ΠΑΟΚ 2008-2009



Μεταγραφές τέλος,προετοιμασία τέλος,φιλικά τέλος,συνεπώς ήρθε η ώρα να δούμε τι σόι ομάδα φτιάξαμε φέτος.

Ο ΠΑΟΚ ,όπως έχει δείξει ο Σάντος σε φιλικά και προπονήσεις,θα παίζει ένα σύστημα 4-2-3-1.Οπότε ας πάρουμε τα πράγματα με βάση τις θέσεις σε αυτό το σύστημα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ:Έχουμε τον Κώστα Χαλκιά,τον Δημήτρη Ρίζο και τον νεαρό Παναγιώτη Γλύκο.Στη θέση αυτή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Ο Χαλκιάς είναι ο βασικός και αναντικατάστατος.Από εκεί και πέρα Ρίζος και Γλύκος θα δώσουν σκληρή μάχη για να πάρουν συμμετοχές όταν ο Χαλκιάς θα κάνει το καθιερωμένο ντεφορμάρισμά του.Ο Γλύκος είναι αρκετά καλός και πρέπει να πάρει παραστάσεις για να "κερδίσουμε" ένα καλό τέρμα για το μέλλον.Πέρυσι στη θέση αυτή έπαιζε ο Φερνάντες με αλλαγή τους Γλύκο ,Κυριακίδη καιΤοχούρογλου.Ο Φερνάντες πέρυσι ήταν μέτριος.Ο Χαλκιάς μπορεί να καλύψει το κενό του.Το θέμα είναι ότι ο Χαλκιάς έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του από παιχνίδι σε παιχνίδι.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Ίσως να είμαστε λίγο αποδυναμωμένοι στη θέση αυτή αλλά νομίζω θα την βγάλουμε τη χρονιά.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ:Αραμπατζής και Σνάουτσνερ είναι οι 2 παίκτες μας.Ακριβώς οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι με τη διαφορά ότι ο Αραμπατζής ήταν τραυματίας,ενώ φέτος επιστρέφει έχοντας βγάλει ολόκληρη την προετοιμασία.Αν ο Αραμπατζής βρει τα πατήματά του τότε θα παίζει βασικός.Η επιλογή πάντως θα εξαρτηθεί από το αν θέλουμε να παίζουμε αμυντικά ή επιθετικά,ανάλογα με τον αντίπαλο.Από πέρυσι, που έπαιζε ο Μελίσσης και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε, είμαστε σαφώς καλύτερα.Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ τον Αραμπατζή χαφ και όχι μπακ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Καλύτερα από πέρυσι,αλλά ίσως χρειαζόμασταν μια μεταγραφή.



ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ:Φίλιππος Δάρλας και Σνάουτσνερ.Ο Δάρλας έχει πάει εξαιρετικά στα φιλικά και θα είναι βασικός φέτος.Όταν λείπει (όπως στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ) τη θέση του θα παίρνει ο Σνάουτσνερ,αν δεν έχει επιλεγεί ως δεξί μπακ.Αλλιώς υπάρχουν άλλες δύο λύσεις:ο Π.Κωνσταντινίδης και ο Βαγγέλης Γεωργίου,οι οποίοι είναι χαφ αλλά ξέρουν και τη θέση του μπακ.Εγώ πάντως δεν θέλω να ξαναδώ τον "σβούρα" μπακ.Και μάλλον φέτος η επιθυμία μου θα εκπληρωθεί.Σύγκριση με πέρυσι για τη θέση δεν υπάρχει καν.Πέρυσι είχαμε τον μέτριο Η.Χαραλάμπους.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αρκετές καλές λύσεις για τη θέση.

ΣΤΟΠΕΡ:Έχουμε Πάμπλο Κοντρέρας,Μάρκος Ανόνιο,Στέλιο Μαλεζά και Τζόε Μπιζέρα.Ο Κοντρέρας έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.Για τη 2η θέση στο κέντρο της άμυνας θα παλέψουν οι άλλοι 3.Ο Αντόνιο και ο Μαλεζάς έχουν το προβάδισμα αυτή τη στιγμή,αλλά όταν έρθουν τα χαρτιά του Μπιζέρα ίσως πάρει αυτός τη θέση του βασικού.Πέρυσι παίζαμε με Κνολ,Μελίσση,Μαλεζά και Γκάβρανσιτς.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολύ καλύτερο κέντρο άμυνας φέτος.

