ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2008-2009

«Με 31 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (07/07) η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αυστρία, όπου για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

[…]

Αναλυτικά στην Αυστρία θα ταξιδέψουν οι: Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μόρις, Δάρλας, Γκούμας, Σιόντης, Σιμάο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παντίδος, Μάτος, Ρομέρο, Λεοντίου, Καραγκούνης, Τζιόλης, Ν'Ντόι, Ίβανσιτς, Νίλσον, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Πετρόπουλος, Σάμιος, Βλάχος, Μουν και Ζουνίνιο.» (contra.gr)


Σε αυτούς θα προστεθούν και οι Νίνης, Μπουτζίκος που είναι με την εθνική νέων-Under 19 (ειδικά για τον Νίνη προβλέπεται πολύ δύσκολο καλοκαίρι και φέτος αφού κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί και στην Ελπίδων U-21) και οι μεταγραφές Ante Rukavina, ένα δεξί μπακ μάλλον ο Βραζιλιάνος Gabriel της Fluminense, ένα αμυντικό χαφ μάλλον ο Gilberto Silva της Arsenal, ένα (τουλάχιστον) σέντερ μπακ, και ένα σεντερ φορ. Δηλαδή τουλάχιστον άλλοι 7 ποδοσφαιριστές σύνολο:38 παίχτες στο ροστερ ….τεράστιο νούμερο και αν υπολογίσουμε πως αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση σε οποιαδήποτε θέση μπορεί να αποκτηθεί παίχτης … τότε μπορεί να ξεπεράσουν τους 40…. Τρελά πράγματα!


Από τους υπό δοκιμή (Ζουνίνιο, Μουν) θα αποκτηθεί μάλλον μόνο ο Μουν (όποτε -1) κάτι είναι κι αυτό. Ενώ φαίνεται να έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα οι : Παπαδόπουλος, Μόρις, Μάντζιος και Ρομέρο οι οποίοι αν δεν φέρουν πρόταση θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται επίσης και ο Βύντρα για τον ο όποιο φαίνεται να υπάρχει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Στουτγγάρδη αλλά εγώ προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται… υπάρχει κατάρα μάλλον.


Ο νέος προπονητής ( ο οποίος ελπίζω να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα) έχει δείξει και στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό ότι προτιμάει το γρήγορο παιχνίδι από τα πλάγια και συνηθίζει να εφαρμόζει το 4-3-3 και τις διάφορες παραλλαγές και πάνω σ’αυτό το σύστημα θα δούμε τις επιλογές του σε κάθε θέση.


Τέρμα: Mario Galinovic, Arcadiuz Malarz, Ορέστης Καρνέζης

Τον Καρνέζη Δεν τον έχω δει ποτέ, δεν έχω γνώμη. Οι άλλοι δυο μου είναι αδιάφοροι δεν θεωρώ κανέναν τους πολύ καλό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί οποιαδήποτε ομάδα να έχει δύο ξένους τερματοφύλακες??? Προσωπικά θα τους έδιωχνα και τους δύο…


Δεξί μπακ: Λουκάς Βύντρα, Mikael Nilsson, Μουν, μεταγραφή (Gabriel) , Βλάχος (μάλλον παίζει και πιο μπροστά)

Ο Βύντρα πρέπει να φύγει (και θέλει) για να τελειώσει το μαρτύριο για όλους… ο Νιλσον είναι μια χαρά για τον πάγκο τώρα οι υπόλοιποι είναι ερωτηματικά… η ομάδα χιάζεται επειγόντως παίχτη σε αυτή τη θέση από τότε που έφυγε ο Σεϊταρίδης και ελπίζω να τον βρεί στο πρόσωπο του Gabriel.


