Μίνι προεκλογικός Καζαμίας

Τον Γενάρη ήθελα να κάτσω να γράψω έναν Καζαμία για το 2009 αλλά βαρέθηκα. Χρυσή ευκαιρία τώρα με τις εκλογές για έναν έκτακτο, μίνι, προεκλογικό καζαμία.

~~~

Διάβασα 5 βιβλία του Λιακόπουλου, μελέτησα εις βάθος 16 κιλά τόμους από τις εκδόσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, πήρα dvd με 12 ώρες Χορταρέα και 7 ώρες ομιλίες Καρατζαφέρη, μάσησα φύλλα Δάφνης και Παγκρατίου, άκουσα την ομιλία του Γιώργου στη ΔΕΘ χωρίς διάλειμμα, άκουσα εμβατήρια του Κόκκινου Στρατού και επί μία εβδομάδα έκοψα το κρέας. Το αποτέλεσμα; Να οραματιστώ σημαντικές στιγμές από την προεκλογική περίοδο και να σας τις παρουσιάσω σε έναν αριστουργηματικό μίνι καζαμία που θα προκαλέσει αίσθηση. Απολαύστε τον!

16 Σεπτεμβρίου: Η Άννα Παναγιωταρέα καλεί την Αλέκα Παπαρήγα στην εκπομπή της και την στριμώχνει άσχημα. Κατηγορεί - με στοιχεία! - το ΚΚΕ ότι έχει αναχρονιστικό έμβλημα αφού ούτε το δρεπάνι, ούτε το σφυρί χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως. Η Παπαρήγα πείθεται και λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα προλαβαίνει την προθεσμία του Αρείου Πάγου και καταθέτει το νέο έμβλημα του ΚΚΕ που αποτελείται πλέον από ένα τρακτέρ και ένα laptop! Αμέσως ακούγονται φήμες ότι για λίγο δεν πρόλαβε ο Καραμανλής να αλλάξει τον πυρσό της ΝΔ με οικολογική λάμπα του ΣΚΑΪ.



17 Σεπτεμβρίου: Το MEGA ξεκινά για 354η φορά την προβολή του θρυλικού μικροαστικού σήριαλ "Το ρετιρέ" στα πλαίσια των εορτασμών για τα 20 χρόνια του. Εμεμβαίνει το ΠΑΣΟΚ που μιλά ξεκάθαρα για προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης σε προεκλογική περίοδο. Στέλνει στο ΕΣΡ DVD με τις σκηνές από το σπίτι της κυρίας Σοφιανού όπου κουρτίνες, μοκέτες, έπιπλα είναι βαμμένα σε άψογο νεοδημοκρατικό μπλε. Το DVD μεταφέρει στα γραφεία του ΕΣΡ ο Θέμος Αναστασιάδης, δηλώνοντας στις κάμερες ότι το κάνει αφιλοκερδώς.




18 Σεπτεμβρίου: Το ΕΣΡ δικαιώνει την ένσταση του ΠΑΣΟΚ και αποφασίζει ότι οι σκηνές με τα κακόγουστα μπλε έπιπλα της κυρίας Σοφιανού αποτελούν προσπάθεια επιρροής της κοινής γνώμης υπέρ της απερχόμενης κυβέρνησης. Αποφασίζεται να σταματήσει η προβολή του στις 19 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις δημοσκοπήσεις.

19 Σεπτεμβρίου: Σταματούν η δημοσίευση δημοσκοπήσεων και η προβολή του επίμαχου σήριαλ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΪ δίνουν ξαφνικά ποσοστό 10% στο κόμμα "Χορτοφάγοι - Πράσινοι - Εναλλακτικοί - Χωρίς λιπαρά - Με ISO 3854 από την ΕΕ". Το ΛΑΟΣ εκτοξεύεται στο 12% από τις δημοσκοπήσεις του ΜEGA με αποτέλεσμα η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να ξεπερνά το 10%. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει και δεν μπαίνει στη Βουλή σύμφωνα με τις περισσότερες μετρήσεις.

