Χωρίς τίτλο..

Γιάννη…
Να ορίστε τα κατάφερες πάλι και μου τους κατσούφιασες.. βρε τί θα κάνουμε με σένα, εσύ θα ρίχνεις μαχαιρίες και εμείς θα τρέχουμε να περισώσουμε χαρακωμένους; Τι ομοιότητες τους βρήκαμε, τι βιντεάκια βάλαμε να γελάσει λίγο το χειλάκι τους, μετά τα δακρύβρεχτα ποστ σου… ε! εσύ αδερφάκι μου δεν τρώγεσαι (ειδικά τώρα μετά από ένα σάντουιτς με πιπεριές και φέτα..).
Λοιπόν δεν ξέρω για πλανήτες και γαλαξίες άλλων, για να τους νοσταλγήσω κιόλας! Ξέρω για τον δικό μου πλανήτη, που του αλλάζω τη διακόσμηση όποτε γουστάρω, αφήνω τους αγαπημένους μου να σουλατσάρουν και να πίνουν καϊπιρόσκες, έχει πάντα καλοκαίρι, εγώ είμαι μαυρισμένη και χωρίς πεταχτή κοιλίτσα, όσοι ένοικοι θέλουν να φύγουν ή πρέπει να φύγουν, τους χαιρετώ, βάζω πατερίτσες για λίγο, αν δεν με κρατάνε τα πόδια μου και πάντα ξαναπερπατάω! Τέλος στον πλανήτη μου παίζει δυνατά μουσική και αυτή την περίοδο έχουμε μεγάλα κέφια… γιατί ακούμε μια τεράστια φωνή, μια θεατρική φιγούρα, μια γυναικάρα με τα όλα της:

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κύριοι!!


«… Ότι όμορφο πιάσω, να το δεις περιμένει…»
«… Αυτούς που φύγανε νωρίς, ποτέ δεν τους ξεχνάμε…. »
«… Όχι που τρέμω το σταυρό, μόνο που δε μπορώ να βρω χρυσά καρφιά που να αξίζουν τη θυσία…»

Να! κάτι τέτοια λέει αυτό το κορίτσι και έχω «κολλήσει»!

Και πρίν με κράξετε ομαδικώς και κυρίως ο Γιάννης, επειδή για άλλη μια φορά είμαι στην κοσμάρα μου, να πω ότι επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη.. πάντα! Δεν είναι πάντα εύκολη αυτή η επιλογή, αλλά ξέρω ότι είναι η καλύτερη....

(stepa, ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια συναυλία, για ακόμη μια βραδιά με αληθινή ευτυχία και ας συμβαίνουν τόσα τριγύρω... είδες όμως είναι εύκολη η ευτυχία αρκεί να περνάει απο εκεί η Μόνικα!!)

10 Comments »

  • Σωστή η bikaki Γιάννη.

    Θεά η Νατάσσα.-

    ΥΓ: Κι εγώ σε ευχαριστω από καρδιάς Βικακι μου! Τέλεια ήταν χτες!

    Χα χα χα χα!!! Ρε την καημένη τη Μόνικα τι έπαθε... Ακόμα το θυμάμαι και γελάω.

  • gravatar eLeN*

    Μα βρε παιδιάαααααα...γι'αυτό το πάμε τρελά αυτό το παρεάκι, γιατί εκεί που λες...ποποοοο, τι θα κάνω, που πάω, ποια είμαι και τι θέλω, τσουυυυυπ πετάγεται η άλλη πλευρά και δώστου γέλιο ;-)
    Και στην τελική σιγά να μην σε κράξουν κιόλας bikaki μου που είσαι στην κοσμάρα σου!! Γιατί πες μου ποιος από αυτούς δεν είναι στη δική του???ε? Και εγώ στη δική μου είμαι και απλούστατα χωράμε ο ένας στον κόσμο του άλλου και περνάμε καλά!
    Επίσης, έχω να δηλώσω ότι η επιλογή σου είναι η καλύτερη μακράν!!! Στα δικά μου 22 χρόνια δουλεύει η ίδια επιλογή ;) και για όσους νομίζουν ότι είναι η εύκολη κάνουν μεγάλο λάθος!! keep walking μαζί με τον Johny!!