Αριστερό μπακ: Σπυρόπουλος, Δάρλας (ο Τεν Κατε τον υπολογίζει και ως αριστερό χαφ) Μπουτζίκος

Moναξιές πρέπει να νιώθει ο Σπυρόπουλος (ρε παιδιά μήπως υπάρχει και σε δεξί?) φέτος, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πάρει σίγουρα ευκαιρίες και ο νεαρός διεθνής (με την νέων) Νίκος Μπουτζίκος και με χαροποιεί πολύ το γεγονός


Σέντερ μπακ: Μόρις, Γκούμας, Σαριέγκι, Σιόντης, μεταγραφή

Αν φύγει ο Μόρις χρειάζονται οπωσδήποτε δύο παίχτες και μάλιστα από αυτούς που λέμε «ενδεκαδάτους». Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Σιόντης λέγεται πως είναι από τις αδυναμίες του νέου προπονητή και μάλλον θα πάρει επιτέλους τις ευκαιρίες που πιστεύω πως αξίζει…


Αμυντικό χαφ: Μάτος, Τζιολης, Σιμάο (παίζει και σέντερ μπακ), Λεοντίου (παίζει και επιτελικός και ως κεντρικό χαφ) , Μεταγραφή (Gilberto Silva), Παντίδος, Σάμιος

Η καρδιά της ομάδας για τον Σουριναμέζο τεχνικό! Αν τελικά αποκτηθεί ο Gilberto Silva η ομάδα θα είναι υπερπλήρης, αλλά δυστυχώς δεν θα υπάρχει χώρος για τους νέους Παντίδο και Σάμιο οι οποίοι θα καταλήξουν δανεικοί κατά πάσα πιθανότητα. Αν τελικά αποκτηθούν τα δικαιώματα του Μαρτσέλο Μάτος θα είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού φέτος (κατά τη γνώμη μου)

Επιτελικός Μέσος: Κλέιτον (είναι all around), Ν'Ντόι (δεν ξέρει κανείς τι είναι...), Καραγκούνης (είναι all around)

Αριστερό εξτρέμ: Χριστοδουλόπουλος(δεν ξέρει κανείς τι είναι...), Ίβανσιτς (είναι all around)

Δεξί εξτρέμ: Ρομέρο, Δημούτσος (κάποτε ήταν και αμυντικό χαφ), Νίνης (παίζει και επιτελικός), Σαλπιγγίδης (παίζει και σέντερ φορ)

Σε αυτές τις τρεις θέσεις μπορούν να παίξουν σχεδόν όλοι οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας και εξαρτάται από τον Τεν Κάτε ποιος θα αγωνίζεται και που το κάλο είναι πως υπάρχει πληθώρα επιλογών. Πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Νίνη αν δεν καεί από τους ομοσπονδιακούς… ευτυχώς που δεν συμμετέχουμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί δεν τη γλίτωνε.


Σέντερ φορ : Πετρόπουλος, Μάντζιος, Παπαδόπουλος (παίζει και εξτρέμ αλλά ελπίζω να μην παίξει πουθενά φέτος), Μεταγραφή, Rukavina

Με την προσθήκη ενός φορ περιοχής θα έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά το πάζλ… λείπει ένα βαρύ σέντερ φορ με καλή σχέση με τα δίχτυα τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εντυπωσιακά… αλλά θα δούμε .


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Τεν Κάτε θα αναγκαστεί (δεν νομίζω πως είναι επιλογή του) να δουλέψει με ένα πολύ μεγάλο ρόστερ.

Δεν νομίζω ότι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρχουν ελλείψεις σε οποιαδήποτε θέση.

Ειναι σημαντικό να γίνει ένα ξεκαθάρισμα-ξεσκαρτάρισμα. Κατά τη γνώμη μου παίχτες όπως οι: Βύντρα, Ρομέρο, Παπαδόπουλος, Δάρλας πρέπει να φύγουν για διάφορους λόγους όπως και κάποιοι από τους Μάντζιος, Μορις, Nilsson, Tζιόλης, Μαλαρτζ, Γκαλινοβιτς αν δεν δείξουν σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι.



Υ.Γ.1: Ο Τάκης Ο Φύσσας Που είναι????

Υ.Γ.2: O Λύμπε???γιατί δεν τον φέρνουν στον Παναθηναϊκό?

Υ.Γ.3: Τι κοινό έχουν οι : Trezor Lomana Lua Lua, Gilberto Silva και Tomislav Butina???

