Δουλιά δεν είχες διάολε

Συνεχίζοντας το επετειακού χαρακτήρα προηγούμενο ποστ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δημιουργία του uzuburu-buru, θέλω σήμερα να σας παρουσιάσω κάτι που νομίζω μπορεί να βγάλει πολύ γέλιο.

Υπάρχει μια υπηρεσία που προσφέρει η google (την έχουμε χάρη στον φίλο don quixote) με την οποία μπορείς να βλέπεις τι ακριβώς έψαχνε ο επισκέπτης στο google και έπεσε από εκεί στο μπλογκ σου (πχ κάποιος μπορεί να πάτησε "Αστέρας Τρίπολης" στο google και να βγήκε στο uzuburu). Ο μόνος λόγος που συνήθως κοιτάω αυτά τα αποτελέσματα είναι γιατί μπορεί να βγει τρελό γέλιο με το τι κουλές αναζητήσεις κάνουν διάφοροι και γιατί αντιλαμβάνεσαι με αυτόν τον τρόπο ότι οι περισσότεροι επισκέπτες μάλλον τυχαία πέφτουν στο ιστολόγιό σου.

Έχω χωρίσει τις best αναζητήσεις σε κατηγορίες (οι αναζητήσεις είναι με έντονη γραφή και παρατίθενται αυτολεξεί. Τα υπόλοιπα είναι σχόλια δικά μου):

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Νο 1: Μεγάλε έπεσες στο σωστό μπλογκ!

"Σεξυ φωτο γυναικας Παμπλο Γκαρσια" - Άκου τώρα τι έψαχνε ο άλλος στο νετ
"Πώς κάνω μεταγραφή στο PES" - Φίλε πραγματικά έπεσες στο σωστό μπλογκ, αλλά δυστυχώς ο fubu και ο don quixote που τα ξέρουν αυτά είναι τώρα φαντάροι και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Στείλε όμως ένα μέιλ και θα σε βοηθήσουμε σε αυτό που ψάχνεις.
"Bloggers και πόσα κερδίζουν" - Εμείς παίρνουμε περίπου 1200 ευρώ το άτομο κάθε μήνα
"Επιστροφή του Κώστα Μπίγαλη στη δισκογραφία" - Φίλε είσαι στο σωστό μέρος για να ενημερωθείς. Και για Μπίγαλη και για Ρακιντζή και για Χαριτοδιπλωμένο και για Φλωρινιώτη. Τα πάντα όλα εδώ θα τα βρεις.
"download ύμνος του Ολυμπιακού στο desktop" - Κι εσύ στο σωστό μπλογκ έπεσες, τι να σου πω. Όλοι εδώ μέσα κάθε πρωί τον ύμνο του Ολυμπιακού ακούμε...
"Μακριά μαλλιά άνδρα" - Είχαμε δύο μακρυμάλληδες πριν στρατευτούν, οπότε εσύ κυριολεκτικά έπεσες διάνα!
"εκδρομη αραχωβα δαπ παπει" - Πληροφορίαι εντός (120 ευρώ και μία ψήφος)
"καρδιτσιωτες vs τρικαλινων" - Εγώ ένα πράμα ξέρω: Καρδίτσα ντιπ μυαλό (όπως γράφει κι ένα σύνθημα σε τοίχο των Τρικάλων)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Νο2: Πολύ λογικές απορίες που πρέπει να λύσουμε

