ΞΕΦΤΙΛΑ!

Αφίσα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά:



Η απόλυτη ξεφτίλα! Η παράταξη της ΝΔ στα πανεπιστήμια προκαλεί για μία ακόμη φορά με μία αφίσα που δείχνει και ποιό είναι το επίπεδό της. Το περιεχόμενο της αφίσας είναι σαφέστατα απαράδεκτο και σχεδόν ρατσιστικό (σεξιστικό). Αλήθεια, οι γυναίκες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πώς ένιωσαν όταν αντίκρισαν την παραπάνω αφίσα; Οι γυναίκες της ίδιας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πώς αντιμετώπισαν το θέμα;

Τα παιδιά με τα γαλάζια πουκάμισα έχουν μετατρέψει τα Πανεπιστήμια της χώρας σε στριπτιτζάδικα. Προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο το πρότυπο του φοιτητή που δεν πρέπει να σκέφτεται απολύτως τίποτα. Απλά πρέπει να εκτονώνεται μία φορά την εβδομάδα σε κάποιο "πάρτυ". Και δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που βγάζουν μία τέτοιου είδους αφίσα. Σχεδόν σε κάθε "πάρτυ" τους υπάρχει μία ανάλογου ύφους αφίσα (δυστυχώς δεν τις έχω σε ηλεκτρονική μορφή για να σας τις δείξω). Ποιός ξεχνάει εκείνη την αφίσα που έδειχνε και πάλι μία κοπέλα σε "καυτη" στάση και έγραφε από κάτω "Πάρ'τη με 5 ευρώ" !!!

Την πάτησαν όμως και σε κομματικό επίπεδο. Πήγαν να κάνουν και καλά σάτιρα με βάση το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου στο οποίο εμπλέκεται το ίδιο τους το κόμμα, αλλά ο σάλος που δημιουργήθηκε από την παραπάνω αφίσα είχε σαν αποτέλεσμα η ίδια η ΝΔ να τους τραβήξει το αυτάκι και να τους βάλει να απολογούνται. Η "ανεξάρτητη" ΔΑΠ λοιπόν δέχεται επίπληξη από τη μαμά ΝΔ και αποσύρει τελικά την αφίσα. Η "ανεξάρτητη"...

Η ηλίθια δικαιολογία που ειπωθηκε από τη ΔΑΠ, "την αφίσα την έφτιαξαν πρωτοετείς φοιτητές θέλοντας να κάνουν χιούμορ" μάλλον δεν πείθει ούτε τους ίδιους. Σιγά που ξέρουν οι πρωτοετείς της ΔΑΠ τι είναι η Μονή Βατοπεδίου και τι τρέχει με το θέμα αυτό.

Κύριε Βουλγαράκη τι έχετε να πείτε για το θέμα εσείς που έχετε περάσει από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ; Μάλλον τίποτα ε; Εδώ γελούσατε όταν οι ΔΑΠίτες έβριζαν σε συγκέντρωση όπου ομιλητής ήσαστε εσείς.

Κύριε Μεϊμαράκη και κύριε Χατζιδάκη, που είστε και υπουργοί, τι έχετε να πείτε τώρα; Συνεχίζετε να δηλώνετε περήφανοι που περάσατε από την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ; Συνεχίζετε να δηλώνετε "Μια φορά ΔΑΠίτης, για πάντα ΔΑΠίτης";

ΥΓ: Όλα τα λεφτά είναι η επιγραφή στο κάτω μέρος της αφίσας "Αξίζουμε περισσότερα". Το σίγουρο είναι ότι οι φοιτητές που σας δίνουν 54% αξίζουν περισσότερο σεβασμό.

Links:
Το θέμα στην Ελευθεροτυπία και στο BHMA
Blogs που έχουν αναφερθεί στο θέμα(ενδεικτικά): ΠΡΕΖΑ TV, neolaia.gr, press.gr, Παραπολιτική

11 Comments »

  • Υπαρχει μεγαλη αδικια, δεν υπαρχει ισοτητα και εκτος των αλλων υπαρχει και διαφορα στην τιμη.

    Στην σχολη μου η ΔΑΠ δεν βγαζει τοσο ωραιες διαφιμησεις και πληρωνουμε κανονικα τα ποτα 8-10 ευρω.