Εdit:

"
Αξίζει να αναφέρουμε πως από την Πέμπτη στις προπονήσεις συμετέχει και ο 16χρονος (!) τερματοφύλακας των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ταμπάκης. Ο "πιτσιρικάς" είναι μεγάλο ταλέντο όπου προέρχεται από τη σχολή τερματοφυλάκων του Τάκη Οικονομόπουλου και προπονείται μαζί με τους Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ και Καρνέζη."(sport24.gr)


19 Comments »

  • 1.Απορία:Τι εστί Μουν και τι εστί Ζουνίνιο;Δώσε κανα παραπάνω στοιχείο(εθνικότητα,ηλικία,θέση,πρώην ομάδα)

    2.Θεωρώ λάθος το συμπέρασμά σου ότι ο τεντάς θα κληθεί να δουλέψει με μεγάλο ρόστερ διότι είναι πάρα πολύ νωρίς για τέτοιο συμπέρασμα.Συνήθως οι προπονητές παίρνουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας πολλούς παίκτες (και ειδικά κάποιους πιτσιρικάδες) για να δουν το επίπεδό τους και μετά από αυτούς κρατάνε έναν-δύο ή και κανέναν στην α' ομάδα.Άρα από αυτούς τους 30βάλε που υπολογίζεις στο ρόστερ πολλοί δεν θα συνεχίσουν να είναι σε αυτό μετά την Αυστρία.

    3.Επίσης ο ΠΑΟ έχει ανοιχτά πάρα πολλά θέματα για αποδεσμεύσεις ή πωλήσεις παικτών.Τα αναφέρεις κι εσύ.Άρα, πρέπει να περιμένουμε για να κρίνουμε, γιατί πιστεύω ότι το ρόστερ σε ένα μηνα θα είναι εντελώς διαφορετικό.

    4.Είσαι Παναθηναϊκός.Έχεις μια οικονομική επιφάνεια τεράστια.Ένα μπάτζετ που σου επιτρέπει να δίνεις 2,5 εκατ ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια σε έναν μόνο παίκτη(Σιλβα).Θα παίξεις Τσάμπιονς Λιγκ.Κάθε χρόνο χτυπάς πρωτάθλημα.Με βάση τους τίτλους είσαι η 2η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με τεράστια διαφορά από τις απο κάτω σου.Αφού είσαι όλα αυτά λοιπόν,δεν δικαιολογείται να μου λες ότι θες να παίζουν Σιόντης,Παντίδος,Σάμιος,Βλάχος και δεν ξέρω και γω ποιός άλλος.Αν κάποιος από αυτούς είναι σούπερ ταλέντο στυλ Νίνη,τότε ΟΚ να παίξει.Αλλά πόσους Νίνηδες να βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο;Καλή είναι η πρόθεσή σου και η σκέψη σου να παίζουν παίκτες μικρής ηλικίας που να προέρχονται από τις Ακαδημίες,αλλά εδώ δυστυχώς δεν έχουμε την υποδομή της Αγγλίας για να βγάζουμε 17χρονους έτοιμους για την α' ομάδα και επίσης δεν έχουμε οπαδούς με υπομονή για πειράματα.Είσαι ΠΑΟ.Δεν μπορείς να ζητάς να συμπεριφέρεται η ομάδα σου σαν τον ΠΑΟΚ ή τον Πανιώνιο οι οποίοι λόγω έλλειψης χρημάτων δοκιμάζουν με νεαρούς παίκτες μπας και τους βγει κανείς και τον πουλήσουν.

    5.Ο Ίβανσιτς από πού κι ως που είναι all around;!

    6.Τι σου φταίνε οι Γκαλίνοβιτς-Μάλαρτζ δεν μπορώ να το καταλάβω.Ρίξε μια ματιά στους τερματοφύλακες των άλλων ομάδων και θα δεις ότι είσαι μια χαρά.Εγώ πάντως τους θεωρώ καλό δίδυμο.

    7.Ο Λεοντίου δεν με πείθει καθόλου για επιτελικός.