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ:Μπαλάφας ,Ηλιάδης,Βερόν,Πάμπλο Γκαρσία.Ίσως η πιο πλήρης γραμμή μας.Βερόν αναντικατάστατος και από εκεί και πέρα αν ο Γκαρσία είναι καλά θα παίζει δίπλα του.Αλλιώς τη θέση του θα παίρνει ο Μπαλάφας.Ο Ηλιάδης λογικά θα είναι αλλαγή του Βερόν.Πέρυσι,μετά τον Γενάρη,είχαμε τους ίδιους πλην Γκαρσία.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες επιλογές φέτος.



ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦΊβιτς θα είναι βασικός και πολύ δύσκολα θα βγαίνει από την 11άδα.Εναλλακτική λύση στην ίδια θέση είναι ο Λάμπρος Βαγγελής,ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό τον Οκτώβρη.Στη θέση αυτή ίσως δοκιμαστεί και ο Μπακαγιόκο.Πέρυσι,μαζί με τον Βαγγελή, είχαμε εκείνον τον μέτριο Βραζιλιάνο,τον Μπαϊάνο.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολύ μεγάλη βελτίωση στη θέση.

ΔΕΞΙ ΧΑΦ:Εδώ έχουμε 2 κλασικούς δεξιούς εξτρέμ,τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τον Βασίλη Λάκη.Ο Πορτογάλος έχει το προβάδισμα,ωστόσο και ο Λάκης θα πάρει πολλά παιχνίδια.Στη θέση μπορεί να παίξει και ο Βιερίνια και ίσως και ο Μπακαγιόκο.Ο Σάντος αρέσκεται να αλλάζει διαρκώς πλευρά τους πλάγιους χαφ του.Δεν θα είναι περίεργο λοιπόν αν δούμε τον Κονσεϊσάο αριστερά και τον Βιερίνια δεξιά.Πέρυσι είχαμε ΓΧ και Λάκη.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αν ο Κονσεϊσάο δεν τραβήξει ούτε φέτος,τότε θα έχουμε πρόβλημα σε αυτή τη θέση.



ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦΒιερίνια αν και "το καλό" του πόδι είναι το δεξί,παίζει ως αριστερό χαφ.Από εκεί και πέρα έχουμε τον Π.Κωνσταντινίδη και τον νεαρό Βαγγέλη Γεωργίου(αυτό το όνομα συγκρατείστε το,σε 1-2 χρόνια θα βγάζει μάτια το παληκάρι).Πέρυσι είχαμε τον "σβούρα",τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τόνι Γκονζάλες.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτή θέση.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣΖλάταν Μουσλίμοβιτς θα είναι ο βασικός.Εναλλακτικές είναι ο Αναστασάκος,ο νεαρός Αθανασιάδης και ο Μπακαγιόκο.Πέρυσι είχαμε Σάλμον και αυτό τα λέει όλα!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.

Η ομάδα έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι.Ήρθαν παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία και ισχυρή προσωπικότητα (Γκαρσία,Κοντρέρας,Ίβιτς,Μουσλίμοβιτς).Επιπλέον ο Σάντος έχει κάνει την προετοιμασία όπως αυτός ήθελε,με τους παίκτες ακριβώς που ήθελε (συν τον Γκαρσία που δεν περίμενε να αποκτηθεί) και είναι εντελώς απερίσπαστος στο έργο του καθώς η διοίκηση είναι "εντάξει" απέναντι στις υποχρεώσεις της προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο.Άρα,ο Σάντος δεν έχει καμία δικαιολογία και περιμένουμε από αυτόν να φτιάξει μία ομάδα που να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (και όχι το περσινό χάλι),να παλεύει όλα τα ματς και να κυνηγήσει μέχρι τέλους την κατάληψη θέσης που οδηγεί στο ΟΥΕΦΑ.Η ομάδα έκανε 11 μεταγραφές (13 αν προσθέσουμε τους Βερόν-Κονσεϊσάο που ενσωματώθηκαν τον Γενάρη) και το μεγάλο στοίχημα του Σάντος είναι να τους "δέσει" και να τους κάνει σύνολο. Θα τα καταφέρει;Εγώ λέω πως θα τα καταφέρει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:Βλέπω να τερματίζουμε στις θέσεις 4-6.
Pablo Contreras:Περιμένουμε πολλά από τον τρελό Ινδιάνο!