20 Σεπτεμβρίου: Με μία κίνηση - ΜΑΤ ο Καρατζαφύρερ προλαβαίνει οριακά την προθεσμία και προβαίνει σε αντικαταστάσεις στα ψηφοδέλτιά του. Τελευταία στιγμή βάζει υποψήφιους τους: Έφη Σαρρή, Έφη Θώδη, Κατμαν, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, Λάζαρο Σέμο, Αλέκο Ράντο, Κατερίνα Γκαγκάκη και την πρώην γραμματέα του Κοκού Ντεγκρέτσια με συστατική επιστολή από 8 βασιλείς. Αίσθηση προκαλεί και η υποψηφιότητα Ρούλας Βροχοπούλου με δεδομένο ότι διατηρούσε σχέση με μετανάστη τον οποίο ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει και δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι λαθρομετανάστης ή όχι.



23 Σεπτεμβρίου: Η εσωτερική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ παίρνει θυελλώδεις διαστάσεις. Ο Αλέκος Αλαβάνος προσκαλείται στην εκπομπή "Πάμε πακέτο" που βγήκε στον αέρα εκτάκτως λόγω εκλογών. Εκεί βρίσκεται προ εκπλήξεως όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Cool Alexis τού είχε στείλει πακέτο. Μετά από ένα συγκινητικό βίντεο του Alexis που μούλιασε το στούντιο στο κλάμα, ο Αλέκος άνοιξε το πακέτο όπου βρήκε "το δαχτυλίδι της διαδοχής" που κάποτε είχε στείλει στον Alexis. Το δαχτυλίδι του πεσε απ’ τα χέρια και με δυσκολία συνήλθε για να μπορέσει να διαβάσει το ραβασάκι που το συνόδευε. Το site της Espresso αποκάλυψε μετά το τέλος της εκπομπής ότι το σημείωμα του Alexis έγραφε: "Πάρε το δαχτυλίδι σου / που γράφει τ’ όνομά μου / και βάλτο εκεί που ξέρεις ρε / γαμώ τον Σύριζά μου", με υστερόγραφο "Πού έμπλεξα ο πο**της". Η εκπομπή ξεπερνά το 40% σε τηλεθέαση και ο ΣΥΡΙΖΑ το 3% στις κρυφές δημοσκοπήσεις.



24 Σεπτεμβρίου: Ο George Παπανδρέου βγαίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER. Ερωτάται από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία και απαντά ότι έχει ήδη δει όλους τους καινούριους κύκλους του Grey's Anatomy (εννοείται χωρίς υπότιτλους), που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα. Ο Πριτέντερ-ντέρης κάνει λόγο λίγο αργότερα για "αρχηγική εμφάνιση" ενώ Παναγιωταρέα και Τσίμας συμφωνούν ότι ο Γιώργος είναι έτοιμος για πρωθυπουργός και ότι ξέρει να μιλά σύγχρονα και απλά. Η Κάτια Μακρή λιποθυμά live από την συγκίνηση. Η Όλγα Τρέμη αρκέστηκε να σημειώσει ότι ο George είναι άριστος γνώστης των νέων τεχνολογιών.

25 Σεπτεμβρίου: Μετά από διαβουλεύσεις εβδομάδων γίνεται τελικά το debate. Η ΝΔ στέλνει την υποψήφια Β Αθήνας Αλίκη Αρβανιτίδη-σύζυγο Πασχάλη, το ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο, το ΚΚΕ την Αλέκα, ο ΣΥΡΙΖΑ και τους 11 εκπροσώπους των τάσεών του, ενώ παρόντες ήταν και οι "Χορτοφάγοι-Πράσινοι-Εναλλακτικοί-χωρίς λιπαρά-με ISO 3854 από την ΕΕ". Το ΛΑΟΣ έστειλε τον Γιώργο Ανατολάκη. Οι δημοσιογράφοι που στέλνουν τα ΜΜΕ είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αιμίλιος Λιάτσος, η Λιάνα Κανέλλη, ο Παύλος Παπαδημητρίου-Πουρουπουπού και guest ο Ηλίας Ψινάκης. Παρουσταστής ο Σάκης Ρουβάς. Τόπος διεξαγωγής ορίστηκε το στούντιο του "Ελλάδα έχεις ταλέντο".

