Πολύχρωμος!

Η φωνή του μαιευτήρα ακούστηκε από το βάθος: "Έξι τετρακόσια, να τ' αφήσω;". Μόλις είχε έρθει στον κόσμο ένα μωρό διαφορετικό από τα άλλα. Το ημερολόγιο έγραφε 3 Ιούνη του 1985. Ήταν ο Ksidias Yiannis, ο άνθρωπος που έμελλε να γίνει κολλητός μου και να τον ανέχομαι μέχρι και σήμερα.

***

Τώρα βέβαια τον ανέχομαι ή με ανέχεται είναι σχετικό. Η αλήθεια είναι ότι έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που εμένα είτε μου λείπουν εντελώς, είτε τα έχω σε μικρή ένταση και γι'αυτό μάλλον είμαστε και κολλητοί τόσα χρόνια. Είναι επικοινωνιακός, είναι αυθόρμητος, είναι πολυλογάς, ενθουσιάζεται εύκολα. Πάνω από όλα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ καρδιά, αυτό που λέμε ΨΥΧΑΡΑ! Και αυτό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα!

***

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο χοντρός που να δικαιολογείται το προσωνύμιο που του έχουμε κολλήσει (κυρίως εγώ το ξεκίνησα και έμεινε). Αντιθέτως, μάλλον φυσιολογικό θα τον έλεγε κανείς. Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δείγμα των πολύ δυνατών και ειλικρινών φιλιών είναι το να βγαίνουν παρατσούκλια που να επιβιώνουν στο χρόνο χωρίς να παρεξηγείται κανείς.

***

Μιας και πιάσαμε λοιπόν τα επετειακά, εορταστικά, ευχητήρια, γούτσου-γούτσου ποστ, ας τα ολοκληρώσουμε σήμερα λέγοντας ένα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον φίλο μας και συνμπλόγκερ Γιάννη!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ!



ΥΓ
: Για να σας φεύγουν και οι απορίες μπορείτε να δείτε φωτο του Yianni εδώ και να τον ακούσετε να παραληρεί εδώ. (σε κάρφωσα κουφάλα!)

5 Comments »

  • Μα τί φανταστικός μήνας αυτός ο Ιούνιος??Τα καλύτερα παιδιά γεννιούνται!!
    Χρόνια σου πολλά Γιαννιώ μας...Συμφωνώ απόλυτα στο "ψυχάρα", θα προσθέσω "έξω καρδιά"(που λέει και ο λαός μας), ΦΩΝΑΡΑ(ειδικά οι ψιλές του δεν πιάνονται!!χιχι)και καψούρης(παντού,πάντα,με τις γυναίκες,με τη ζωή, με τη μαμά του{έχω διακρίνει την αδυναμία σου},με τους φίλους του,με τη Χίο...)
    Και κάτι που λέω συχνά: Άστους να λένε για τα κιλά...
    Ελπίζω να έχεις καταλάβει πόσο γουστάρουν τα τρία αγοράκια,να τους σαπίζεις στο ξύλο όταν σου την πέφτουν!!
    Και του χρόνου Γιαννιώ μου!

  • Χρόνια πολλά και καλά στον Γιάννη μας,ότι επιθυμείς.....καλέ μας.

    Να είσαι υγειής πρώτα απ΄όλα και να τα περνάς απιστευτικά....

  • Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...Όλους σας, ακόμα και τους στρατευμένους μας που εκεί, σε μία σκοπιά και ένα περίπολο, με πήραν να μου ευχηθούν(καλά, ο ένας ήρθε και τα πίναμε, για τον άλλο μιλάω).

    Για να σας δείξω και εγώ την αγάπη μου, και οτι σας σκέφτομαι και οτι οι φίλοι μου, είναι ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου, ετοίμασα ένα βιντεάκι και το παρουσίασα σε όσους ήρθαν στο πάρτυ...

    Για εσάς που δεν ήρθατε, επιφυλάσσομαι να σας το δείξω όταν είστε παρόν.

    Να είστε όλοι καλά και να δέχεστε(όπως δέχομαι) το δώρο που σας κάνω και μου κάνετε καθημερινά, ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ!!!

  • Χρόνια σου πολλά (αν και καθυστερημένα) Γιάννη!

    Ε, βέβαια, δίδυμος είσαι! Τώρα εξηγείται αυτή η ωραία τρέλα που διαθέτεις!

    Πολύχρωμος, πολύχρονος και πολυευτυχισμένος!!!

    :)))


    @Stepas: Εσύ τι ζώδιο είσαι ΠΑΟΚι μου;

    Για Γιάννη και Βίκι ξέρω, για εσένα και τον Δον όχι...

    Πάντως με δύο δίδυμους το μπλογκ (ή μήπως είστε παραπάνω;) δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα αεράτο (Δίδυμος - ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας).

  • @gatti: Δυστυχώς είμαι Ταύρος gatti μου! Ο don αν θυμάμαι καλά είναι υδροχόος (γεννημένος Γενάρη).

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.