CYBER ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

Αυτό μου το έστειλε με mail μια φίλη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και είπα να το μοιραστώ μαζί σας…

Επιτέλους ναρκωτικά για τους φτωχούς.


Ίσως πάλι είναι το καλύτερο χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών. Θα δείξει...

Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι βγαλμένο από ταινία επιστ. φαντασίας....κάθε άλλο είναι πέρα για πέρα πραγματικό!!!


Είναι το ναρκωτικό που αναμένεται να σημαδέψει τον εικοστό πρώτο αιώνα δεν θα μπορούσε παρά να κατασκευάζεται και να διακινείται μέσω Internet.


Ο λόγος για το iDoser, τη νέα εθιστική «ουσία» που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και δεν λαμβάνεται με χάπια, ενέσεις ή εισπνοές, αλλά κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία, που οι χρήστες κατεβάζουν εύκολα από το Διαδίκτυο.


Η «δόση» είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία .mp3 και πωλούνται ως αρχεία .drg. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τα αναζητήσουν στις εκατοντάδες ιστοσελίδες-βαποράκια, να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και με ένα ειδικό πρόγραμμα, που διατίθεται δωρεάν στο Internet, να τα αποσυμπιέσουν, να τα ακούσουν και να φτιάξουν. κεφάλι στην κυριολεξία, αφού τα ηχητικά αυτά ναρκωτικά δρουν κατευθείαν στον εγκέφαλο.


Όπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία.


Ήδη οι αρχές έχουν εντοπίσει αμέτρητες ιστοσελίδες όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τη δόση τους. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CD με τραγούδια-«δόσεις». Όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές. Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν ως κατασταλτικά μέσα, για παράδειγμα, στις ντισκοτέκ ώστε να ηρεμούν τη νεολαία. Η χρήση τους έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και σε στρατιωτικούς χώρους. Παρ' όλα αυτά, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των cyber-ναρκωτικών δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις του εθισμού.


Πρόσφατα, Ιταλοί ερευνητές μελέτησαν και υπολόγισαν την αθροιστική επίδραση του ήχου και του ecstasy στον εγκέφαλο πειραματόζωων. «Χορηγήσαμε σε ποντίκια μία μικρή δόση ecstasy ανίκανη να προκαλέσει την παραμικρή νευρολογική επίδραση και στη συνέχεια χορηγήσαμε στα ίδια ποντίκια μία "δόση" ήχου 95 ντεσιμπέλ, τη μέγιστη που επιτρέπεται στις ντισκοτέκ. Αμέσως διαπιστώσαμε ενίσχυση της επίδρασης του ecstasy.


Και όχι μόνο: όταν αυξήσαμε την αρχική δόση του ecstasy, η μετέπειτα "δόση" του ήχου προκάλεσε ενίσχυση της επίδρασης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες» εξήγησε ο Μικελάντζελο Ιανόνε, ερευνητής από το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών του Καταντζάρο. «Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένα είδη ναρκωτικών, όπως για παράδειγμα το ecstasy, καταναλώνονται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες σε περιστάσεις όπως ρέιβ-πάρτι, όπου προφανώς η μουσική ενισχύει την επίδρασή τους».Ορίστε ένα δείγμα:ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

4 Comments »

 • Αυτό το ναρκωτικό δεν είναι νέο...το γνωρίζαμε πώς υπήρχε απο παλιά..παράδειγμα(trance μουσική),απλά κάποιοι επιτήδειοι είπανε να το εμπορευματοποιήσουν κιόλας στην εποχή μας...η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την χαιρόμαστε...υπάρχουν όμως και αυτοί που προβάλουν υποκατάστατα χαράς και χαλιναγωγούν την ελευθερία μας...εμείς όμως πρέπει να στεκόμαστε στο ύψος μας ώστε να μην λαμβάνουν τόπο αύτες οι δοξασίες στα γρανάζια του χρήματος και της αηδίας!

 • ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!

  ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ...

  ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...

 • Ευαίσθητο θέμα έπιασες μικρό μου...
  Ο Καβάφης όμως θα με βοηθήσει να σου δείξω τι σκέφτομαι εγώ...:

  "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
  τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
  όσο μπορείς:
  μην την εξευτελίζεις
  μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
  μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

  Μην την εξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
  γυρίζοντας συχνά
  κ' εκθέτοντάς την,
  στων σχέσεων και των συναναστροφών
  την καθημερινήν ανοησία,
  ως που να γίνει σα μιά ξένη φορτική."

 • Θα συμφωνήσω με τον argyrio.Η τρανς μουσική και κάποια παρόμοια είδη είναι περίπου το ίδιο πράγμα με αυτά τα αρχεία.Ακόμη και στο πιο αθώο κλαμπάκι η μουσική μπαίνει σε τέτοια ένταση και σε τέτοιο ρυθμό έτσι ώστε να επιδρά στο σώμα και στο νευρικό σύστημα με τρόπο που να γίνονται κάτι σαν "ζόμπι" όσοι την ακούν.Έχουν μιλήσει οι επιστήμονες πάνω σε αυτό το θέμα.Το καινούριο στην όλη υπόθεση είναι αυτό που λέει η mislandfru στο ποστ της.Ότι δηλ πλέον μετακινούνται αρχεία ήχου σε συχνότητες που να προκαλούν διαταραχή στα νεύρα και τον ψυχισμό παρόμοια με αυτήν που προκαλούν τα ναρκωτικά.Αυτό λοιπόν δεν μπορώ να το χωνέψω.Πώς γίνεται να εθίζεσαι σε κάτι τέτοιο;Είναι αρρωστημένο και δεν το χωράει το μυαλό μου ότι νέα παιδιά κάθονται και καίνε το κεφάλι τους με κάτι τέτοια ψευτουποκατάστατα.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.