Χρόνια πολλά!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ YIANNIS !!!


"Ανάβουνε φωτιές στις γειτονιές / του Αη Γιάννη αχ πόσα ξέρεις και μου λες"

"Γιάννη μου το μαντήλι σου"

"Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει"

"Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω" (άσχετο)

"Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα" (επίσης άσχετο)

"Σαρανταπέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση" (καλά μην κακιώνεις, η Μαρκέλλου το λέει)

"Γιάννη δεν σε χωράει όλη η Γη"

"κι ο Γιαννάκης τραγουδεί"

κλπ
κλπ
κλπ


Σήμερα είναι Γιορτή και μάλιστα μεγάλη. Οι δρόμοι της Uzuburu ντύνονται στα γιορτινά αφού ένας λαμπρός κατοικός της, ο λατρεμένος Yiannis Ksidias, σήμερα γιορτάζει!

Ο πολύτιμος φίλος μας που είναι πάντα η ψυχή της παρέας. Ο ακούραστος Γιάννης, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για ζωή, στοιχεία του χαρακτήρα του που πάντα θα θαυμάζω και θα καμαρώνω! Και πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος που είναι έτοιμος να κόψει την μπουκιά του για την μπουκιά σου και να σου δώσει ό, τι έχεις ανάγκη και ακόμη περισσότερα, χωρίς να σκεφτεί καν για ανταλλάγματα!

Τζουτζουκοφατσουλίνο μου Γιαννάκη τα χρόνια μου πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου και σου εύχομαι ό, τι καλύτερο!

Και βεβαίως «έρωτας είν’ ο Γιάννης»...






ΥΓ: Χρόνια πολλά επίσης στο Γιάννη Μπέζο, στο Γιάννη Παπατριανταφύλλου, στο Γιαννάκη Παπαμιχαήλ, στο Γιάννη Καλιντζάκη, στο Γιάννη Αραμπατζή, στον Τζώνυ Βαβούρα, στον Τζων-Τζων, στα 4 label του Johnnie Walker, στο Γιάννη Οκκά, στην Ιωάννα Πηλιχού, στο Γιάννη Χαρούλη, στο Γιάννη Κούτρα, στο Γιάννη Τσιμιτσέλη, στο Γιάννη Πάριο, στο Γιάννη Πλούταρχο, στον Jon Arne Riise, στον John Malkovich, στον John Travolta, στην Ιωάννα Λίλη κλπ κλπ κλπ (αντε πειτε κι εσεις κανενα, ολους εγω θα τους θυμαμαι;)

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.