"ΠΑΟΚ γιατί να μην βγούμε δεύτεροι" - Έλα ντε;;
"Πρόσκληση για παιδικό πάρτυ τι γράφουμε" - Οπωσδήποτε ηερομηνία, ώρα, διεύθυνση και μετά καμιά χαριτωμενιά τύπου "Το κουδούνι γράφει Τάκης"
"Αντίθετο κοφτερού" - Δύσκολα μας βάζεις, ούτε ο Μπαμπινιώτης δεν το ξέρει αυτό
"Χαβάη ποιά η πρωτεύουσα, ο πληθυσμός" - Ευκολάκι αυτό. Η Χονολουλού είναι φυσικά η πρωτεύουσα. Τώρα για πληθυσμό τι να σε πω;
"Ο Στέλιος Μαλεζάς είναι φοιτητής" - Όχι φίλε, φαντάρος είναι
"Τι κερδίζω αν δεν καπνίζω" - Με βάση τους γιατρούς την υγειά σου, με βάση την τσέπη σου κανα 4οάρι 50άρι ευρώ κάθε μήνα
"malamas oti fame oti pioume..." - κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας φίλε
"Τι είναι το desktop;" - Είναι η επιφάνεια εργασίας, δηλ αυτό που βλέπεις όταν ανοίγεις τον υπολογιστή και μπαίνουν τα windows
"Ο Περίδης τραγουδά για τον ΠΑΟΚ" - Όχι φίλε, για τον ΠΑΟ λέει σε ένα τραγούδι του ("Ντέρμπι-χούλιγκανς")
"ενωση κεντρωων δημοσκοπηση" - Με βάση τον μυθικό τους πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη θα εκλέξουν 2 με 3 ευρωβουλευτές και 9-10 βουλευτές (δεν κάνω πλάκα, το χει πει επανειλημμένα)
"παιχνίδια ποδοσφαίρου που βαράς φάουλ" - Εμείς παλιά παίζαμε πεναλτάκια ή τοιχάκι (γερμανικό). Τώρα να "βαράς φάουλ" ξέρω γω; Πάρε έναν να σου κάνει τα φάουλ και μετά βάρα τα. Ή καλύτερα βάρα τον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Νο3: Τα πονηρά...

"Μαζοχισμός" - Όπως τη βρίσκει κανείς
"Ενδυνάμωση σπέρματος" - Καθαρός αέρας, όχι άγχος, μέλι, καρύδια, φοντούκια (που λεγε κι ο Βουτσάς), κάρδαμο και διάφορα άλλα
"Πεοθηλασμός" - ... (Πρέπει να σας πω ότι το συγκεκριμένο search έχει εμφανιστεί πάρα πολλές φορές...)
"Φοιτητικό σεξ" - Δεν διαφέρει και πολύ από το κανονικό. Δεν είναι δηλ όπως λέμε "οθωμανικό".
"Βρώμικες φήμες για Τεν Κάτε" - Α, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Νο4: Είσαι πολύ σαφής

"συμφωνα αρκει μπερδεμενα" - Τώρα αυτός ή έψαχνε απλά για σύμφωνα με την προϋπόθεση να είναι μπερδεμένα (πχ Δ, Β, Γ) ή είναι ο ίδιος πολύ μπερδεμένος
"πετραλια παναγιωταρεα stage" - Αυτό θα μπορούσε να μπει σε όλες τις κατηγορίες. Μία πιθανότητα είναι να τραγουδήσουν ζωντανά σε κάποιο stage οι εν λόγω κυρίες (για φανταστείτε το λίγο. Μπρρρρρρρ). Μια άλλη πιθανότητα να μίλησαν σε κάποια εκπομπή για τα προγράμματα stage (=τσάμπα εργασία)
"EINSTEIN VARIEMAI" - Ή προσπαθεί να μιλήσει με τον ίδιο τον Αϊνστάιν με κάποιο τρόπο και να του πει ότι βαριέται ή βαριέται να διαβάζει για τον Αϊνστάιν ή κάτι άλλο που μάλλον δεν το πιάνω. Πάντως σίγουρα βαριότανε να πατήσει shift+alt και γι’αυτό έψαχνε με greeklish.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Νο5: Βασανιστικά ερωτήματα και σοφές λακωνικές δηλώσεις

