Ο Ηλυσιακός κινδυνεύει!



Ο γνωστός σε όλους παράγοντας του ποδοσφαίρου Θωμάς Μητρόπουλος έκανε και πάλι το θαύμα του! Ξεπήδηξε από το πουθενά πριν λίγους μήνες και έγινε κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Ηλυσιακός. Οι λόγοι της κίνησής του αυτής δεν άργησαν να γίνουν φανεροί.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι φίλοι του Ηλυσιακού, και γενικότερα οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν αναστατωθεί από τις εξωφρενικές προτάσεις του Θωμά Μητρόπουλου σχετικά με το μέλλον της ομάδας των Ιλισίων. Ο Μητρόπουλος, για να το πω με λίγα και κατανοητά λόγια, αποκάλυψε στους φίλους και τους ανθρώπους του Ηλυσιακού ότι έχει ξεκινήσει την υλοποίηση ενός δικής του έμπνευσης σχεδίου σύμφωνα με το οποίο ο Ηλυσιακός , που πέρυσι κέρδισε την παραμονή του στην Β' Εθνική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, θα συγχωνευτεί με κάποιον ανεξήγητο τρόπο με το Αιγάλεω, το οποίο πέρυσι έχασε τη μάχη της παραμονής στη Β' Εθνική. Το αποτέλεσμα της συγχώνευσης αυτής θα είναι να πάρει το Αιγάλεω τη θέση του Ηλυσιακού στη Β' Εθνική και ο Ηλυσιακός τη θέση του Αιγάλεω στη Γ' Εθνική!!! Μάλιστα, ο απίθανος αυτός τύπος που ακούει στο όνομα Μητρόπουλος, δεν δίστασε να δηλώσει πρόσφατα σε συνέλευση του Ηλυσιακού ότι το αρχικό του σχέδιο ήταν να πάρει το Χαϊδάρι και να εφαρμόσει την απίστευτη ιδέα του, αλλά τελικά το Χαϊδάρι υποβιβάστηκε και έτσι ο κλήρος έπεσε στον Ηλυσιακό! Από αυτή του τη δήλωση γίνεται φανερό ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει τον έλεγχο μίας ΠΑΕ της Β' Εθνικής και να την καταστρέψει προς όφελος του Αιγάλεω, το οποίο είναι η ομάδα που στηρίζει ο ίδιος!



Οι φίλοι του Ηλυσιακού είναι ανάστατοι με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ομάδα τους και έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα ενημέρωσης των ποδοσφαιρόφιλων, μιας και η συμπεριφορά του Μητρόπουλου είναι κάτι που αφορά το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μητρόπουλος ξαναφέρνει στο προσκήνιο ήθη και τακτικές που παραπέμπουν σε πολύ σκοτεινές εποχές του ποδοσφαίρου στις οποίες το παρασκήνιο και η βρωμιά κυριαρχούσαν (και όπως ακούγεται ήταν πρωταγωνιστής και ο ίδιος). Αναφέρομαι βέβαια στην εποχή της "παράγκας" και του "το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ....". Δεν είναι και τόσο μακρινή αυτή η εποχή-κάθε άλλο-αλλά τα τελευταία χρόνια, στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας τουλάχιστον, γίνεται μία προσπάθεια νοικοκυρέματος με αποτέλεσμα η εποχή του Μάκαρου, των Μητρόπουλων και των Μπατατούδηδων να μοιάζει κάπως ξεπερασμένη.

Το σημερινό παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Πιερικό (17:00) για τη 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής θα μετατραπεί σε πραγματικό συλλαλητήριο των φίλων του Ηλυσιακού, οι οποίοι εδώ και αρκετές μέρες καλούν όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να παραστούν στο παιχνίδι για να μην γίνουν και άλλες ομάδες τα επόμενα θύματα ανάλογων παραγόντων. Ο Μητρόπουλος μάλιστα δεν δήλωσε σαν έδρα για το σημερινό ματς το Γήπεδο του Ζωγράφου όπου παίζει ο Ηλυσιακός, αλλά το Γήπεδο της Ηλιούπολης!



Tα γεγονότα στην ομάδα του Ηλυσιακού είναι εντελώς απαράδεκτα και πηγαίνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά βήματα πίσω. Προσωπικά-και είμαι σίγουρος όλα τα παιδιά αυτού του blog-στηρίζω την προσπάθεια των ανθρώπων του Ηλυσιακού να σώσουν την ομάδα τους από τις μεθοδεύσεις του Θωμά Μητρόπουλου.

Η υπόθεση όπως την κατέγραψε το novasports.gr εδώ
Δείτε τις ανακοινώσεις των φίλων του Ηλυσιακού εδώ
Άρθρο του Αντώνη Πανούτσου εδώ
Άρθρο του Χ.Σωτηρακόπουλου για το θέμα εδώ
Άρθρο του Διονύση Ελευθεράτου στη sportday εδώ
Blogs που έχουν αναφερθεί στο θέμα:Τρωκτικό, Τρίτο Μάτι: 1 2, mathempalitsa, el-sombrero, Στιγμιαία ολίσθηση της λογικής,

3 Comments »

  • Γνωστό το ήθος και οι πρακτικές του κυρίου. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα είχε λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για την εποχή της παράγκας και όλα όσα συνέβαιναν τότε. Τα έχω ζήσει εξ αποστάσεως παρακολουθώντας απίστευτες διαιτητικές σφαγές.

    Αλλά θα μου πεις, εδώ δεν είναι στη φυλακή ο "Αγαπούλας" θα είναι ο Μητρόπουλος;

  • Πραγματικά είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τον Ηλυσιακό. Αναρωτιέμαι δεν θα βρεθεί ένας εισαγγελέας να ασχοληθεί; Αλλού ξέρουν να δείχνουν την ευαισθησία τους. Εδώ γίνονται όργια και δεν ανακατεύεται κανείς. Ως πότε θα κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο διάφοροι Μητροπουλαίοι;

  • @alexandros και gatti: Πραγματικά αυτήν την απορία έχω κι εγώ. Για ποιό λόγο δεν επεμβαίνει η δικαιοσύνη και καθόμαστε και "καμαρώνουμε" αυτον τον άνθρωπο να καταστρέφει ομάδες με ιστορία.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.