Γιατί μια γυναίκα σε επέλεξε για ταίρι της;

Επειδή βαριέμαι να γράψω για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είπα να κάνω ένα ποστ πιο ανάλαφρο με (άχρηστες;) ειδήσεις που περάσαν στα ψιλά...


"Σύμφωνα με την έρευνα για το λόγο αυτό προτιμώνται από τις γυναίκες. Η ποιότητα του σπέρματος ενός άνδρα σχετίζεται άμεσα με την εξυπνάδα του, σύμφωνα με έρευνα του εξελικτικού ψυχολόγου Τζόφρι Μίλερ του πανεπιστημίου του Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ. Οι άνδρες που τα καταφέρνουν καλύτερα στα τεστ νοημοσύνης, έχουν και πιο υγιές σπέρμα, ενώ οι άνδρες με χαμηλές επιδόσεις στα τεστ νοημοσύνης, τείνουν να έχουν λιγότερο και χαμηλότερης ποιότητας σπέρμα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική υπηρεσία «New Scientist». Σύμφωνα με τον Μίλερ, η σχέση μεταξύ νοημοσύνης και σπέρματος σημαίνει ότι η εξυπνάδα αποτελεί ένα «μήνυμα» για τη συνολικότερη υγεία ενός άνδρα προς τις γυναίκες που αναζητούν σύντροφο με υγιή γονίδια. Όπως υποστηρίζει, νοημοσύνη και ποιότητα σπέρματος συνδέονται μέσω ενός πολύπλοκου ιστού βιολογικών και περιβαλλοντικών διαδραστικών σχέσεων, που έχουν αναπτυχθεί διαχρονικά για να βοηθήσουν τις γυναίκες να διαλέξουν το ταίρι τους. (...)Πάντως σε προηγούμενη έρευνα έχει δειχτεί ότι οι γυναίκες προτιμούν έξυπνους άντρες τόσο για γάμους (αναμενόμενο από τους βιολόγους) όσο και για ευκαιριακές σχέσεις (λιγότερο αναμενόμενο)"

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ#1: Αφήστε τα γυμναστήρια και πιάστε τις βιβλιοθήκες...

Συμφωνα με την έρευνα ο εικονιζόμενος θα πρέπει να ήταν περιζήτητος γαμπρός...

...αλλά από,τι φαίνεται ούτε κι αυτός την πολυπάλευε


Οι άνδρες που μιλούν με τις ώρες στο κινητό τους ίσως μειώνουν τις πιθανότητές τους να γίνουν πατέρες.

" Έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο Νιούκαστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας απέδειξε ότι μετά από 18 ώρες έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που προέρχεται από τα κινητά τηλέφωνα προκαλείται σημαντική ζημιά στο σπέρμα. «Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάλυση της έρευνας οι πρώτες ενδείξεις είναι ανησυχητικές» είπε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής Τζόν Άϊτκεν. Το έως τώρα συμπέρασμά μας είναι πως όσο περισσότερο χρησιμοποιούν οι άνδρες το κινητό τους τηλέφωνο, τόσο αυξημένος ήταν ο κίνδυνος για μειωμένο αριθμό, κινητικότητα και φυσιολογικές μορφές των σπερματοζωαρίων τους."

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ#2: Οι έξυπνοι άντρες δεν μιλάνε πολύ στο κινητό (για να ισχύει και το #1)

Μην τον παίρνεις τηλέφωνο όλη την ώρα γιατί μετά θα αναρωτιέσαι "κι εγώ πότε θα γίνω μάνα"...


Σύμφωνα με το νομοσχέδιο όσες έχουν «de facto» σχέση επί δυο χρόνια θα δικαιούνται την ίδια αποζημίωση με μια έγγαμη που χωρίζει. Το ίδιο θα ισχύει και για τους άνδρες!

"Οι άνδρες που απατούν τις συζύγους τους στην Αυστραλία σύντομα ενδέχεται να υποχρεώνονται να πληρώνουν αποζημιώσεις και στις... ερωμένες τους. Αυτό προκύπτει από ένα νέο νομοσχέδιο που εκτιμάται ότι θα ψηφιστεί του χρόνου από το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο και αφορά τη «de facto» συμβίωση. Σύμφωνα με το ίδιο νομοσχέδιο «de facto» σχέση θα θεωρείται ακόμα και αν ο άνδρας είναι νόμιμα παντρεμένος με κάποια άλλη ή έχει κι άλλη σχέση κι ακόμα και αν δεν μένει μόνιμα μαζί με την ερωμένη του."

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ#3: Αγαπητοί Αυστραλοί, την επόμενη φορά που θα ακούσετε φράσεις όπως "Αχ αγάπη μου σήμερα κλείνουμε 2 χρόνια μαζί!" επικοινωνήστε άμεσα με την τράπεζά σας...
Οι άνδρες καλύτεροι από τις γυναίκες στο να ανιχνεύουν την απιστία, σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων, στην οποία γίνεται λόγος για εξελικτικό φαινόμενο.

"(...)Σύμφωνα με τους ερευνητές, παρατηρείται ένα είδος εξελικτικού «ανταγωνισμού εξοπλισμών» ανάμεσα στα δύο φύλα, με τους άνδρες να προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν την ικανότητα ανίχνευσης της γυναικείας απιστίας και τις γυναίκες, από την πλευρά τους, να γίνονται ολοένα πιο ικανές στο να την κρύβουν. «Διακυβεύονται πιο πολλά για ένα άνδρα», τονίζει ο Άντριους. «Όταν μια σύντροφος είναι άπιστη, ένας άνδρας κινδυνεύει να χάσει την ευκαιρία της αναπαραγωγής και να καταλήξει να μεγαλώνει το παιδί ενός άλλου. Έχει συνεπώς κάθε λόγο να μπορεί να ανιχνεύει την απιστία».(...)"

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ #4: Ένας ακόμη μύθος καταρρίπτεται...


4 Comments »

  • Οταν ο αλλος εχει οιστρο, απλα μαγευει...

    ηθικον διδαγμα #5 : Οι αντρες πιστευουν οτι οι γυναικες δεν ξερουν τι θελουν. Ισχυει και αντιστροφα.

  • Σωστό κι αυτό.

    Thanks yiannis!

  • Ενδιαφέρον το 4ο σημείο! Ωστε οι άντρες ανιχνεύουν πιο εύκολα την απιστία ε; Δεν το περίμενα αυτό!
    Φανταζόμουν ότι οι γυναίκες ως περισσότερο "υποψιασμένες" είχαν πιο τεντωμένες τις κεραίες τους...

  • Η μεγαλυτερη ψευδαισθηση ειναι οτι οι αντρες κανουν κουμαντο... Πολυ ευστοχος και ο τιτλος της αναρτησης: Γιατι μια γυναικα μας επελεξε!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.