twitter - worldle

Είναι της μόδας όλοι μας να έχουμε πέρα του κοινωνικού μας και καθημερινού προφίλ, και δικτυακά προφίλ, μερικά εκ των οποίων είναι τα myspace, facebook, twitter κ.α..

Όντας λοιπόν και εγώ ενεργός δικτυακός πολίτης, διαθέτο και τα ανάλογα προφίλ. Το ποιο σημαντικό για εμένα, δεν είναι ούτε το πως ούτε το γιατί οδηγηθήκαμε εδώ, να μην μας αρκεί δηλαδή το κοινωνικό μας προφίλ, άντε και κανένα δύο - τρία ακόμα που χρησιμοποιούμε (δηλαδή αυτό στην εργασία μας, αυτό την ώρα που οδηγούμε και αυτό που φλερτάρουμε), μιας και κάτι παρόμοιο έχω αναπτύξει σε αυτό το post αλλά το γιατί και τι πραγματικά μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει στα άλλα μας προφίλ.

Ένας τρόπος να το μελετήσουμε αυτό είναι μέσα απ' το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούμε, εμφανίζοντας πιο έντονα τις λέξεις εκείνες που χρησιμοποιούμε συχνότερα από τις άλλες.

Ένα παράδειγμα για το δικό μου προφίλ στο twitter, είναι αυτό :

Wordle: Untitled

στο οποίο οι λέξεις που εμφανίζονται ποιο έντονα, πραγματικά με αντιπροσωπεύουν και με ενδιαφέρουν.

Μπορείτε και εσείς να δείτε σε μία απλή απεικόνιση ποιες λέξεις χρησιμοποιείτε περισσότερο και αν είναι όντος αυτά που σας εκφράζουν. Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Είναι αρκετά απλό αλλά θέλει λίγο χρόνο...

3 Comments »

  • Την λέξη "ορθογραφία" δεν την βλέπω με μεγάλα γράμματα. Ούτε σε αντιπροσωπεύει, ούτε σε ενδιαφέρει, έτσι; (χοχοχοχοχο-μ'αρέσει να σου "ξενερώνω" τα ποστ...)

  • Καλά ρε συ, δεν μου είχες πει πως αυτό με κάνει μοναδικό, πως αυτό είναι σαν σήμα κατατεθέν και τέτοιες πίπες;;

  • gravatar eLeN*

    Μα καλά ρε Ksidias...με απογοητεύεις..τόσα χρόνια φίλοι και ακόμη να συνειδητοποιήσεις ότι ο Stepas και την μεγαλύτερη μαλακία να θέλει να πει, θα έχει ύφος σοβαρό, σαν να θέλει να σου πει κάτι ουσιαστικό ρε παιδί μου και εσύ περιμένεις σαν χάνος και σου πετάει την ατάκα στη μούρη και γελάς και κανένα 5λεπτο !!!! Το εσύ είναι γενικό, μην παραξηγηθώ :-)
    Και από την άλλη, και η πλάκα ουσιαστική δεν είναι ?!?! ;-)

    Hasselt καλεί Ελληνικό ! OVER!

    Τα παγωμένα μου φιλιά σε όλους!!!

    eLeN*

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.