Και δυο λόγια για τα εξωαγωνιστικά:Το φετινό καλοκαίρι ίσως αποδειχθεί ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.Η ομάδα,με την προσπάθεια της διοίκησης Ζαγοράκη,μείωσε σημαντικά τα χρέη, προς τρίτους,είχε πολλά έσοδα και σωστή οικονομική πολιτική,έκανε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου,κατάφερε να έχει έναν κόσμο συσπειρωμένο σε ποσοστό σχεδόν 100% και άρχισε να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα.Προς το παρόν όλα πάνε καλά,αλλά στην πρώτη δυσκολία το πρόβλημα θα φανεί.Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από την έλλειψη ενός ή περισσότερων επιχειρηματιών που να θέλουν να επενδύσουν χρήματα στον ΠΑΟΚ.Όσο καλή κι αν είναι η διοίκηση Ζαγοράκη δεν παύει να είναι μια διοίκηση μεταβατική που στόχο έχει την εξυγίανση της ΠΑΕ.Δεν γίνεται να βγάζει συνέχεια ο κόσμος το φίδι από την τρύπα,όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ και σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα χωρις ακρότητες και παρατράγουδα!

ΥΓ:Πολύ εύστοχη και αναλυτική επισκόπηση του φετινού ΠΑΟΚ από το blog http://paoksagapo.blogspot.com/

7 Comments »

  • Αδελφέ Στέπα σε χαιρετώ και σου εύχομαι να χαρούμε σήμερα μια όμορφη και καθαρή νίκη.

    Συγχαρητήρια για το άρθρο σου, ιδού οι παρατηρήσεις μου:

