Happy Birthday

Σήμερα πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο της uzuburu-buru παρέας ότι κάποια γεγονότα έλαβαν χώρα και δεν είναι αυτά που θα βρείτε στο σαν σήμερα αλλά πριν από 25 χρόνια γεννήθηκε το bikaki μας…..

Αυτό το τρισχαριτωμένο μικροκαμωμένο μοναδικό πλάσμα το χαρακτηρίζουν πολλά πράγματα όπως π.χ. ότι έχει μια καλή κουβέντα για όλους αλλά και μια κακή, με ένα χαμόγελο στα χείλια και μια βλακεία επίσης έτοιμη να πεταχτεί από κει, με αυτό το αγαπημένο σε όλους πράγμα που κάνει με τα χεράκια της και κρεμιέται πάνω σου όταν περπατάς, με τις συμβουλές που δίνει στις φίλες της, με τους απίστευτους χορούς της, οι γκριμάτσες της στις φωτογραφίες και όχι πάντα στις δικές μας αλλά και σε αγνώστων διότι της αρέσει να παρεμβαίνει, και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης….Αυτή είναι η γοητεία της όμως ότι συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί. Με τις μοναδικές αναρτήσεις της και τα σχόλια της (που αν δεν τις έχετε διαβάσει προτείνω να το κάνετε αμέσως) αφήνει το στίγμα της κάθε φορά που σκέφτεται να γράψει κάτι….

Χρόνια πολλά αγαπουλίτσα και ότι επιθυμείς να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη.

9 Comments »

  • Χρόνια πολλάααααααααα!!!

    Αξιολάτρευτο Βικάκι μου σου εύχομαι πάνω από όλα υγεία, χρόνια καλά και χρόνια πολλά! Να είσαι πάντα χαρούμενη, να γελάς πάντα και να περνάς καλά! Μείνε όπως είσαι! Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και που μπορώ (;) να λέω ότι είμαι φίλος σου.

    Φιλιά!

  • kai apo mena ena megalo chonia kala... na pernas kala kai na chamogelas sinaichia... :):D

  • Άντε μωρέ με συγκινήσατε πάλι...αν και Μάρνη μου(mislandfru) νομίζω ότι αυτή τη φορά έγινες εσύ λίγο υπερβολική!
    Κακίες το βικάκι?εεεε?εγώ απλά μια αλήθεια που ξέρω θα την πω..αυτό και μόνο αυτό!
    ...Παραδέξου το, τόσο πολύ σου αρέσει να κρεμιέμαι πάνω σου όταν περπατάμε που σχεδόν με παρακαλάς να το κάνω..οκ!είναι λίγο κουραστικό για τους πιο ψηλούς απο μένα,αλλά να, πώς τυχαίνει και ΟΛΟΙ είναι πιο ψηλοί απο μένα??(Γιατί Θεέ,γιατί??)
    Όσο για τις φωτογραφίες, πιστεύω πως οι τουρίστες θα είναι περήφανοι γυρνώντας στην πατρίδα τους να έχουν δείγμα μια κλασσικής ελληνίδας(μαύρο μαλλί,ασπρουλίαρα,με παχάκια στα σωστά σημεία για μια ελληνίδα{κώλος,κοιλιά},και φυσικά μια ξεχωριστή γκριμάτσα για τον καθένα!!)
    Ευχαριστώ μικρή μου αγαπημένη!

    *Ομαδούλα(stepa),ευχαριστώ πολύ..μου λείπεις πια εσύ και οι βρωμιάρηδες οι άλλοι,μπήκε το καλοκαίρι γαμώτο και ακόμη να τσακωθούμε λίγο με τους άχρηστους για τη δηλωτή..(χωρίς ερωτηματικό η φιλία μας, με θαυμαστικό γιατί τη θεωρώ πολύτιμη..)

    *Γιαννιώ μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές να'σαι καλά!Φιλάκιααα

  • gravatar eLeN*

    OOOOoooooOOO....Τις πιο θερμές ευχές και από εμένα :)))
    Εγώ δεν έχω την τύχη ακόμη να σε ξέρω, εεε, αλλά όλο και κάτι έχει πάρει το αυτί μου και εμένα...όλο γιά κάτι κακιούλες, όλο για κάτι ενοχλητικές -παντώς είδους - παρεμβάσεις...αλλά τέλος πάντων !
    Φυσικά και αστειεύομαι, μόνο όμορφα λογάκια έχουν πει αυτά τα παιδιά (παιδιά...λέμε τώρα!!)
    Εύχομαι να βρίσκεις πάντα αυτό που σε κάνει ευτυχισμενη πραγματικά και ουσιαστικά!
    ΠΟλύχρονη&υγειής!

    ΠΟλλά φιλάκια :)
    eLeN*

  • Ευχαριστώ πολύ eLeN* μου, μην ακούς φήμες και διαδώσεις, είναι τεράστια η ζήλεια του κόσμου..τί να πω?τσ.τσ.τσ...Μη δουν ένα ταλαντούχο άτομο!
    Ευχαριστώ και πάλι,ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα..
    Φιλάκια!

  • koritsaki mou polixroni kai eytixismeni.....
    mhn toys akoys apo thn zilia toys ta lene eisai thea matia moy
    ante kai toy xronoy na to giortasete oloi parea pou tha exoun epistrepsei kai ta fantarakia mas
    filia polla kai oti epithimeis

  • *eystathia...καλό μου, ευχαριστώ πολύ πολύ,εμείς θα τα πούμε και απο κοντά εννοείται!Σε φιλώ!

  • Χρόνια σου Πολλά, Διδυμάκι!!!

    Να είσαι πάντα καλά και πάντα ευτυχισμένη!!!

    :))))

  • *gatti μου..ποτέ δεν είναι αργά για ευχές!!Ευχαριστώ πολύ.Να'σαι καλά!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.