"Κάφροι Παοκτζήδες" - Καταρχήν προδίδεται ότι είναι Αθηναίος επειδή λέει "παοκτζήδες" αντί για "παοκτσήδες". Κατά δεύτερον, ναι είμαστε
"Πόσα δοκάρια έχει κάνει η ΑΕΚ μέχρι σήμερα" - Έλα ντε
"serraiko tharos" - Παροιμοιώδες, μην το συζητάς
"ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ;" - Επίσης κλάνει το μπαρμπούνι; Και αλήθεια, πόσα απίδια βάνει ο σάκος;
"κατσιαμπης ροκ" - Επίσης Χατζηπαναγής έντεχνος

Χάλκινα Μετάλλια:

Τρεις απανωτές αναζητήσεις: "πρόγραμμα σε ποιον μοιαζει το παιδι", "απο φωτογραφιες μας σε ποιον μοιαζει το παιδι", "ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ" - Κάποιος σύζυγος ανησυχεί ότι το παιδί μοιάζει σε άσχετα πρόσωπα (φούρναρης, υδραυλικός, κουμπάρος και τα γνωστά)

"Δωρεάν παιχνίδι για να μάθω τη μοίρα μου" - Τσιγγουνιές. Ε βέβαια, μην σου τα φάει κανα μέντιουμ

Ασημένια μετάλλια:

"Οι γκρινιάρηδες στην Κίμωλο" - ...
"Ο πιο γλυκος τροπος για να την πεσεις σε αγορι με μηνυματα" - Λουκουμάκι μου, κουρκουμπινάκι μου, κουραμπιεδάκι μου και τέτοια ε;

Χρυσό μετάλλιο (BEST OF THE BEST):

"ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΓΚΑΒΑ (ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)" - Α χα χα χα χα χα!!!!! Άκου τι έψαξε η άλλη στο ίντερνετ!! Κορυφαίο! Μ’αρέσει που εξηγεί και σε παρένθεση το αντικείμενο της παρακολούθησης

10 Comments »

  • Το χρυσό τα άξιδε τα λεφτά του!!!

    Αν δεις κανένα "ιέρια του έρωτα" ή "εξανθήματα στο πέος" στέιλτους σ'εμένα γιατί μάλλον χάσαν το δρόμο τους. Ειδικά αυτός με τα εξανθήματα μπορείνα έπεσε και 200 φορές πάνω μου!!!

  • Εντάξει πλάκα κάνεις....

    Πόσο εξωπραγματικά μπορεί να είναι;;;

    Αυτά είναι τα καλύτερα νομίζω...

    "Bloggers και πόσα κερδίζουν"
    "Επιστροφή του Κώστα Μπίγαλη στη δισκογραφία"
    "ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ;"
    "κατσιαμπης ροκ" και η κατηγορία νο.4
    Και το χρυσό όμως, all time classic απορία, φαντάσου πόσο αγανακτισμένη θα ήταν η κοπέλα που το googlare κιόλας...

    Τέλεια! Και αυτές οι απορίες οδήγησαν σε εμάς; Απίστευτο, πολύ μ'αρέσει...Μπράβο Stepas που το μοιράστηκες, και τα σχόλια όλα τα λεφτά...

  • gravatar eLeN*

    O LA LA!!!!!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....thanks for the break ξαδερφάκι :) To gold είναι μπροστά και με διαφορά!! Μήπως η κοπελιά βρήκε τελικά σχετικό site να μας ενημερώσει και εμάς που ακόμη αναρωτιόμαστε???χοαχοαχοαχοχο!!!!
    Ωστόσο στην αρχή που έψαχνα το blog επειδή δεν θυμόμουν το ακριβές όνομα πάταγα διάφορα...αλλά να κάνεις google και το αν κρυώνουν τα ψάρια και να βγάλει στη λίστα το uzuburu, καλό και αυτό !! Θεϊκά όλα , τι να πω!!!Ακόμη γελαώ :))))

    eLeN*

  • @El: Χα χα χα! Ιέρεια του έρωτα!!!!