    Για τη θέση του τερματοφύλακα μάλλον επιεική σε κόβω. Έτσι κι αρχίσει τις κουτσουκέλες ο Χαλκιάς, ή, ακόμα χειρότερα, τραυματιστεί, κρύος ιδρώτας βλέπω να μας περιλούζει. Σε πληροφορώ ότι η Ξάνθη διαπραγματεύεται με τον Τοχούρογλου για τρίτο τερματοφύλακα, ενώ εμείς διώξαμε τρεις (3) τερματοφύλακες και πήραμε τον... Ρίζο από τη Δόξα Κακοτοπιάς. Ήμαρτον!
    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Πέρσι έπαιζε ο Σνάουτσνερ και δευτερευόντως ο Ηλιάδης, ο οποίος μετά από μερικά παιχνίδια είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στη θέση. Ο Μελίσσης έπαιξε 1 ή 2 παιχνίδια και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, όπως άλλωστε και πρόπερσι. Αν ο Αραμπατζής δεν είναι έτοιμος, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Μαθαίνω ότι δεν τον προορίζει για βασικό με ΟΦΗ. Τι γίνεται μ' αυτό το παιδί δεν ξέρω, είναι κρίμα πάντως να μην κάνει καριέρα λόγω ενός τραυματισμού.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Δυστυχώς οι εφημερίδες γράφουν ότι θα κατέβουμε στον ΟΦΗ με τον Σβούρα αριστερό μπακ...
    ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ: Δε νομίζω ότι μ' αυτούς τους παίκτες που πήραμε θα βλέπεις τον Μαλεζά και πολύ συχνά. Ο Μπιζέρα έχει καλό βιογραφικό και τριετές κλειστό συμβόλαιο, όχι μονοετή δανεισμό όπως ο Μάρκος Αντόνιο. Άρα προβλέπω να γίνει βασικός σε λίγο καιρό.
    ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ: Ο Βερόν δεν συγκρίνεται με Ηλιάδη, ούτε με κανέναν άλλο αμυντικό χαφ. Είναι περισσότερο κάτι σαν δεκάρι. Ο μόνος με παρόμοια στοιχεία, αλλά πολύ χαμηλότερη ποιότητα είναι ο Βαγγελής, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και καλά να γίνει δεν βλέπω να παίζει με τίποτα. Άρα όταν απουσιάζει ο Βερόν ετοιμάσου για συνολικές αλλαγές, πιθανόν με μετατοπίσεις του Ίβιτς ή του Κονσεϊσάο σε ρόλο αντι-Βερόν. Για τον Γκαρσία, δεν ξέρω, αλλά έχω κακό προαίσθημα. Έχω υπόνοιες ότι πιαστήκαμε κορόιδο κι ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα. Θα δούμε. Από τη στιγμή πάντως που ο ίδιος ο Σάντος είπε ότι δεν θα είναι έτοιμος πριν από το ματς με την ΑΕΚ θεωρώ απαράδεκτο να τον χρησιμοποιήσει με ΟΦΗ.
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ: Απ' ό,τι κατάλαβα αναπληρωματικός του Ίβιτς θα είναι ο Μπακαγιόκο. Νομίζω ότι κι ο Αθανασιάδης θα μπορούσε να δοκιμαστεί σ' αυτή τη θέση, αλλά δε νομίζω ο Σάντος να το τολμήσει.
    ΔΕΞΙ ΧΑΦ: Ο Κονσεϊσάο εμένα μου φαίνεται περισσότερο χαφ παρά εξτρέμ. Και όπως έγραψα ίσως έχουμε πρόβλημα στην ταχεία ανάπτυξη από τα πλάγια. Τον Λάκη μακάρι να το χρησιμοποιήσει, όπως γράφεις, (εφόσον βέβαια διατηρείται τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα), γιατί είναι ταχύτατος, εγώ όμως έχω υπόνοιες ότι δεν θα τον πολυβάζει.
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Πολύ μεγάλη βελτίωση, πράγματι, προσευχήσου όμως να μην τραυματιστεί ο Μουσλίμοβιτς...

    Θα έχουμε play-offs και φέτος, και μάλιστα με τη διαφορά βαθμών δια 5 αντί διά 3. Άρα έχει τεράστια σημασία να τερματίσουμε στη χειρότερη περίπτωση πέμπτοι. Θεωρώ πως ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρουμε.

    Με τη νίκη!

  • Για την θέση 1 σας φοβάμαι κι εγώ πολύ. Ο Κωστάκης είναι επιρρεπής στις γκάφες. Η σύγκρισή με τον Φερνάντες θα είναι συντριπτική!

    Για τις υπόλοιπες θέσεις ομολογώ ότι οι αναλύσεις σας είναι πολύ προχωρημένες, δεν γνωρίζω τόσο καλά την ομάδα.

    Εύχομαι πάντως να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα ο Γκαρσία γιατί ανυπομονώ να τον δω να παίζει. Μου αρέσει απίστευτα η φάτσα του!

    Οι οιωνοί μοιάζουν θετικοί και μακάρι να είναι γιατί πιστεύω ότι φέτος παίζεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ΠΑΟΚ. Αν η φετινή προσπάθεια δεν φέρει αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα...

  • @takola:Να'σαι καλά αδερφέ takola και καλώς μας ήρθες!Τωρα που το θυμήθηκα,τι παικταράς ήταν αυτός ο Μίρκο Τάκολα;Πολύ μου άρεσε.Τεσπα.

