Ψηφοφορία:"Πού θα πάτε διακοπές ;"

Ένα από τα πιο γοητευτικά πράγματα είναι οι παρέες Ελλήνων που κάθονται πάνω από ένα χάρτη ,εκεί γύρω στις αρχές Ιούνη,και ψάχνουν να βρουν τον προορισμό των διακοπών τους.Η διαδικασία αυτή είναι μια από τις ωραιότερες του καλοκαιριού,αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και να μην μας σπάνε τα νεύρα οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων με τις παράλογες απαιτήσεις τους.



Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη ψηφοφορία μας (έχουμε χιούμορ τελικά),η οποία ανέδειξε τον μυθικό Αλέφαντο ως καταλληλότερο για προπονητή του ΠΑΟ,ξεκινήσαμε από χθες νέα ψηφοφορία.

Επειδή η πιο στάνταρ ερώτηση που κάνουν όλοι το καλοκαίρι είναι το «Πού θα πας διακοπές»,είπαμε να κάνουμε κι εμείς ανάλογη ψηφοφορία.



Έχουμε βάλει τις νησιωτικές περιοχές στις μεγάλες ομάδες στις οποίες χωρίζονται (Κυκλάδες,Επτάνησα κτλ).Θέλουμε να μαθαίνουμε νέα μέρη που αξίζει να επισκεφτούμε και δεν είναι πολύ γνωστά.Γι’αυτό αν κάνετε τον κόπο να ψηφίσετε,επειδή το να ψηφίσετε πχ Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα δεν μας λέει και πολλά,κάντε ένα σχολιάκι σε αυτό εδώ το θέμα και πείτε μας σε ποιο νησί θα πάτε συγκεκριμένα.



Όσοι από εσάς πάτε Σποράδες (Σκιάθο,Σκόπελο κτλ) και θέλετε να ψηφίσετε,επιλέξτε το «Νησιά Βορείου Αιγαίου».Δυστυχώς μας έχει ξεφύγει η Εύβοια.Όσοι θέλετε να την επιλέξετε ψηφίστε Ηπειρωτική Ελλάδα ή Νησιά Β.Αιγαίου και κάντε και ένα σχόλιο εδώ για να καταλάβουμε ότι θα πάτε Εύβοια.

Ακολουθούν χάρτες και φωτό για να μπαίνουμε στο κλίμα:


ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος,Άνδρος,Πάρος,Τήνος,Μήλος,Κέα,Αμοργός,Ίος,Κύθνος,

Μύκονος,Σύρος,Σαντορίνη,Σέριφος,Σίφνος,Σίκινος,Ανάφη,

Κίμωλος,Αντίπαρος,Φολέγανδρος,Ηρακλειά,,Δονούσα,Θηρασία,

Σχοινούσα, Κουφονήσια,Δήλος κ.ά. μικρότερα


























ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Ρόδος,Κως,Κάλυμνος,Κάρπαθος,Λέρος,Σύμη,Πάτμος,Αστυπάλαια,

Νίσυρος,Κάσος,Τήλος,Λειψοί,Χάλκη,Καστελόριζο,Αγαθονήσι






















ΕΠΤΑΝΗΣΑ

Κέρκυρα,Κεφαλλονιά,Παξοί,Λευκάδα,Ιθάκη,Ζάκυνθος,Κύθηρα



8 Comments »

  • Καλά, εγώ θα βάλω το πρώτο σχόλιο, ενάμιση μήνα μετά? Και έχουν ψηφίσει 64?
    ΟΚ, εγώ πάντως πήγα Τήνο και ήταν Σούπερ. Λίγο στο φαγητό να μην μας έπιαναν τον πισινό και θα ήταν τέλεια.

  • Επιτέλους!Κάποιος που είχε την καλή διάθεση να διαβάσει το κειμενάκι κάτω από την ψηφοφορία και να μας πει σε ποιό μέρος πήγε διακοπές.Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι γιατί θέλουμε να μάθουμε μέρη που αξίζουν,όπως λέω και στο ποστ.

    Φίλε antidrasi+sex σ'ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο!Χαίρομαι που πέρασες καλά στην Τήνο,η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τη γιορτή της Παναγίας παρά σαν προορισμός καλοκαιρινών διακοπών.Έχω ακουσει ότι είναι ωραία πάντως και το επιβεβαιώνεις κι εσύ τώρα.

    Τα λέμε φίλε!

  • Συμπλήρωμα: Η Τήνος είναι όντως όπως διαπίστωσα παρεξηγημένο νησί, λόγω Παναγίας. Έχει ωραίες παραλίες. Δεν έχει πολύ night-life. Έχει καλό φαγητό (με λίγο ψάξιμο) αλλά όχι φτηνό (μ.ο. 25€ το άτομο, με χύμα κρασί). Δεν έχει καλό ΚΤΕΛ (ώρες δρομολογίων), για αυτό θέλει αμάξι (μέχρι για μια εβδομάδα ψιλοσυμφέρει να νοικιάσεις)-δεν βολεύει μηχανάκι γιατί φυσάει αρκετά. Αυτά!

  • Εγω πήγα Χαλκιδική.
    Δεν τη βλέπω όμως εδω ... !

  • Γειά σου tzonako!

    Υπέροχη η Χαλκιδική.Έχω πάει πολλές φορές αλλά σε μικρή ηλικία.Θα ήθελα σίγουρα να ξαναπάω κάποια στιγμή.

    Στο ποστ αυτό όντως δεν έχω βάλει φωτό από Χαλκιδική.Προτίμησα να βάλω ενδεικτικά από τις 3 μεγάλες ομάδες νησιών της χώρας.Στην ψηφοφορία η Χαλκιδική αντιστοιχεί στην ηπειρωτική Ελλάδα,αν και θα έπρεπε να την έχουμε βάλει ξεχωριστά γιατί πάει πολλής κόσμος κατα κει.

    Σ'ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο!

    Τα λέμε!

  • Να σαι καλά.
    Το "Ηπειρωτική Χώρα" παραπέμπει μάλλον σε βουνό.
    Χαλκιδικη θα έβαζα σε μια κατηγορία πχ "Βορεια Ελλάδα-Παράλια"

  • αρχκά Κουφονήσι, έπειτα Αστυπάλαια και για να μην ξεχνιόμαστε ένα 3ημεράκι πάλι Κουφονησάκι. Τώρα Αθήνα που δεν παλεύεται με τίποτα!!!!!!!!!!

  • Εξαιρετικές τις βρίσκω τις διακοπές σου lost soul.Αν έχεις όρεξη πες κανα στοιχείο για Αστυπάλαια γιατί μου έχει κατσικωθεί στο κεφάλι η ιδέα να πάω κάποια στιγμή,χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.Αξίζει τον κόπο;

    Όσο για τα Κουφονήσια να σου πω ότι έχουμε φανς αυτού του μέρους στο μπλογκ μας.O don Quixote,o fubu και το bikaki πήγαν πέρυσι και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.Τώρα απουσιάζουν και οι 3.Θα τα πουν όταν γυρίσουν.Και απ'ό,τι ξέρω θα ανεβάσουν στο μπλογκ και φωτο από το περσινό τους ταξίδι στα Κουφονήσια.

    Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και το σχόλιο.

    Τα λέμε.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.