    8.Τον Σαλπιγγίδη θα έπρεπε να τον βάλεις και στα σέντερ φορ;

    9.Ο Λύμπε οδεύει προς Φρανκφούρτη

    10.Το κουίζ δεν μπορώ να το απαντήσω

    11.Ο Τάκης ο Φύσσας παίρνει θέση στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής,όπως όλα δείχνουν.Θα δούμε

    12.Θα συμφωνήσουμε στο ότι ο ΠΑΟ φέτος θα είναι πλήρης μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών.Κι εγώ αυτό προβλέπω.

  • 4-2-3-1.
    Malartz,
    δ.μπακ Γκαμπριελ(αποκτηθηκε)
    αρ μπακ Σπυροπουλος
    κ. αμυν Μεταγραφη
    κ. αμυν Σαριεγκι η Γκουμας
    αμ χαφ Ζιλμπερτο
    αμ χαφ Ματος(αποκτηθηκε)
    δ.εξτρεμ Σαλπι η Νινης η Καραγκ
    αρ εξτρε Ιβ η Χριστοδουλο
    περιφ επιθ Κλειτον η Ν'Ντοι
    Φορ Μεταγραφη η Σαλπ η Ρουκαβιν

    Αυτοι ειναι 17 παιχτες. Με ενα τερμα, τους Νιλσον, Τζιολη, Σιμαο, Βυντρα η Μαντζιο (ενας θα φυγει) γινονται οι 22 που θα παιζουν.-

    Μελετα το καλα, να με παραδεχτεις στο τελος της σεζον. Μια μικρη επιφυλαξη μονο με τον Σιοντη... Αν και δεν νομιζω...

  • @ coachP:

    katarxin kalosirthes stin parea mas

    1.oi paxtes sti arxi einai 18 kai oxi 17 an metrao kala...

    2.den vlepo alla aristero mpak plin tou spiropoulou

    3.den vlepo pouthena tous leontiou(an einai kala nomizo tha parei simmetoxes kai sigoura tha einai melos tou roster, moon(tha apoktithei kata pasa pithnotita),dimoutso, petropoulo

    4.episis den mporeis na eisai sigouros oti oi moris, pap, matzios, vintra kai romero tha feroun protasi oste na figoun

    5.allo o vasikos kormos kai allo to roster me to opoi doulevei o proponitis

    6.sigoura prepei na iparxei tritos termatofilakas

    7.einai poli pithanos na apo ktithoun dio stoper

    genika einai poli mperdemenei i katastasi kai nomizou mexri kai telos avgoustou ola tha einai reysta

  • @stepas

    1. gia ton juninho ksero elaxista paragmata kai oso kai an epsaksa den evgala akri...kero oti legetai juninho posembon( i kapos etsi)pos erxetai apo tyin manchester unted kai pos eimnai giro sta20 tipota allo. O moon ap tin alli einai apo south africa deksi back xaf(simera sto filiko me tin ntamplouxo roumanias cluj epaikse extrem)einai poli grigoros (exei to psevdonimo "scooter")kai ekseliksimos tha apoktithei kata pasa pithanotita...genithike 6/4/1986 sto Pietermaritzburg tis notias afrikis to plires onam tou einai Bryce Daren Moon exei ipsos 1.77cm apo to 2005 eos to 2007agonizotan ston ajax cape town kai itan simpextis me ton Xristo Kosti me 72 simetoxes kai 2goal eno perase ti sezon 04-05 apo tin vorio Irlandia kai tin omada Coleraine FC me 35 simmetoxes kai 5 goal.einai diethnis 8 simmetoxes 1 goal kai ekane ntempouto sto filiko me tin Botswana (2-1) sto Durban tis South Africa stis 16/1/2008!!!!tipota allo?aaa itan na erthei gia na dokimastei apo tin proigoumeni sezon (api peseiro) alla travmatistike....