    Φαντάζομαι τι κουλά search θα βλέπεις εσύ που χρησιμοποιείς και κάποιους ιατρικούς όρους στο blog σου. Αυτός ο φουκαράς με τα εξανθήματα είχε λιώσει στο googlάρισμα ε; Ρε τον κακομοίρη. Φιλιά El μου!

    @mislandfru: Είναι όντως εξωπραγματικά. Και να φανταστείς ότι έριχνα μια ματιά μια φορά το μήνα και αν, ενώ αυτό ενημερώνεται καθημερινά. Φαντάσου δηλ τι άλλα κορυφαία υπήρχαν που δεν τα είδα καν!

    Συμφωνούμε για τα best. Ειδικά το χρυσό μετάλλιο και το "ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ;" είναι πράγματα που δεν περίμενα να δω με τίποτα.

    @eLeN*: Να'σαι καλά ξαδερφούλα!

    Η άλλη το πάτησε και με κεφαλαία (φαντάσου αγανάκτηση, όπως σωστά λέει και η mislandfru) και έβαλε και παρένθεση. Πάντως μήπως εσείς οι γυναίκες την έχετε όντως αυτήν την απορία; Δηλ κοιτάμε σαν γκαβά; Και τι σημαίνει αυτό; Για δώστε μας τα φώτα σας να ξέρουμε τι μας γίνεται...

    Πάντως μερικοί άνθρωποι όταν ψάχνουν στο google νιώθουν ότι μιλάνε σε άνθρωπο. Έτσι εξηγείται που η άλλη έβαλε και επεξηγηματική παρένθεση. Μπορεί ο άλλος πχ να ψάχνει το όνομα ενός χωριού που πήγε πριν χρόνια. Ε τότε θα γράψει στο google: "Χωριό κοντά στη Βέροια (εκεί που πήγαμε πρόπερσι)"!!

  • Η πιο συμαντικη ερωτηση παντως δεν θα επρεπε να ειναι ποσα λεφτα πληρωνομαστε αλλα ποσα δίνουμε στην google για να μας εμφανιζει στις απαντησεις όλων αυτων των αποριων.

    εκτος αυτου, και με αφορμη την επετειο μας, λεω να πουμε την αληθεια στους αναγνωστες μας για το πως λειτουργει το "search" στην google και πως επιρρεαζουμε εμεις στα αποτελεσματα. Ε λοιπον, ο fubu και ο don, δεν υπηρετουν την μαμα πατριδα αλλα κανουν την θητεια τους στα υπογεια της google. Καθε φωτινος παντογνώστης ετοιτου εδω του κοσμου, πηγαινει στην google για δουλεια. οταν εμεις παταμε το "enter" για να αρχισει να ψαχνει, στην αλλη γραμμη βρισκονται πολλοι τετοιοι υπαλληλοι και δίνουν απαντησεις... ε και μιας και τα παιδια δεν τα ξερουν ολα, σας στελνουν στο blog μας για να σας λυσουμε εμεισ τις απορειες...

    και οσον αφορα την απορεια του χρυσου, η απαντηση ειναι απλη : κοψε κοπελα μου να φορες τις ζωνες του πατερα σου για φουστες και θα δεις πως οι αντρες δεν θα σε κοιτανε σαν γκαβα... δοκιμασε να μην περασεις 4 ωρες φτιαχνοντας τα μαλλια σου, βαφοντας το προσωπο σου και ξυριζοντας τις τριχες στο μουστακι και παλι θα δεις τα ιδια αποτελεσματα... αν δεν πιασουν τα προηγουμενα, απλα δοκιμασε να αφησεις αξυριστο το μασχαλακι για ενα τριμηνο... αυτο σιγουρα θα πιασει...

    αντε πολλα φιλια σε ολους σας και προσοχη με τα αεροθερμα... μην τα βαζετε στα ενυδρια γιατι υπαρχει κινδυνος βραχικυκλοσης...

