Μυστικές Σελίδ.ες

Κόλλησα!!!

Και όταν κολλάω...." φτου και το πατάω και δεν το ξεκολλάω!"

Έτσι... απλά.

Έκαψα άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα μ' αυτή τη μαλακία... 4-5 μέρες έλιωνα κανονικά!

Και για όλα αυτά φταίει ο Μήτσος (ο αδερφός του Yiannis Ksidias) ο οποίος κάποια μέρα που 'χα πάει από το σπίτι τους να αράξουμε - παίξουμε 'κανα PRO/επιτραπέζιο/χαρτάκι, είχε χωθεί μες στο laptop και δεν έβγαινε με καμία Παναγία.... Έπαθα πλάκα... να λέω στο Μητσάρα για χαρτί κι αυτός να μη σαλεύει???? Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι βλέπει τσόντες.... (η μόνη λογική εξήγηση). Τελικά με το που πλησιάζω βλέπω κάτι απλές και άσκημες σελίδες που έλεγαν διάφορες ακατανόητες μαλακίες....

Λοιπόν για να μη σας πρήζω άλλο...
Πρόκειται για ένα παιχνίδι με γρίφους (120 περίπου)
Λίγο παλιό βέβαια, Ελληνικό όμως...


(κανε κλικ για να ξεκινήσεις το παιχνίδι)


Το σκεπτικό είναι το εξής:
χρησιμοποιείς τις γενίκες γνώσεις, τη φαντασία, το μυαλό σου το internet, καποια προγράμματα που έχεις στον υπολογιστή σου για να βρείς το url (διεύθυνση της επόμενης σελίδας.

Βοήθεια μπόρεις να βρείς εύκολα εδώ:
>http://forum.selid.es/<
αλλά θα είναι μεγαλη μου χαρα να βοηθήσω και εγώ μέσα από τα σχόλια του blog.


Καλό κάψιμο σ' όσους ασχοληθούν....


Υ.Γ.: Άλλοι γρίφοι στο ίδιο περιπου στυλ αλλά πιο προχόρημενοι που κυκλοφορουν στο internet:
Υ.Γ.1: Ι wish u a gay new year!!! Γιατί ο προηγούμενος μερικούς μας γάμησε..... (άλλους περσσότερο και άλλους λιγότερο)

Υ.Γ.2: Πάτα Ctrl+A και ίσως βρείς λίγη extra βοήθεια αν κοιτάξεις ξανα το post!

6 Comments »

  • 1. " φτου και το πατάω και δεν το ξεκολλάω!" Ρε φίλε πού το θυμήθηκες αυτό; Μ’ έστειλες μιλάμε. Τελικά έχω ξεχάσει πολλά πράγματα από το παρελθόν. Όταν ήμαστε μικρά παιδάκια δεν το λέγαμε αυτό; Καλά θυμάμαι;

    2. Το παιχνίδι με τους γρίφους είναι όντως κολλητικό. Έκατσα από περιέργεια και εντελώς για πλάκα να ασχοληθώ και πωρώθηκα άσχημα. Σε πεισμώνει να πας παρακάτω συνέχεια. Πάντα μού άρεσαν οι γρίφοι και δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοιο παιχνίδι στο νετ και μάλιστα ελληνικό.

    3. Το φόρουμ [ Ctrl + A :-) ] βοηθάει πάρα πολύ και κυρίως σώζει τον υπολογιστή σας από βέβαιο σπάσιμο όταν νιώθεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά παρόλαυτά ο γρίφος δεν λύνεται. Τιμήστε το.

    4. Είμαι στο επίπεδο 5 (να’ ναι καλά το φόρουμ), στον γρίφο 49. είναι ο γρίφος με τον "Λαβύρινθο", δηλ ένα επίπεδο με 4 βελάκια που δείχνουν σε 4 διαφορετικές κατευθύνσεις. Αν πατήσεις πάνω στο καθένα από αυτά αλλάζει το url (παίρνει κάτι τριψήφια νούμερα μετά το κλασικό mystikes.selid.es/5/ κλπ) και ταυτόχρονα εξαφανίζονται ένα ή περισσότερα από τα υπόλοιπα βελάκια. Ο τίτλος του γρίφου είναι "Κάπου στο λαβύρινθο" υπονοώντας ότι με κάποιον τρόπο πατάς και βρίσκεις τον κωδικό για το url. Τέλος, το φόρουμ δεν βοηθά ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο. Don quixote δώσε μου τα φώτα σου όταν μπορέσεις ώστε να ξεκολλήσω...