    Ο Φερνάντες είναι ένα τέρμα με φοβερά προσόντα.Η αλήθεια είναι ότι θέλει δουλιά ακόμη για να γίνει μεγάλος τερματοφύλακας.Πέρυσι έκανε πολλές γκέλες λόγω του ότι δεν είχε συναγωνισμό για τη θέση.Συγκρίνω τον Χαλκιά μόνο με τον περσινό Φερνάντες.Περίπου σε αυτό το επίπεδο είναι και ο Χαλκιάς,μόνο που όταν είναι στη μέρα του πιάνει τα άπιαστα,ενώ όταν δεν είναι στη μέρα του τα βάζει μόνος του,σε αντίθεση με τον Ντάνι που ήταν πιο σταθερός σε απόδοση.Ο Γλύκος μου άρεσε στο ματς με ΤΣΣΚΑ.Αν δεν τραυματιστεί γιατί να μην πάρει ευκαιρίες σε εύκολα ματς στην Τούμπα;Ο Ρίζος δεν ξέρω τι σόι τέρμα είναι.Το βιογραφικό του είναι απαράδεκτο για ΠΑΟΚ,αλλά ο Σάντος τον δοκίμασε σχεδόν 2 μήνες!Και μάλιστα επέμεινε στο να αποκτηθεί.Νομίζω στο φιλικό με την Ομόνοια είχε παίξει και τα πήγε καλά.Εφόσον είναι φτηνός δεν με χαλάει για δευτερότριτος.Εγω πιστεύω ότι είμαστε λίγο χειρότερα από περυσι στη θέση αυτή,αλλά όχι μεγάλη διαφορα.Σε αυτό που λες νομίζω και πέρυσι όταν έλειπε ο Ντάνι πάλι κρύος ιδρώτας μας έλουζε.Προσωπικά δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Τοχούρογλου πέρυσι ούτε τον Κυριακίδη (Ο Γλύκος ήταν τραυματίας).

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ:Για τον Ηλιάδη έχεις δίκιο,μου ξέφυγε.Αν δεν επανέλθει φέτος ο Αραμπατζής στα γνωστά του επίπεδα,τότε θα έχουμε πρόβλημα στη θέση.Γι'αυτό είπα ότι ίσως χρειαζόμασταν μεταγραφή γιατί ο Σνάουτσνερ στην ουσία είναι ο δεύτερος αριστερός μπακ και τραυματίζεται και εύκολα.

    ΑΡ.ΜΠΑΚ:Ο Δαρλας σήμερα θα λείπει λόγω καρτών.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν βάζει Αραμπατζή δεξιά και Σνάουτσνερ αριστερα.Πάντως είμαι βέβαιος ότι δεν θα δούμε τον σβούρα πολλές φορές μπακ.Ο Σάντος τον θέλει για χαφ γιατί ξέρει ότι θα πάρει γκολ από αυτόν.Απλά όταν λείπει ο Δάρλας μία από τις λύσεις για μπακ θα είναι και ο Κων/νίδης.

    ΣΤΟΠΕΡ:Ο Σάντος είπε χτες ότι ο Μαλεζάς είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ και ότι προσπαθεί απίστευτα στις προπονήσεις.Συνεπως μάλλον θα πάρει ευκαιρίες γιατί τον Αντόνιο τον βλέπω λίγο γίδι.Έχεις δίκιο όμως,μάλλον ο Μπιζέρα πάει για βασικός.

    ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ:Ίσως να έχεις δίκιο για τον Βερόν.Πάντως στα φιλικά τη θέση του την έπαιρνε συνήθως ο Ηλιάδης.Θα δούμε.Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην λείψει πολλές φορές.Κι εγώ ψιλοανησυχώ για τον Γκαρσία...

    ΕΠΙΘ. ΧΑΦ: Συμφωνούμε

    ΔΕΞΙ ΧΑΦ:Τον Λακη από όσο έχω καταλάβει τον εκτιμά πολύ ο Σάντος.Νομίζω θα τον χρησιμοποιήσει αρκετά.

    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ:Έχεις δίκιο.Αν τραυματιστεί ή αν δεν μας βγει ο Μουσλι την βάψαμε!Αλλά από πέρυσι είμαστε πολύ καλύτερα.Έχουμε δύο ψηλούς-δυνατούς και δύο πιο light επιθετικούς.Άσε που θα πάρουμε γκολ και από τον Ίβιτς.

