Για να ξέρετε τι ψηφίσατε

Όσοι ψήφισαν ΛΑ.Ο.Σ. στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω βίντεο, έτσι για να ξέρουν τι ψήφισαν σε περίπτωση που δεν το έχουν αντιληφθεί. Ο πρώτος είναι γνωστός. Ο δεύτερος είναι ο Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου που εξελέγη και ευρωβουλευτής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής παίρνοντας τη 2η έδρα του εν λόγω κόμματος (για να δείτε τα βιντεάκια πατήστε πρώτα το pause στον player με τα τραγούδια στη δεξιά στήλη του μπλογκ):




4 Comments »

  • ...Κύριε Καραμανλή καλά τα λέει ο Καρατζαφέρης!Να τους μαζέψετε όλους,χρυσαυγήτες,βασιλικούς και ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...τα λέει ο παππούς δεν τον ακούει κανείς.

    Μπρρρρρ υπηρέτησε στο Μεγάλο Πεύκο,εμ! πες το μου άνθρωπέ μου.Πάντως έχει δίκιο και του το αναγνωρίζω, το Μεγάλο Πεύκο ούτε με κυάλια δεν το βλέπεις απο τα Ρίζια,την Ορεστιάδα,το Κιλκίς,τη Λίμνο,τη Σύμη,ούτε με κυάλια...

  • @bikaki: "το Μεγάλο Πεύκο ούτε με κυάλια δεν το βλέπεις απο τα Ρίζια,την Ορεστιάδα,το Κιλκίς,τη Λίμνο,τη Σύμη,ούτε με κυάλια..."

    Σωστηηηηηη!

  • Οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες τι να λέμε. Και επειδή αύξησαν το ποσοστό τους (ουσιαστικά εισπράττοντας τη δυσαρέσκεια των νεοδημοκρατών, που βέβαια σε βουλευτικές εκλογές θα επιστρέψουν στη ΝΔ) έχουν καβαλήσει και το καλάμι.

    Και αυτοί ακόμα που τους ψηφίζουν για πλάκα καλό είναι να αντιληφθούν ότι τέτοιοι τύποι δεν είναι απλώς φαιδροί, αλλά επικίνδυνοι...

  • Όπως σωστά λες, δεν είναι μόνο καραγκιόζηδες είναι και επικίνδυνοι. Μιλάμε για ακραία δεξιά, συντηρητικά, ρατσιστικά στοιχεία που αυτή τη στιγμή είναι και στη Βουλή και στην Ευρωβουλή και στα παράθυρα όλη μέρα κάθε μέρα... Τα χω πάρει άσχημα με την όλη φάση. Δεν μπορεί αυτά τα ακραία στοιχεία να καλούνται από τα ΜΜΕ όλη την ώρα και να προβάλλονται τόσο προκλητικά. Αυτά που λένε είναι ντροπή για την κοινωνία μας.

    Ακόμη και αν δεν επιστρέψουν στη μαμά ΝουΔούλα οι δυσαρεστημένοι δεξιοί που ψήφισαν Λά.Ο.Σ., ο Καρατζαφέρης ηδη δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι στόχος του είναι η συνεργασία με τη ΝΔ ή τουλάχιστον η δική του επιστροφή στη ΝΔ. Οπότε...

    Απλά το πολύ επικίνδυνο στην όλη φάση είναι ότι οι ακραίες θέσεις τους αυτή τη στιγμή σχεδόν υιοθετούνται από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μόλις είδαν το ποσοστό του Λά.Ο.Σ. έσπευσαν να βάλουν στο τραπέζι το πρόβλημα των μεταναστών με τον πιο αντιδραστικό και άσχημο τρόπο.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.