    2.ipologizo sxedon 40 sto post alla apoklietai nai einai telikos arithos ops ta ipologizo ena noumero konta sto 30 tha einai mazi me opoious pitsirikades... alla einai polloi kai pali..tha doume ainai sigouro oti tha ginei prospatheia gia miosi tou roster...simera apo to filiko as pume kopina(den eitan kan ston pagko) oi papadopoulos moris kai romero simenei polla..alla kai pali den ksero an tha figoun an den vrethei omada na tous agorasei

    3. sigoura... tha perimenoume. den nomizo na ginei alli lisi simvoleou apos stin periptosi gonzales pantos

    4. ksereis poia einai i gnomi moy gia tous pitsirikades... den leo na kanoume emporio opos kapoies omades leo na vgaloume paixtes opos kanoume tosa xronia kai pio entatika prepei se oles tis omades na iparxei xoros gia na ginetai auto. den eipa pote na stiriksoume tin omada se 18xronous. oute eipa pos aytoi tha minoun oloi sto panathinai ko kata ti gnomi mou tha sinexisoun sigoura oi siontis, pantidos kai oi ipoloi tha dothoun daneikoi. nomizo oti aytoi pou aksizou prepei na paizoun kai an o siontis einai kaliteros apo ton Gkouma tha paizei o siontis alla prepei na parei kai eykeries gia na deiksei oti einai kaliteros...an den einai pali tha paei spiti tou, aplata pragmata

    5. oi ivaschitz, karagkounis cleyton kai xristodoulopoulos mporoun na paiksoun kata ti gnomi mou kai tis 3 theseis piso apo ton senter for. kai o ivanschitz sigkekrimena tis exei paiksei oles sto parelthon....eita ston panathinaiko eita stin aystria

    6.Den einai kanenas as poume Vantsik ayto mou ftene einai metrioi kai oi dio ...me poin na tous sigkrino re stepa??? me ton moreto?plaka mou kaneis?stous tiflou vasilevei o monofthalmos(o Nikopolidis paizei aneta akoma kai se aytin tin katastasi pou einai kai malista krinei kai ton fetino titlo)

    7.kata ti gnomi mou se kapoia mats tha peksei (an eina kala kai exei apotherapeftei, giati me aytous tous travmatismous pote den eisai sigouros). kai exei ta xaraktiristika pou apaitounte gia na to kanei

    8.exo simiosei oti paizei kai senter for(auti einai kai fiski tou thesi) o salpi an kai kata ti gnomi tha paizei extrem fetos kai oti ekei ipologizete apo ton proponiti ama den figei...

    9.o lympe distixos ipergapse dietes me 600.000 euro to xrono kai th aforaei kai to 10... kali tixi nikola

    10. i apantisi eiani Basesoccer.com

    11.Takis einai theoulis kai kapou dilose oti thelei na ginei dimosiografos...ego nomizo kanei gia komotis...

    12. gia na doume makari na pane ola kala kai peisoume mexri kai ton fubu fetos

  • Πολύ μεγάλο θέμα άνοιξες με πολλά επιμέρους ζητήματα. Κατ' αρχήν να πω ότι τον Νίνη τον θεωρώ τελειωμένο και για φέτος, από την στιγμή που έχασε την προετοιμασία (ας όψονται οι Γκαγκάτσηδες). Επίσης, όπως φαίνεται και από τα δύο φιλικά, παρόλο που δεν μπορούν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα, οι στόπερ αξίας που θα αποκτηθούν πρέπει να είναι δύο. Οσο για το ρόστερ, κι εγώ πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε θα ξεσκαρτάρει, αφού όπως έχει γραφτεί δεν σκοπεύει να δουλέψει με περισσότερους από 25 παίκτες. Από τους μικρούς μόνο τον Σιόντη βλέπω να μένει.

    Ο Ζουνίνιο πήρε ήδη πόδι, ο Μουν μάλλον θα αποκτηθεί, αλλά αν δεν μας αδειάσει νωρίς την γωνιά ο Μόρις (κι από ό,τι φαίνεται δεν σκοπεύει να το κάνει) μάλλον θα δοθεί δανεικός, οπότε μην τον υπολογίζεις. Οσο για τον Βύντρα μετά και το χθεσινό και όσο η πρόταση από το εξωτερικό δεν έρχεται, προβλέπω ότι και θα μείνει και θα παίζει. Ηδη μπορεί να παίζει (όπως παίζει τέλος πάντων) δεξιά και αριστερά, φαντάσου να ικανοποιεί τον Τεν Κάτε και ως στόπερ. Τον Ν΄ Ντόι δεν τον βλέπω να μένει, δεν του κάνει όπως φαίνεται.