    Πλέι οφ θα παίξουν οι θέσεις 2-5;Πόσες ομάδες βγάζουμε φέτος ΟΥΕΦΑ;Ξέρει κανείς;

    Με τη νίκη αδερφέ!Ελπίζω σε 2πλό στην Κρήτη.Θα είναι μεγάλη ένεση ηθικού και αυτοπεποίθησης.

  • @gatti:Καλώς την!

    Ο Χαλκιάς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα κάνει γκέλες.Πάντα ντεφορμαρίζεται και είναι και λίγο της ψυχολογίας.Έχει φάει τα πιο γελοία γκολ και έχει κάνει και ματς που κυριολεκτικά κατέβασε ρολά.Όμως και ο Φερνάντες μας κρέμασε πέρυσι πολλές φορές(Θυμάσαι το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στην Τούμπα, έτσι;).Αυτό που θα μας λείψει από τον Ντάνι είναι η απίστευτη ικανότητά του στα τετ α τετ,το ότι στάνταρ έσωζε ένα τουλάχιστον πέναλτυ κάθε σεζόν και το ότι ήταν τσαμπουκάς και είχε απίστευτα ρεφλεξ.Δεν θα μας λείψει το παιχνίδι του με την μπαλα στα πόδια και τα βολέ του...Ο Χαλκιάς είναι χειρότερο τέρμα από τον Φερνάντες,αλλά από τη στιγμή που έπρεπε να πουλήσουμε τον Φερνάντες ο Χαλκιάς ήταν μια καλή λύση για αντικαταστάτης,με δεδομένο το περιορισμένο μας μπάτζετ.

    Όπως έχω ξαναπει υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ και ελπίζω αυτό να μην γυρίσει μπούμερανγκ.Η ομάδα έχει ελλείψεις και κουσούρια που δεν έχουν φανεί.Ελπίζω όταν φανούν να μην κοστίσουν τόσο πολύ.

    Για τον Γκαρσία το ίδιο ελπίζω κι εγώ!

    Είναι όντως κρίσιμη χρονιά φέτος.

    Να σαι καλά gatti μου!Τα λέμε!

  • Στέπα, περί Ρίζου: Με τέτοιο βιογραφικό είναι απαράδεκτο να έρχεται παίκτης στον ΠΑΟΚ, και μάλιστα στα 32 του. Ακόμα και παικταράς να βγει, θα είναι σα να πέσαμε απ' τον πέμπτο όροφο χωρίς να τραυματιστούμε και βρήκαμε και τον πρώτο λαχνό του λαχείου στο πεζοδρόμιο. Δεν λέγεται σχεδιασμός ομάδας αυτό το πράγμα. Και θα του δώσουμε και 50 χιλιάδες ευρώ για ένα χρόνο. Κανονικά έπρεπε να πληρώνει για να παίζει. Τέσπα.

    Ο Χαλκιάς δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι χειρότερο τέρμα απ' τον Φερνάντες, απλά ο ένας έχει μέλλον, ενώ ο άλλος παρελθόν...

    Ο Σνάουτσνερ όχι, δεν θυμάμαι να τραυματίζεται εύκολα. Και είναι και παιδί που βάζει το πόδι στη φωτιά.

    Ο Κωνσταντινίδης μετά την εμφάνιση της Κρήτης βλέπω να προβληματίζει κατά πολύ τον Σάντος για το αν θα πρέπει με την ΑΕΚ να βάλει τον Δάρλα στη θέση του.

    Για τον Μαλεζά επιμένω, ό,τι κι αν λέει ο Σάντος. Αν είναι υγιής και προσαρμοσμένοι οι άλλοι τρεις, θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα.

    Πλέι-οφ θα παιχτούν, και μάλιστα η διαφορά πόντων θα διαιρεθεί δια 5, και όχι δια 3, όπως πέρσι. Άρα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Στην Ευρώπη απ' ό,τι ξέρω βγάζουμε όπως πέρσι. Δυο για Τσάμπιονς Λιγκ με προκριματικούς, έναν ΟΥΕΦΑ και τον Κυπελλούχο ΟΥΕΦΑ. Δεν ξέρω με τον φιναλίστ του Κυπέλλου τι γίνεται.