    Αλλά βέβαια, επειδή πολύ κράξιμο έχει πέσει στον Γιάννη, και στενοχωριέται και εύκολα απ'ότι έχω καταλάβει, θέλω να του αναγνωρίσω το θάρρος να λέει ότι "Ρε φίλε, δεν είμαι καλά και το περνάω"! Ούτε αυτό είναι εύκολο και για'μένα είναι προσόν και αυτό που μάλιστα προσπαθώ ως ένα βαθμό να αποκτήσω! Πες τα Γιάννη μου, μην τους ακούς! Αφού είναι σε ετοιμότητα με τις ατάκες τους μετά ;)

    Φιλάκια σε όλους!!!!
    Τις καλημέρες μου και πάλι!

    eLeN*

    ps: Σε ποια συναυλία πήγατε αλητάκια?? Μποφίλιου?

  • *eLeN μου καλή και αγαπημένη, με αυτά τα αγόρια έχω αποκτήσει νέες συνήθειες που πολύ τις έχω αγαπήσει, μαζί με αυτούς τους ίδιους. Μια απο αυτές τις συνήθειες είναι να πειράζουμε τον ,λατρεμένο κατα τα άλλα, Γιαννάκη μας...
    Το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τις δυσκολίες του, είναι άλλο καπέλο και είναι καπέλο που το φοράει ο καθένας στο δικό του κεφάλι.

    "..Γέλα μου κι ας είναι ψέμα..."

    Τα ερωτήματα που τίθονται τώρα είναι δύο....
    -Πότε θα σε γνωρίσουμε απο κοντά?
    -Και πότε θα γίνεις μια uzuburu?
    (παίρνω την πρωτοβουλία και κάνω την πρόταση αν και νομίζω θα σου έχει ξαναγίνει...).

    Φιλιάααα
    !Α! Στη Μποφίλιου πήγαμε ναι, μα είναι γ@μ@τη λέμε!

  • gravatar eLeN*

    Το από κοντά είναι ένα θέμα που πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα! Τον τελευταίο καιρό είχα ένα θεματάκι χρόνου (την τελευταία εβδομάδα δουλεύω πάνω από 12 ώρες/ ημέρα!!) ΑΛΛΑ έχω επανέλθει δυναμικά! Θα βάλουμε τον Stepa να μεσολαβήσει ;-) Τι άλλη συναυλία παίζει? Μήπως και οργανωθούμε έτσι!!
    Σ'ευχαριστώ για την πρόταση uzuburu :))) Έχει ξαναγίνει ναι, αλλά μετά το ξαχάσαμε και δεν έγινα officially !! Περιμένω επισημότητες με την ένταξη !! χαχαχα!
    Τώρα μου ήρθε στο μυαλό μια συναυλία, αλλά εδώ και αν θα πέσει κράξιμο....θέλω να δω τις φάτσες τους πραγματικά....ΣΑΚΗΣ!! Μετά την Μποφίλιου νομίζω, κολάει...!!!
    Την έρμη την Μποφίλιου την έχω συνδέσει με πρόσωπο γαμώτι και δεν μπορώ να την ακούσω και πολύ, ή πίεση θα ανεβάσω, ή διάθεση θα κατεβάσω...Πρέπει να τη δω λίγο διαφορετικά την κοπέλα :)

    Θα είμαι σε εγρήγορση και για τα δύο θεματάκια :))

    Σε - Σας φιλώ και πάλι !

    eLeN*

  • gravatar eLeN*

    ps: "Γέλα μου και ας είναι ψέμα..", soooooo true :)

    eLeN*

  • Εγώ λέω να συνεχίσεις να είσαι στον πλανήτη σου και, αν θες, καμιά φορά να με αφήνεις να έρχομαι να πίνω έναν καφέ ή μια καϊπιρόσκα μπας και καταφέρω και "κλέψω" κι εγώ λιγάκι!