    Παντως ενα απο τα θετικα της και ο μονος λογος που βρισκω για να παρει την ψηφο μου ( μιας και απο εργο ή απο ενεργητικοτητα σε θεματα της σχολης μου, αγγιζει το μηδεν η δραστηριοτητα της ) ειναι που φερνει χορευτριες στα clubs που κανει τα parties της...

  • Είσαι όντως αδικημένος και άτυχος!

    Δεν έχεις την τύχη να είσαι σε ένα από τα Πανεπιστήμια της Αθήνας που έχουν χιλιάδες φοιτητές και η ΔΑΠ πραγματικά δίνει τα ρέστα της. Σου δίνουν σημειώσεις, στην εξεταστικη, σε βάζουν σε αίθουσα όπου να μπορείς να αντιγράψεις, διοργανώνουν τουρνουά Pro Evolution μέσα στο Παν/μιο, διοργανώνουν τουρνουά paintball, διοργανώνουν τουρνουά τάβλι (με 3 ευρώ συμμετοχή!) μέσα στο Παν/μιο, πληρώνουν ταξί για να σε πάει σπίτι σου μετά το πάρτυ τους, βάζουν τραπέζια πινγκ-πονγκ έξω από τις αίθουσες των μαθημάτων, βάζουν μπασκέτες στο προαύλιο του Παν/μίου, βάζουν dj να παίζει Βερτη και Κοκκίνου στη διαπασσων και η λίστα δεν έχει τελειωμό...Κι αμα λάχει και δεν γουστάρεις να τους ψηφίσεις σου λένε "πάρε 20 ευρώ και ψήφισέ μας"!

    Τώρα περιμένουμε να βάλουν κούνιες και να φέρουν και τσίρκο στο Παν/μιο...

    Όλα αυτά τα ωραία τα έχεις χάσει Γιαννάκη μου.

  • Εισαι και τυχαιρος και βολεμενος αλλα τους κραζεις...

    Τι να σου πω... Την σημερινη νεολαια δεν την βρισκεις πουθενα...

    Τι να πουμε και εμεις που σημερα θα παμε στο party για την υποδοχη των νεων φοιτητων που διοργανωνει, μαντεψε ποιος???

    Και φερνει και RAPER'S αμα θες να μαθεις... Ετσι για να ζηλεψεις λιγο Αθηναιε... Φαε στα μουτρα Κοκκινου, Βερτη και στο τσακιρ κεφι ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ!!!!

  • gravatar Ανώνυμος

    Eνα ακομη blog θα ασχοληθει με το θεμα. Το δικο μου... Καλημερα φιλε και οτι και να σχολιασω για τα συγκεκριμμενα γαλαζια παιδακια ειναι λιγο

  • Ε σιγά...π΄ρωτη φορά είναι νομίζεις?!πριν κάτι χρόνια είχανμια αφίσα με ένα ξέκωλο που πηρε μέρος σε ένα ριάλιτι και διαφήμιζε μια εκδρομή στην Αράχωβα, με το καταπληκτικό σλόγκαν, "έβαλα το γουνάκι μου, για να μην κρυώνει το μ...κι μου!"Κατα τα άλλα εγώ ακόμα πιστεύω ότι οι ΔΑΠίτες δεν μπορούν να πηδήξουν!Αν δεν ήταν γενικά επικύνδυνοι θα ελεγα ότι ειναι εντελώς ηλίθιοι, απαίδευτοι και γίδια....και λίγα λέω!

  • Καλημέρα asimonis! Να'σαι καλά ρε φίλε.

    Τι να σχολιάσουμε κι εμείς; Αυτοί γίνονται ρεζίλι από μόνοι τους. Το θέμα είναι ότι οι φοιτητές δεν το καταλαβαίνουν. Γιατι άμα καταλάβουν τι εστί ΔΑΠ θα αρπάξουν τα μαδέρια και θα τους κυνηγάνε.

  • @partizana: Καλώς την!