    Εγώ βλέπω (και μάλλον ταιριάζω σε πολλά με τον coachp)

    Τέρμα
    Γκαλίνοβιτς (Μάλαρτζ)
    Αμυνα
    Γκάμπριελ (αλλαγή Νίλσον και Βύντρα;)
    Σπυρόπουλος (αλλαγή Δάρλας - και Νίλσον - Βύντρα)
    Μεταγραφή (Γκούμας)
    Μεταγραφή (Σαριέγκι)

    Αμ. Χαφ
    Ζιλμπέρτο
    Μάτος
    (αλλαγές Τζιόλης - Σιμάο - Σιόντης;)

    Δεξί εξτρεμ
    Νίνης (χλωμό) ή Κάρα (Σάλπι;)
    Αριστερό
    Ιβανσιτς ή Λάζαρος
    Επιτελικός
    Κλέιτον (άλλος ποιος; Λεοντίου; δεν μου γεμίζει το μάτι)
    Φορ
    Μεταγραφή - Ρουκάβινα - Σάλπι (αλλαγή της αλλαγής ω αλλαγή, Μάντζιος και Πετρό - αν μείνουν)



    ΥΓ. Αγαπάω Τάκη. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ πλακατζής. Καλό θα ήταν να είχε θέση στον Παναθηναϊκό, αλλά ...πρόλαβε ο Ρεχάγκελ.
    ΥΓ2. Η επιστροφή Λύμπε ήταν περισσότερο συναισθηματική (για εμάς τους οπαδούς) Δεν έχει λογική για την διοίκηση, ενώ και το συμβόλαιό του είναι υψηλό και η ομάδα δεν θα έδινε τόσα λεφτά.

  • @gatti:
    einai ontos megalo thema ...apla ithela na grapso auta pou skeftomouna kapoia stigmi mazi me ton frape mou ...tipota diaforetiko!!!

    kai esi mou dineis 25 paixtes pou kata pasa pithanotita tha einai o vasikos kormos tis omadas ti fetini xronia... den mporoume na kseroume poioi apo aytous pou einai yp'atman tha figoun telika,opos les kai esi gia ton vitra( omarrris paei daneikos stin ouelva mallon kai o n'doye ston panionio gia na paroume ton djeebour)

    gia tous pitsirikades pistevo pos tha kratisei ton Sionti(opoios paizei kai amintiko xaf kai stoper) kai ton Mpoutziko pou einai me tin ethniki

    exeis dikio gia ton juninho girise stin agglia.mipos ksereis kati gia ayton? tithesi epexe as poume?ego pantos mavra skotadia

    o moon(pou gia kapoio logo antipatheis poli) mallon tha apoktithei kai tha meinei giati mazi metin apoxorisi tou morris kai to italiko diavatirio pou pire o mattos exoume kenes theseis...

    o dimoutsous???tha ton eksafanisoume??kanenas den ton anaferei!!!

    mazi me ena trito terma ginontai 29.... (xoris papadopoulo ,n'doye, romero, morris kai tous pitsirikades smio,pantido kai vlaxo) kai an apoktithei kai o djeebour kai
    enas kalos striker =30!!!=poloi gia mena...

    25 pextes roster einai ena sosto noumero gia na mporeseis na ensomatoseis kai 1-2 mikrous...kai to ksero pos einai i epithimia tou proponiti alla toulaxiston fetos einai poli diskolo na ginei...


    @stepas:

    i arsenal kai i barca einai mikres omades????

  • gravatar Ανώνυμος

    Καλησπέρα και από μένα.Σήμερα έγραψα τη δική μου ανάλυση για τον ΠΑΟ της επόμενης σεζόν και θα ήθελα τη γνώμη σας..

    http://www.footballtalk.gr/?p=28

  • Γειά σου Sebastien και καλώς μας ήρθες.Θα περάσουμε από τα μέρη σου και θα την πούμε την αποψάρα μας γιατί ο όρος "προπονητής της εξέδρας" μάς περιγράφει άψογα κι εμένα και τον don Quixote και τον fubu.