    5. Είχα κολλήσει επί 45 λεπτά στον "Mastermind" γρίφο (εκείνο με τα νούμερα και τα κόκκινα-μαύρα κουτάκια δίπλα) και έβγαζα καπνούς από τα νεύρα μου! Τελικά βρήκα τη λύση εντελώς στην τύχη!! (έκανα τυχαία copy-paste κάποιους από τους κωδικούς που έδινε και έτυχε να ταιριάζουν!). Πραγματικά ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση και φοβερά κωλόφαρδος!

    6. "Ι wish u a gay new year" Χα χα χα χα!

    Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους και από εμένα!

  • Και ξαφνικά, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, εκεί που πατούσα τα βελάκια το ένα μετά το άλλο μην ξέροντας τι να κάνω, πατάω αυτό που δείχνει πάνω και βγαίνει ο κωδικός! Οποία κωλοφαρδία και πάλι! Πάει και ο λαβύρινθος... Άμα κολλήσω αλλού θα σε ενημερώσω.

  • 1. Xαχαχα! Ρε φίλε μου 'ρθε έτσι από το πουθενά, δεν θυμαμαι όμως γιατί το λέγαμε...

    2. Καλό δεν είναι;;; και γώ έτσι το 'παθα.

    3. Καλό είναι το φόρουμ αλλά μερικές φορές την δίνουν πολυ χυμα την απάντηση και ξενερώνεις...

    4. Είναι λίγο μαλακία ο συγκεκριμένος... Η απάντηση αν θυμάμαι είναι: τέρμα κάτω μετά τέρμα δεξιά και μετα ένα πάνω

    5. Το Master-mind αν δεν έχεις παίξει το παιχνίδι μπορεί να σου σπάσει τελίως τα νεύρα... (μαύρο:σωστό γράμμα - λάθος θέση/κόκκινο: σωστό γράμμα - σωστή θέση)

  • Λοιπόν, έχοντας φτάσει εδώ και μέρες σχεδόν στο τέλος (ας είναι καλά το φόρουμ), έχω να πω ότι σε γενικές γραμμές το παιχνιδάκι γαμάει! Σίγουρα κολλάς και σου τραβάει το ενδιαφέρον. Κάποιοι γρίφοι βέβαια ήταν εντελώς άκυροι αφού ούτε το μυαλό σου οξύνουν ούτε πλάκα έχουν. Άλλοι πάλι ήταν πανέξυπνοι, σε έβαζαν να σκεφτείς συνδυαστικά και κάποιοι είχαν και πολύ καλόγουστο χιούμορ.

    don έχω σταματήσει σε αυτόν εδώ: http://www.mystikes.selid.es/x/mpanta.html

    Η ιστορία είναι η εξής. Ο παπάρας που έχει φτιάξει τον γρίφο είναι γραμμένος σε ένα φόρουμ με αυτοκίνητα. Προφανώς το nickname του στο φόρουμ εκείνο είναι "E". Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να μπει σε εκείνο το φόρουμ, να βρει τον λογαρισμό αυτουνού και να δει το άβατάρ του, το οποίο είναι και η λύση στο γρίφο. Απ’ ό,τι κατάλαβα όμως το φόρουμ αυτό έχει αλλάξει (γιατί πάνε και 2 χρόνια από τότε που φτιάχτηκε το παιχνίδι) και τελοσπάντων δεν έχω καταφέρει να βρω τον λογαριασμό του παπάρα. Άμα θυμάσαι τη λύση, ριχτη.

  • Έχεις δίκιο...

    Μερικοί γρίφοι είναι για τα μπάζα και ο συγκεκριμένος είναι, μακράν του δεύτερου, ο χειρότερος!!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ... (τουλάχιστον σε αυτή τη χρονική στιγμή, και δυσκολα θα βρεθεί στο μέλλον)

    Ο άνθρωπος είναι μέγιστος μαλάκας και ψώνιο... (μάλλον στρατιωτικός δηλαδη!)

    Η επόμενη διεύθυνση είναι:
    http://www.mystikes.selid.es/x/mdion.html

  • Thanks για το χερι βοηθείας don! Έφτασα επιτέλους στο τέρμα. Ή όχι; Το Χ είναι τελευταίο επίπεδο ή έχει κι άλλο; Απ’ό,τι είδα στο φορουμ μαλλον τελευταιο ειναι ε;

    (Να πω ότι στα 3 τελευταια επίπεδα υπήρχαν μερικοί πραγματικά εξαιρετικοί γρίφοι.)

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.