Παρατράγουδα πριν καν αρχίσει το debate. Μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, εξοργισμένα από δήλωση του Θ. Πάγκαλου ότι το ΚΚΕ έχει στην περιουσία του όλη την ανατολική πλαγιά των Άλπεων και την υποθαλάσσια της Θεσσαλονίκης, αλλάζουν τις ταμπέλες στο δρόμο με αποτέλεσμα ο George να μπερδευτεί και να φτάσει στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Εκεί, αγρότες προσκείμενοι στο ΚΚΕ τού σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο George να ξεκινήσει με το ποδήλατο για την Αθήνα. Στη διαδρομή τού βγαίνει η αλυσίδα και προσπαθώντας να την τοποθετήσει εν κινήσει ώστε να μην χάσει χρόνο, πέφτει και χτυπάει το χέρι του. Κατέληξε στο νοσοκομείο απ’ όπου συμμετείχε στο debate μέσω του laptop του.

Το debate ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς. Η Αλέκα Παπαρήγα αποχωρεί όταν ο Ηλίας Ψινάκης την αποκαλεί "θεά", υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει Θεός πόσο μάλλον θεά... Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτηρίζει την Αλέκα ως "αντίχριστη" και από τα νεύρα της ανάβει τσιγάρο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης που είναι κάπου εκεί τριγύρω και βλέπει το σκηνικό παίρνει τηλέφωνο στο 1142 και καρφώνει την Κανέλλη που καπνίζει σε κλειστό χώρο. Επεμβαίνουν οι αστυνομικές δυνάμεις εν μέσω ύβρεων όπως "πατσαβούρα, βουλγάρα, άπλυτη κουμμουνίστρια" και "χαφιέ, φασίστα, ταγματασφαλίτη".

Οι 11 του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραταχθεί σε 4-4-2, αλλά δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιός θα πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Παύλος Παπαδημητρίου-Πουρουπουπού προσπαθεί να τους εξηγήσει πώς αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, ενώ η επέμβαση του Γιώργου Ανατολάκη προκαλεί την αντίδραση των εκπροσώπων της ανανεωτικής αριστεράς. Τελικά οι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πρόχειρα επί τόπου δύο έκτακτα συνέδρια και μία διαρκή συνδιάσκεψη και αποφασίζουν να μιλούν εναλλάξ και ανάλογα με το θέμα.

Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτάται από τον Παύλο Παπαδημητρίου-Πουρουπουπού αν νιώθει ακροδεξιός και απαντά: "Μπορώ να παίξω όπου μου ζητήσει ο πρόεδρος". Την επόμενη μέρα, "Φως" και "Α1*" έχουν το ίδιο πρωτοσέλιδο: Εργάτης ο Ανατόλ, "Παίζω όπου θέλει ο πρόεδρος".




Η Αλίκη Αρβανιτίδη-Σύζυγος Πασχάλη μαλλιοτραβιέται με Λιάτσο και Τατιάνα που την κατηγορούν ότι η παρουσία της στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι σκάνδαλο. Ο εκπρόσωπος των "Χορτοφάγων Πράσινων" αναπτύσσει το καυτό θέμα της εξαφάνισης σπάνιου είδους πράσινου μυρμηγκιού στη Βορειοανατολική Ναμίμπια ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι οι "Χορτοφάγοι" μπορούν να συνεργαστούν με τον οποιονδήποτε μετεκλογικά, αρκεί να δεσμευτεί ότι θα φτιάξουμε παρτέρια στις οροφές των αυτοκινήτων. Προτείνει επίσης να μην τραβάμε καζανάκι, να μην φτιάχνουμε καφέ στο μπρίκι και να μην πλένουμε τα δόντια μας πάνω από 2 φορές την εβδομάδα, μπας και σωθεί ο πλανήτης.