  • Δεν ήταν δυνατόν να μην σχολιάσω κι εγώ αυτό το ποστ..άργησα όμως λίγο, γιατί έλειπα εκτός Αθηνών και εκτός διαδικτύου.
    Εντάξει, μπορεί να ήμουν λίγο προετοιμασμένη, γιατί με είχες ενημερώσει οτί πρόκειται να το ανεβάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο!!

    Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, και ας παραδεχτούμε ότι οι κρυφοί μας "πόθοι" φανερώνονται μέσα από τις αναζητήσεις των άλλων..και για του λόγου του αληθές:
    -Επιστροφή του Κώστα Μπίγαλη στη δισκογραφία.
    -download ύμνος του Ολυμπιακού στο desktop.
    -εκδρομη αράχωβα δαπ παπει(αν έλεγε μύκονο δαπ βέβαια, θα έπεφτε πιο κοντά στα γούστα μας!!)

    ..Έτσι και διαννοηθώ ότι το παιδί αυτουνού μοιάζει σε κάποιον απο εσάς,θα σας φάω κακομοίρηδες!!

    ...Η ενδυνάμωση σπέρματος είναι ερώτηση-παγίδα, του δύσμοιρου πατέρα που δεν του μοιάζει το παιδί!(αν έχετε κάνει την κουτσουκέλα σας μην απαντήσετε..)

    ...ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ στην Κίμωλο ΔΕΝ γκρίνιαξα καθόλου,πώς θα μπορούσα άλλωστε, ήταν τόοοοσο ωραία!ορκίζομαι σας λέω!!και δε μου λες κυρ-Στέργιο γιατί δεν έκανες σχόλιο???

    Μπράβο Στεργιούκο μου άρεσε πολύ!

  • @bikaki: "...Η ενδυνάμωση σπέρματος είναι ερώτηση-παγίδα, του δύσμοιρου πατέρα που δεν του μοιάζει το παιδί!(αν έχετε κάνει την κουτσουκέλα σας μην απαντήσετε..)". Χα χα χα!!! Απίστευτη σύνδεση! Να γιατί λατρεύω το χιούμορ σου!

    Το περί Κιμώλου search είναι αυτό που λέμε "χωρίς σχόλια"... Κι επειδή εγώ και ο don λέμε συνήθως τον fubu ψιλογκρινιάρη, γι'αυτο ειναι και απίστευτα αστείο για εμάς!

    Να'σαι καλά bikaki μου!

  • @Ksidias: Αποκάλυψες το μυστικό μας! :-))

    Αυτό με το αερόθερμο πώς σε ήρθε ρε; Μπας και πήρες τρία διαφορετικά φάρμακα μαζί πάλι ρε...;

  • Xαχαχα! Φοβερό ποστ! Είναι απίστευτο τι ζητάει να βρει ο κόσμος!

    Εντάξει τα του ΠΑΟΚ και γενικά τα αθλητικά είναι λογικά, όπως επίσης και τα τραγουδιστικά, αλλά τα υπόλοιπα;

    Αυτό με την "ενδυνάμωση σπέρματος" είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

    Αλήθεια, υπάρχουν μπλόγκερς που βγάζουν λεφτά από τα μπλογκς τους; Κι εμείς γιατί είμαστε στην απέξω;

    Τα αντίστοιχα δικά μου "μετάλλια" είναι:

    α) "Πουτάνες στην ...." (βάζεις δίπλα όποια πόλη έχει ποδοσφαιρική ομάδα. Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Σεντ Ετιέν κ.λπ.)

    β) "Αντζας κερατάς" (πολλή πρεμούρα μιλάμε...)

    γ) "Πώς να του πω ότι τον αγαπώ" (είχα πάρει μέρος σε ένα μπλογκοπαίχνιδο που ζητούσε να γράψω με ποιο τραγούδι έχω πει το "σ΄ αγαπώ"...)

  • "Πώς να του πω ότι τον αγαπώ" !! Χα χα χα χα!!!! Αυτού του είδους τα search είναι τα καλύτερα!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.