  • gravatar Ανώνυμος

    Γι'αυτό σας παω! (που έλεγε και ο μακαριστός). Σας περιμένω να μιλήσουμε για μπαλίτσα, και εσας και όλους τους φίλους που τους αρέσει το άθλημα...

    Ελάτε, θα κεράσω και καφέ!! :D

  • @don Quixote

    Για τον Δημούτσο ομολογώ ότι με έχει επηρρεάσει ο coachp που επιμένει ότι είναι άμπαλος. Γι΄ αυτό τον ...εξαφάνισα κι εγώ.

    Για τον Ζουνίνιο Ποσεμπόν δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι θέση έπαιζε. Δεν το βρήκα πουθενά! Μαύρα σκοτάδια κι εγώ.

    Δεν τον αντιπαθώ τον Μουν, ίσα ίσα που μου άρεσε. Απλά επειδή στην αρχή πλασαρίστηκε ως ...πουλέν του Μόρις στράβωσα γιατί είναι γνωστή σε ...όλους η "συμπάθειά" μου προς τον βασιλιά της γκάφας.

    Πάλι μαζεύονται πολλοί, έχεις δίκιο, τελευταία συζητούν πολύ για τον Σάλπι ή τον Πετρόπουλο, φοβάμαι πως αν τεθεί δίλημμα, ο Ολλανδός θα προτιμήσει να κρατήσει τον Πετρόπουλο (που παρεμπιπτόντως μου αρέσει αλλά αν δεν βελτιώσει τα τελειώματά του δεν κάνουμε τίποτα).

  • 17 ήτο οι παίχτες. Σαλπιγγίδης χρησιμοποιήθηκε 2 φορές... Δεν μετρησες καλά...

    Δημούτσος=Αμπαλός, τον τελειώνει και ο Τεν Κατε που μάλλον βλέπει μπάλα...

    Απο εκεί και πέρα, εγώ σου έγραψα τους 22 που θα παίζουν. Αν υπάρξουν άλλοι, το πολύ να είναι 2-3 που θα κάνουν την εκπληξη.
    Αποθήκευσε σε word το πρώτο μου σχόλιο, και τα λέμε στο τέλος της σεζόν...

    Απαυθείας με Ιρτινγκ μιλάω, ξέρω τι σου λέω...

    Και γράφε με ελληνικά, μας στράβωσες... Τι οικοδεσπότης είσαι...

  • @gatti:

    oute ego pistevo pos einai poli kalos...alla den mporoume na tous ksegrafoume olous etsi den einai provata na ta sfazoume...apoktithike persi gia kapoio logo mallon...tespa...mallon daneikos tha dothei pistevo

    pistevo(kai to egrapsa kai kapou alla den thimame pou)pos an erthei protasi ikanopoiitiki o ollandosourinamezos tha ton dosei me megali tou xara, den tou kanei gia senterfor kai tou leipei texniki kai sentra gia na paiksei vasikos deksia

    petropoulos = mono aristero kai den plasarei me tipota...ligo kostantinou mou thimizei, alla poli dinatos, poli kalo kefali kai poli dinato sout thelei poli douleia alla pistevo pos o ten kate mporei na doulepesei mazi tou tou kai na ton kanei oreo seterfor perioxis

  • @coachp:

    κατ' αρχην να ζητησω συγνώμη...δικό μου λάθος...17 ήταν

    και εγω πιστευβω πως ο Δημουτσος δεν είναι τιποτα σπουδαίο αλλα αποκτηθηκε περσι για καποιο λογο...δεν μπορουν να τον βαλουν στο μηχανακι του και να τον στείλουν πισω στο λυκειο...απο οτι μαθαινω ειναι υποψήφιος για δανεισμό...οπως και ο N'doye ο οποίος κατα τη γνώμη σου θα παίζει

    επίσης πιστευω πως θα αποκτηθούν 2 στοπερ και αν αποκτηθεί ο Djeebour ίσως και 2 σεντερ φορ

    τελοσπαντων μακαρι να δικαιωθεις αν και δεν δεν θα το αποθηκευσω αλλα αν εχεις δικιο να ερθεις να βρεις να παμε να πιουμε μπιρεσ και να κεράσω οκ?