26 Σεπτεμβρίου: Ο Κωστάκης ο Καραμανλής ο μπουχέσας βγαίνει ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και απαντά σε όλα τα καυτά ερωτήματα. Δηλώνει ότι δεν είναι κουρασμένος ξεσφίγγοντας σιγά-σιγά τη γραβάτα του, ενώ κάνει άνοιγμα στη νεολαία προτείνοντας να καταργηθεί το offside και να μπει σαν υποχρεωτικό μάθημα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης το Pro και το bar tending! Στο υπόλοιπο της συνέντευξης εξηγεί ότι έχει κάνει και λάθη εκτός από λάθη και ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τον ψηφίσουμε! Τονίζει για ακόμη μια φορά ότι θα μας γ@#*σει όλους δίχως σάλιο και ντροπές αλλά για να γίνει αυτό ανεμπόδιστα πρέπει να του δώσουμε την ψήφο μας.



28 Σεπτεμβρίου: Ο Λάκης Λαζόπουλος βγαίνει Δευτέρα επειδή την Τρίτη έχει Champions League και θα έχανε όλη την τηλεθέαση. Μετά την επιτυχία του "Κινήματος της παραλίας" στις Ευρωεκλογές, που ανέβασε τα μεροκάματα, τις συντάξεις και τα ποσοστά της ακροδεξιάς, ο Λάκης Λαζόπουλος δινει "γραμμή" στο φανατικό και πολυπληθές κοινό του, να πάει στις 4 Οκτώβρη στον Παρνασσό, στα 3-5 Πηγάδια και στο Καϊμακτσαλάν. Εναλλακτικά, αν ο καιρός είναι ζεστός τη μέρα των εκλογών, προτείνει Λεωνίδιο, Ύδρα-Σπέτσες και Μονεμβασιά. Καλεσμένοι στην εκπομπή του είναι ο Γιώργος Αμυράς και η Ρένα Τσιτσιμπίκου από το "Μένουμε Ελλάδα", οι οποίοι προτείνουν "20 μαγευτικούς προορισμούς για να μετατρέψουμε την επαναστατική πράξη της αποχής σε αξέχαστη εμπειρία". Χορηγοί του Αλ-Τσαντίρι στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι το Vence-Ρέμος Travel και το Καζίνο Λουτρακίου.

Την επομένη ο Στέφανος Μάνος δημοσιοποιεί ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση: μετά τον αγροτουρισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό, προτείνει τη δημιουργία του "αποχικού τουρισμού", που σημαίνει κάθε 15 μέρες εκλογές με μεγάλη αποχή και αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης με αποτέλεσμα την ενίσχυση της "βαριάς βιομηχανίας" της Ελλάδας (=τουρισμός) από τις ορδές εκδρομέων-απεχόντων.


Όσοι νομίζετε ότι τα παραπάνω είναι φαντασίες γελιέστε!

Οραματίστηκα και τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων. Άμα μου ρθει όρεξη θα σας τις γράψω κι αυτές για να ξέρετε τι σας γίνεται.

Φιλούθκια!

ΥΓ: Το κείμενο είναι (ντεμέκ) σατυρικόν έτσι; Μην αρχίσει τα μπινελίκια κανας φανατικός οποιασδήποτε πλευράς. Ξηγημένοι να μαστε.


*Α1 = η εφημερίδα του ΛΑ.Ο.Σ.

9 Comments »

  • Kαλά τι απίστευτο ποστ ήταν αυτό; Εντάξει πες μου τι παραισθησιογόνα μανιτάρια έφαγες και είχες τέτοιο οίστρο ώστε να φτιάξεις αυτόν τον πραγματικά εξωπραγματικό καζαμία?

    Απλά έχε το νου σου γιατί άμα το διαβάσει αυτό ο Λιακόπουλος το 2012 που θα καταστραφεί το σύμπαν τα Χερουβίμ και τα Ελλοχίμ σε σένα θα τα στείλει....

    Μια ερώτηση έχω μόνο τώρα που σε πέτυχα....ξέρεις τι σημαίνει να βλέπεις στον ύπνο σου αράχνες? :)

    Περιμένω απάντηση sterpapaster...

    Μπράβο και πάλι μπράβο!

