ENJOY THE SILENCE!!!

Φαντάζομαι όλοι ακούσατε για την περιβόητη ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode….Είμαι και εγώ, λοιπόν ένας από αυτούς τους 25.000 ανθρώπους που πήγαν……και γύρισαν. Η παράσταση ακυρώθηκε λόγω ξαφνικής ασθένειας του τραγουδιστή του συγκροτήματος Dave Gahan. Ακούστηκαν πολλά για την «δήθεν» αδιαθεσία του, γιατί πολλοί έτσι την χαρακτήρισαν, λόγω των προβλημάτων του με ναρκωτικά. Προσωπικά, απογοητεύτηκα που ακυρώθηκε, αλλά δεν έσπευσα να κατηγορήσω κανέναν, δεν με νοιάζει ο λόγος που δεν έγινε, αλλά το ότι περίμενε η διοργανώτρια εταιρεία να μαζευτεί πρώτα όλος αυτός ο κόσμος, να πάει η ώρα 21:30 και μετά να ανακοινώσουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ενώ είπαν ότι ο τραγουδιστής δεν αισθανόταν καλά από το πρωί. Εγώ αυτό θεώρησα λάθος… Το μόνο που μπορώ να σας δείξω από την βραδιά είναι αυτή η φωτογραφία….



Υπήρχε το ενδεχόμενο η συναυλία να γίνει την επόμενη μέρα αλλά ούτε αυτό δεν ήταν εφικτό γιατί όντως ο άνθρωπος είχε πρόβλημα, ότι και αν ήταν αυτό, καθώς ακυρώθηκαν άλλες 5 συναυλίες. Εδώ είναι η νεότερη ανακοίνωση του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας εταιρείας, Didi music και Big Star Promotion.

2 Comments »

  • Κρίμα για όλον αυτό τον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε. Κι εγώ από αυτά που άκουσα νομίζω ότι θα μπορούσαν να ανακοινώσουν νωρίτερα την ακύρωση. Τελοσπάντων, ό,τι έγινε έγινε. Όσο για τα ναρκωτικά και όλα αυτά, εντάξει σε τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς ακούγονται αυτά (και ειδικά στην Ελλάδα)...

    ΥΓ: Ο τίτλος ευστοχότατος (αν δεν κάνω λάθος είναι και τίτλος από τραγούδι τους, έτσι; ).

  • Ναι Stepas είναι όντως τίτλος από τραγούδι τους. Εντάξει και ναρκωτικά να ήτανε δεν θα έπρεπε να γίνει όλος αυτός ο πανικός.

    Πρώτα-πρώτα είχανε πει ότι θα βγουν 21:00 και 21:10, και δεν υπερβάλλω ,είχανε αρχίσει όλοι τα παράπονα και άντε και πότε θα βγούνε κτλ

    Με το που βγαίνει ο εκπρόσωπος τύπου και ανακοίνωσε τα νέα, αμέσως γιουχάρανε,πετάγανε μπουκάλια,εντάξει καταλαβαίνω την απογοήτευση και συμφωνώ αλλά σχόλια του τύπου "Να ψοφήσει ο πούστης","τα λεφτά μας πίσω", δεν είναι τώρα σοβαρά. Δεν περίμενε κανείς τις ανακοινώσεις, απ'οτι έμαθα πήγανε άτομα στο Ticket House την επόμενη ακριβώς μέρα και ζητούσαν τα χρήματα τους πίσω.

    Άσε που μετά αρχίσανε οι τσακωμοί γιατί τα βάζανε με τους απλούς ανθρώπους του προσωπικού.

    Και τέλος εννοείται ότι αρχίσανε οι γνωστές φήμες περί ναρκωτικών, ότι πέθανε κάποιο συγγενικό πρόσωπο κτλ. Εν ολίγοις, ότι θες ακούσαμε.

    Και πάλι λέω ότι καταλαβαίνω τον εκνευρισμό και την απογοήτευση και την ταλαιπώρια γιατί και εγώ τα πέρασα αλλά έχει και ένα βαθμό το πράγμα...ακόμα και ναρκωτικά να ήτανε...

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.