    αν θες μπορεινα να ροτήσεις στο Ιρντινγκ για τον νεαρό (16) τερματοφύλακα τον Ταμπάκη;;; Δεν κανω πλάκα θα ήθελα να μάθω 5 πραγματα για αυτο το παιδί...

    Τα ελληνικά μου δεν είναι και πολυ καλα και για αυτό τα αποφεύγω... βασικα προτιμώ τα greeklish για ταχυτητα

    ΑΑΑ και είμαι και γαμω τους οικοδεσπότες... οποτε θες κερναω περγαμόντο...

  • @don quixote:

    Η αλήθεια είναι πως με τον τρόπο που γίνεται το ξεσκαρτάρισμα, θυμίζει πραγματικά σφαγή. Ο Δημούτσος όταν τον αποκτήσαμε μου άρεσε, μετά μπήκε στη μέση ο κόουτς π και άρχισα να τον βλέπω με άλλο μάτι. Ο Σάλπι μου άρεσε χθες από δεξιά, δεν νομίζω ότι πρέπει πια να φτάσουμε σ΄αυτό το σημείο να δίνουμε τον κάθε παίκτη, όσο κι αν αντιλαμβάνομαι ότι θα γίνει η ...σφαγή του Δράμαλη για τις θέσεις της επίθεσης.
    Οσο για τον Πετρόπουλο, καλός είναι αλλά θέλει δουλειά.

    ΥΓ. Δεν κατάλαβα δηλαδή! Μόνο τα ματάκια του κόουτς είναι πολύτιμα; Εμένα δεν με ενοχλούν τα greeklish;
    :-p
    (Πλάκα κάνω, γράφε όπως θέλεις, δεν με ενοχλεί εμένα...).

  • gatti μου παραπονιαρικο...

    εννοειται πως τα δικα σου ματακια είνα πιο πολυτιμα...

    απλά επειδη απαντάω το σχολια ένα ένα το δικό σου ηταν πρωτο οποτε..

    τελοσπαντων θα γινω "κυριλες" απο δω κι περα για όλους χωρις διακρίσεις αλλα όσο αντέξω...

  • @don quixote:

    Δεν παραπονιέμαι στα σοβαρά, μην μου αγχώνεσαι! Γράφε greeklish αν έτσι βολεύεσαι, δεν έχω πρόβλημα.

    Ασε τα ελληνικά για τον ...γεροπαράξενο τον κόουτς!
    ;-)))

  • Ρε το Γαττί, οπου με βρει μου τα χώνει. Τι σου έκανα καλέ; Μπαααα, σε καλό σου!

    Τον Ν'Ντόι τον έβαλα γιατί τότε που το είχα γράψει δεν τον είχε ζητήσει ο Πανθηρώνιος ακόμη. Αν γίνει τράμπα θα παίζει ο Τζιμπούρ στη θέση του. Απλα απο τα αριστερά ή μπροστά!

    Καλή φάση, και μπύρες και περγαμόντο. Χαμός θα γίνει λέμε.
    Μπύρες πολλές ή λίγες; Δεν μεθάω κι εύκολα λέμε...

  • @coachp

    Αφού το ζητάει ο οργανισμός σου να στα χώνουν!
    Σε πειράξανε τώρα τα greeklish!

    Kρίμα ο Νταμέ κι εγώ που πίστευα ότι με τον Τεν Κάτε θα βελτιωνόταν κιόλας. Κι αντί γι΄ αυτό τον έχουν για σφουγγάρισμα!

    ΥΓ. Ωπα ρε ο κόουτς μας βγήκε και πότης!

  • coach δεν χριαζομαστε αφορμη για της μπυρες...οποτε γουσταρεις φωρτονουμε 2-3 καφασια στο πορτπαγκαζ περνουμε και 5-6 πιτσες περνουμε και το γατι και κατεβαινουμε παραλια και λιωνουμε μεχρι να ξημερωσει και αμα εχει και ο stepas ορεξη και παρει την κιθαρα του θα ειμαστε τζετ...

    απλως πες πες ποτε μπορείς

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.