  • Στο blog μιας παρέας το πλήθος διάβαζε ενθουσιασμένο
    ένα αγόρι που κάτι Τρικαλινοί τον είχαν φέρει αποφασισμένο
    δίχως αισχύνη και σεβασμό το αγόρι τουτου του blog
    έγραφε θέματα πολλά, πώς τα σκεφτόταν όλα αυτά
    δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω που....

    Προσοχή στον steeeeeeeepa!

    Ξαφνικά στο μεγάλο κεφάλι που έγκλειστο ζούσε ένα κοφτερό μυαλό
    απότομα ανοίγει δεν ξέρω γιατί ίσως να τον είχαν κάτι ποτίσει
    Τι ακριβώς συνέβει στο μυαλό αδυνατώ να αναφέρω εκτενώς
    μα με έχει το κείμενο συνεπάρει,
    τί εμπνευση, τί ευφραδεια, τί λυρισμός!!

    Προσοχή στον steeeeeeeepa!

    "Γορίλα" πάντα τέτοιες εμπνεύσεις!!πολύ με έκανες και γέλασα απόψε....

  • "με αποτέλεσμα η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να ξεπερνά το 10%"

    Αρχικά να πω ότι ήδη δικαιώνομαι! Το MEGA έδειξε απόψε την τελευταία του δημοσκόπηση. Στην προσπάθειά του να βγάλει το ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμο με το ζόρι, έκανε τζακ-ποτ και έδωσε τη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στο 12%!! Για ακόμη μια φορά η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία...

    @mislandfru: Χα χα χα!! Λες να πλακώσουν τα Ελλοχιμ σπίτι μου ε; Όντως διατρέχω κινδύνους μετά τις αποκαλύψεις μου. Γι’αυτό κι εγώ έβαλα στο τζάκι μια φωτο του Μητσοτάκη με μαγιό και ένα μεγάλο δελφικό έψιλον στην ταράτσα.

    Βασικά μαλακίες γράφω στην αρχή. Ούτε Άδωνη διάβασα, ούτε Λιακόπουλο. Απλά είχα φάει βαριά για βράδυ και ξέρεις, αμα φας βαριά βλέπεις διάφορα στον ύπνο σου... :-))

    Πάντως μερικά από αυτά που γράφω έχουν γίνει στο περίπου... Απλά, με την πετριά που έχω κι εγώ τα έχω πήξει στη σουρεάλ σάλτσα.

    Αράχνες ε; Χμμμ. Α το βρήκα! Θα βρει δίχτυα ο Σισέ!! :-))

    mislandfru μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε και σ’ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Φιλάκια!

  • @bikaki

    Θα το πω για ακόμη μια φορά: Βικάκι μου δεν παίζεσαι! Σ’ευχαριστώ για την αφιερωμένη διασκευή και τα καλά λόγια!

    Φτιάχνοντας αυτό το αλλοπρόσαλλο ποστ, μόνο στόχο είχα να σκάσει το χειλάκι έστω και ενός ανθρώπου. Είμαι χαρούμενος που αυτό έγινε!

    Φιλιά! Ελπίζω να τα πούμε συντόμως.

  • Χαχαχαχα!
    Γαμάτο το ποστ, και γαμάτο το σχόλιο της Βίκης με τον Γορίλα Στέπα!! :ppp

  • Να΄σαι καλά φίλε Ρίζο! Το Βικακι μας άψογο και με φαντασία πάντα!

    Χαιρετώ.

  • Καλά...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Είναι η 3η φορά που το διαβάζω και κάθε φορά γελάω και περισσότερο.
    Ελπίζω στις 11/10 που θα είμαι Αθήνα να τα πούμε απο κοντά!
    Πολλά φιλιά...και στο bikaki φυσικά!

  • Χαίρομαι που σ’αρεσε El μου!

    Ελπίζω κι εγώ να τα πούμε από κοντά.

    Φιλιά

  • λιγο αργα βεβαια αλλα τωρα το ειδα!! δεν υπαρχει!! ιδικα το σημειο με την λιανα και τον αδωνι!!! χαχαχαχαχα!! αξιος!!!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.