    Θα γίνει χαμός με ΑΕΚ, ελπίζω να είσαι εκεί.

  • Ναι, Πλει-οφ οι θέσεις 2-5.

  • Φίλε Takola για τον Ρίζο ίσως να εχεις δίκιο.Το έγραψα κι εγω ότι το βιογραφικό του είναι απαράδεκτο για ΠΑΟΚ.Θα επιμείνω όμως στο πόσο μεγάλο διάστημα τον κράτησε ο Σάντος για δοκιμή.Ξερω γω;Κάτι θα είδε πιστεύω.Γιατί είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος δεν υπολόγιζε τον Κυριακίδη και ήθελε να αποκτήσει κάποιον αλλο.Με τα οικονομικά που έχουμε δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο άλλο τέρμα.Απ'ό,τι φάνηκε μάλλον δεν πολυψάξαμε κάποιον άλλο.Είχε ακουστεί για εκείνον τον Περουβιανό από την Ιταλία αλλά τελικά τπτ.Η διοίκηση,ο Σάντος και ο Βρύζας θα κριθούν στο τέλος της σεζόν για την επιλογή τους να αφήσουν την ομάδα μόνο με έναν καλό τερματοφύλακα.Πάντως πιστεύω ότι,κουτσά-στραβα,μπορούμε να τη βγάλουμε τη χρονιά με αυτούς που έχουμε.

    Ο Σνάουτσνερ πέρυσι ταλαιπωρηθηκε αρκετά από τραυματισμούς,το θυμάμαι καλα.Από τα 30 ματς πρωταθλήματος έπαιξε τα 18.Βεβαίως και τα βάζει τα πόδια στη φωτιά.Είναι πολύ καλός αμυντικά και σκυλιάζει.Στην Κρήτη ήταν από τους καλύτερους.Η ανησυχία μου είναι ότι αν τραυματιστεί(χτύπα ξύλο) μένουμε μόνο με Αραμπατζή δεξιά.

    Νομίζω ότι ο Δάρλας θα είναι βασικός φέτος.Είναι σκυλί και ανεβαίνει αρκετά από αριστερά,με καλή σέντρα και δοκιμάζει και σουτ.Το θέμα είναι να παίζει καλά η ομάδα.Αν ο Σάντος κρίνει ότι με Παντελή μπακ θα πάμε καλύτερα ας το κάνει.Εγώ πάντως διαφωνώ με αυτό.

    Σίγουρα ο Μαλεζάς είναι 4η επιλογή,αλλά κάποιες ευκαιρίες θα τις πάρει.

    Σ'ευχαριστώ για την πληροφόρηση σχετικά με τα πλέι οφ.Τα πράγματα είναι δύσκολα πάντως.Θέλουμε 5η θέση οπωσδήποτε.Έτσι όπως βλέπω τις ομάδες μάλλον θα παλέψουμε με τον Ρούλη για τις θέσεις 4-5,αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που ίσως μας προβληματίσουν.Τελικά η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ είναι πιο δύσκολη από όσο νομίζουμε.Πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη 5άδα και μετά στα πλέι οφ να βγούμε 2οι.Ελπίζω να τα καταφέρουμε.Είναι κρίμα να μην αποδώσει η φετινή προσπάθεια.

    Αδερφέ δυστυχώς μένω Αθήνα και μάλιστα αυτός ο μήνας είναι φωτιά γιατί δίνω τα τελευταία μου μαθήματα για πτυχίο.Οπότε πολύ χλωμό για να ανέβω Τούμπα.Άσε που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχα ελπίδα να βρω εισιτήριο...

    Πήραμε το σημαντικό 2πλό στην Κρήτη.Ελπίζω οι παίκτες να μην επαναπαυτούν και να πάρουν το ματς με την ΑΕΚ,που δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

    Τα λέμε φίλε!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.