ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΟΥΖΟ..ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ





Η πλειονότητα των uzuburu , όπως θα καταλάβατε ,εχθές το βράδυ πήρε τα βουνά για τον Σωκράτη τον super star και καθώς κυλούσε η βραδιά βγάλαμε τα συμπεράσματά μας: Ο Σωκράτης είναι σαν το ούζο!!!
Όχι δεν με χτύπησε το πολύ ούζο στο κεφάλι αλλά ,να ορίστε πώς βγήκε το παραπάνω συμπέρασμα...
Εμείς οι Έλληνες φοιτητές έχουμε πιεί πολύυυυ ούζο, όπως έχουμε ακούσει και πολύυυυ Σωκράτη, σωστά? σωστά!

Και οι δύο απευθύνονται σε ενήλικο κοινό..Το ούζο για ευνόητους λόγους και ο Σωκράτης γιατί ο στίχος του και το ύφος του δεν είναι και το πιο εύκολο άκουσμα.. Άσε που σου βγάζει ένα ντέρτι και έναν καημό που θα το πιείς το αλκοόλ σου (οπότε οι ανήλικοι καλό είναι να περιμένουν λίγο πριν ξεκινήσουν και τα δύο..)!!

Επίσης, πρόκειται για δύο διαχρονικές αξίες (έκαστος στο είδος του βεβαίως βεβαίως).
Τέλος ,έχεις πιεί τόσο πολύ ούζο όλο το καλοκαίρι που βγαίνεις και λες δεν θα ξανά παραγγείλω, κορεσμός πλέον.. έλα όμως που κατά έναν περίεργο τρόπο πάλι ούζο παραγγέλνεις!! Έτσι και με τον Σωκράτη, λες έχει κουραστεί λίγο και δεν θα δεις αυτό που έβλεπες πριν 5 χρόνια, έχεις πάει τόσες φόρες που σκέφτεσαι μήπως να μην ανέβω στο Πέτρας και ψάχνω τρία τέταρτα για να παρκάρω? Ευτυχώς όμως η σκέψη σου αυτή δεν κρατάει πάνω από 3 λεπτά και ξαναπάς!!
Ok, όλος αυτός ο συλλογισμός είναι λίγο του παραλόγου όμως ψηλό μου σγουρομάλλικο κοριτσάκι είχες δίκιο.. εκεί θα τριγυρνάμε πάντα και ούζο θα πίνουμε για να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!
Ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας!! Και στα άλλα με καλό..


Πηγή φωτο

2 Comments »

  • "λες έχει κουραστεί λίγο και δεν θα δεις αυτό που έβλεπες πριν 5 χρόνια, έχεις πάει τόσες φόρες που σκέφτεσαι μήπως να μην ανέβω στο Πέτρας και ψάχνω τρία τέταρτα για να παρκάρω? Ευτυχώς όμως η σκέψη σου αυτή δεν κρατάει πάνω από 3 λεπτά και ξαναπάς!!"

    Έχεις πολύ δίκιο σ'αυτό.Το σκέφτομαι συχνά αλλά τελικά σε κάθε λάιβ σού προσφέρει κάτι ξεχωριστό.

    Πολύ εύστοχος ο παραλληλισμός με το ούζο!

  • Εγω νομίζω πως το προβλημα εχει εντοπιστεί απο τον Θ. Παπακωνσταντινου και έχει ¨τραγουδηθεί" κίολας απο τον καλλιτέχνη ....


    "Στην κολυμπήθρα ρίξανε
    νερό αλκοολούχο
    και τ' όνομα που μού 'δωσαν
    ήταν χαμένο ρούχο"

    φιλιά και περαστικά μας

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.