Μάλιστα, μετά από όλα τα παραπάνω ο Νάτσο Γκαρσία αποκάλεσε τον Πάμπλο Γκαρσία "Δημόσιο κίνδυνο"! Μάλλον δεν έχει και πολύ άδικο...

Δεν δείχνει να αστειεύεται...

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι δύο παίκτες να πάρουν μεταγραφή για την Ελλάδα και μάλιστα ο ένας να παίζει στον ΠΑΟΚ και ο άλλος στον Άρη. Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι ένας από τους λόγους που ο Πάμπλο επέλεξε τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και η παρουσία τον Νάτσο στον Άρη; Κανείς, αλλά όπως βεβαιώνουν όσοι ξέρουν τον Πάμπλο Γκαρσία, η συμπεριφορά του εντός γηπέδων είναι εντελώς διαφορετική από την εκτός γηπέδων. Μέσα στο γήπεδο μπορεί να παίξει σαν σκυλί ακόμη και αν είναι τραυματίας και του το απαγορεύουν οι γιατροί. Εκτός γηπεδων όμως όλοι βεβαιώνουν ότι είναι πολύ ήσυχος και ντροπαλός! Μάλιστα κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες για το πόσο ντροπαλός ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Το αν και κατά πόσο η κόντρα μεταξύ των δύο Λατινοαμερικάνων θα συνεχιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα το δούμε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας. Ελπίζω ο Πάμπλο να συγκρατηθεί γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θέλουν και πολύ...

Προσεξτε πώς τον κοιτάει

Τη γλίτωσε...

Πού πας ρε Νάτσο με το βαμμένο το μαλλί;


Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εστί Πάμπλο Γκαρσία:







EDIT(29/9/2008): Τελικά ο Νάτσο δεν τη γλίτωσε πάλι. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν αποβλήθηκε...

Του χώνει ένα κλωτσομπουνίδι:

Tον ξαπλώνει κάτω:

και ο Νάτσο ψάχνει για τα σημάδια...

3 Comments »

  • "Παίζει" τέτοια έριδα ανάμεσα στους δύο Γκαρσία; Δεν το ήξερα! Τώρα που το ξέρω δεν θα πάρω τα μάτια μου από πάνω τους στο ντέρμπι της Τούμπας.

    Τώρα για τον Πάμπλο στο έχω πει από καιρό, μου αρέσει πολύ. Είναι ίσως η πιο αγαπημένη μου μπαλαδόφατσα στο φετινό πρωτάθλημα. Τον λάτρεψα από τις πρώτες φωτογραφίες του αεροδρομίου που τον είδα. Αυτή η αγέλαστη φάτσα του, οι εκφράσεις του, όλα τα λεφτά. Αν μου έδειχναν το καλοκαίρι 10 υπό μεταγραφή παίκτες και ανάμεσά τους τον Πάμπλο και μου έλεγαν σε ποια ελληνική ομάδα ταιριάζει να παίξει μπάλα δεν θα μπορούσα να σκεφτώ άλλη από τον ΠΑΟΚ!

    Φοβερός!!!


    ΥΓ. Πολύ ωραίο το τραγουδάκι των Κατσιμιχαίων. Tι αναμνήσεις μου ξυπνά...

  • A βέβαια! Μεγάλη κόντρα και με πολλά επεισόδια. Μάλιστα απ'οσο έχω ακούσει είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος γ'αυτό δεν το έγραψα.

    Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πολύ στενός φίλος δύο Ουρουγουανών του Ρούλη.Του Ρεγκέιρο και του Λέμπο.

    Όντως για τον Γκαρσία έχεις πέσει μέσα από πολύ καιρό. Άλλωστε έχεις φίλους ΠΑΟΚτσήδες και ήξερες ότι αυτή η φάτσα θα γίνει η αγαπημένη στην Τούμπα, επειδή ξέρεις πώς σκέφτονται οι ΠΑΟΚτσήδες. Μιλάμε πραγματικά για απίστευτη φάτσα.

    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΥΓ: Xαίρομαι που σ'αρέσει το τραγούδι! Η μελοποίηση των ποιημάτων του Καββαδία από τον Θ.Μικρούτσικο είναι ένα από τα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

  • Α, έχει και φίλους μέσα στα αρειανά; Θα γελάσουμε πολύ τότε!

    Δεν είναι μόνο που ξέρω πώς σκέφτονται. Κάποιοι από τους ΠΑΟΚτσήδες φίλους μου έχουν ακριβώς το ΙΔΙΟ ύφος! :)))

    Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!

    YΓ. Εχω μεγάλο έρωτα για τα μελοποιημένα ποιήματα του Καββαδία!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.