    Φυσικά και δεν είναι πρώτη φορά. Υπάρχουν άπειρα παρόμοια "μαργαριτάρια" της ΔΑΠ. Και φυσικά δεν πρόκειται για "λάθη" ή παρασπονδίες, όπως ακούω κάποιους να λένε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. Τελεία και παύλα! Πιστεύουν ότι διασκέδαση είναι το να βλέπεις την Αλεξανδράτου ημίγυμνη να προσποιείται ότι τραγουδάει (την είχαν καλέσει και αυτοι και οι ΠΑΣΟΚοι σε πάρτυ πέρυσι). Πιστεύουν ότι ο φοιτητής πρέπει να εκτονώνεται ώστε να μην μπαίνει στη διαδικασία να σκέφτεται. Να είναι ένας άβουλος καταναλωτής.

    Λίγα λες όντως! Αλλά δυστυχώς αυτό το πρότυπο φοιτητή που προπαγανδίζουν μέσα στα παν/μια οι ΔΑΠίτες είναι άκρως επικίνδυνο και καταστρέφει συνειδήσεις.

    ΥΓ: Όταν άρχισα να διαβάζω ελληνικά μπλογκ, πολύ πριν αρχίσω να γράφω κι εγώ σε τούτο δω, ένα από τα πρώτα μπλογκ που παρακολουθούσα τακτικά ήταν το δικό σου.

    Να'σαι καλά! Τα λέμε.

  • καλα τα λες ρε στεργιο!! κ εγω τους εκραξα τους υπευθηνους της δαπ στο τμημα μου!!! ο πρωτος που τους εκραξα ημουν!!! την απαντηση τους μετα την αλλαγη της αφισας δεν την ξερετε ομως!!!! διπλοματικα οπως παντα κ κρυμενοι πισω σε αυτη τη μαλακια που τους δερνει (απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο,μου ειπαν:) "τελικα, μεχρι κ η δυσφημιση ειναι ενα ειδος διαφημισης!!!" ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΔΑΠιτες!!!!

  • Καλά έκανες και τους τα χωσες Μητσάρα. Πρέπει να τους τα λένε οι φοιτητές μπας και καταλάβουν ότι υπάρχει και κόσμος υγιώς σκεπτόμενος. Δυστυχώς στα Πανεπιστήμια όσοι διαφωνούν με τις πρακτικές της ΔΑΠ λένε συνήθως "εγώ δεν ασχολούμαι" ή "δεν αλλάζει η κατάσταση" και τέτοια. Κι έτσι η ΔΑΠ αλωνίζει, παίζει σε άδειο γήπεδο. Όμως, η κατάσταση δεν πάει άλλο μ'αυτούς. Έχουν κάνει το Πανεπιστήμιο παιδική χαρά. Πολύ καλά έκανες και τους τα 'πες.

    Όσο για την ηλίθια διακαιολογία που σου είπαν είναι πολύ λογικό. Αυτά μαθαίνουν στο "μάρκετινγκ" τα παιδιά, αυτά λένε. Η λογική τους αυτή είναι. "Να περάσει το δικό μας με κάθε μέσο, όσο χαμηλά κι αν χρειαστεί να πέσουμε". Γνωστή άλλωστε η ρήση "Δεν με νοιάζει αν με βρίζουν, αρκεί να προφέρουν το ονομά μου σωστά"!

  • gravatar Ανώνυμος

    mia eikona 1000 λεξεις

    www.arelis.gr
    περιεχει ερωτονομικον που σοκαρε
    με το σεξουαλικο του περιεχομενο και απαγορευθηκε επι κυβερνησης καραμανλη

  • gravatar Ανώνυμος

    Ήθελα πολύ να σχολιάσω αυτό το θέμα φίλοι μου. Καταρχήν (για να μη παρεξηγηθώ κιόλας) είμαι άλλης πολιτικής παράταξης απο τη ΝΔ και ΔΑΠ .

    Θεωρώ τη συγκεκριμένη αφίσα - διαφήμιση της εκδήλωσης που διωραγωσε η ΔΑΠ άκρως πετυχιμένη. Και αυτό για τον απλό λόγο οτι διαφήμισαν αυτό που ήθελαν να ακουστεί και ακόμη κυριότερα πέρασαν μέσα από τη σάτυρα κ το χιούμορ την άποψή τους για το σκάνδαλο της κυβέρνησης που υποστιρίζουν ένθερμα! Αυτοί που έπρεπε να πειραχτούν πειράχτηκαν κ αντέδρασαν...

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.