    Να'σαι πάντα καλά, πάντα έτσι και πάντα να αφήνεις να μπαίνουν στον κόσμο σου αυτοί που αγαπάς και σ'αγαπάνε bikaki μου!

    (Μη μάθω ότι πήγατε όλοι μαζί σε συναυλία και δε με καλέσατε...θα σας πλακώσω στα υπόθετα...εξηγούμε!)

    Φιλιά σε όλους σας!

    (εεεε....καντε κάτι με τη λεκτική επαλήθευση έτσι! και εδώ και στο τραγουδιστάν, κάθε φορά που σχολιάζω, μου ζητάει να γράψω horny. αρχίζω να πιστεύω ότι είναι δάκτυλος του Yanni κι έτσι και το επιβεβαιώσω...μαύρος καρχαρίας θα τον δαγκάσει!)

  • *eLeN...Σάκης ακούω..χμ!λες??Νομίζω στο Μάλαμα 1 Ιουλίου θα είμαστε όλοι,οπότε...
    Δε μου λες...Σου έχουν μιλήσει για τη μυστική τελετή την οποία πρέπει να περάσεις για να χριστείς uzuburu?
    Οοοοχι βρε μην τρομάζεις, σου χαρακώνουμε λίγο το πρόσωπο, σου κόβουμε μια τούφα απο τα μαλλιά, σε βάζουμε να απαγγείλεις τον εθνικό και τον ακάθιστο ύμνο,να χορέψεις το χορο της κοιλιάς και της βροχής και τέλος να τραγουδήσεις το φοβερό σουξέ: "αφρικανέ,αφρικανέ έλα να κάνουμε κονέ"
    Αυτά τα ολίγα!


    *El..καιπιρόσκα άφθονη έχει εδώ,πάρε καλοκαιρινά ρούχα και έλα!!
    Σε σκέφτηκα σήμερα, ήμουν όλη μέρα σε νοσοκομείο για έναν φίλο και ξάφνου περνά απο δίπλα μου γιατρός, ψηλή με ξανθά παιχνιδιάρικα κοτσιδάκια,περιποιημένη,βαμμένη με τα τακούνια της, με τα όλα της!Φαντάστηκα μια τέτοια φιγούρα και για σένα...μπορεί να πέφτω και έξω αλλά εσύ μου ήρθες στο μυαλό!

    Για τη λεκτική επαλήθευση, θα ήμουν σίγουρη ότι ο Γιαννάκης έχει βάλει το δαχτυλάκι του, αλλά αφού στο λέει και στο τραγουδιστάν κάτι άλλο συμβαίνει,πιο σκοτεινό και βρώμικο..κι εμένα μου βγάζει κάτι κουλά αλλά όχι τόσο "καυτά", λες να με θεωρεί ντιπ ξενέρωτη??Να θυμώσω?

    φιλιά!

  • Μια χαρά σε βρίσκω. Την καλύτερη επιλογή έκανες. ;) Φιλί!


    ΥΓ: Κι εμένα μ' αρέσει πολύ αυτή η τύπισσα.

  • Εεεε που είσαι εσύ φεγγαρολουσμένη?
    Το έχεις ρίξει στις βόλτες νομίζω...μια χαρά σε βρίσκω κι εγώ για αυτό!!
    Φιλί και απο εμάς!

  • Χι χι! Καλά το φαντάστικες! Κάπως έτσι περιφέρομαι στο νοσοκομείο. Και αν βάλεις και ότι σιγοτραγουδάω περπατώντας...με έπιασες ακριβώς!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.