Δήλωνω παρών - απών και γύρω γύρω...

Καλησπέρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη...

καλησπέρα εδώ, καλησπέρα εκεί, καλησπέρα και πιο πέρα...

καλησπέρα σε εσάς, καλησπέρα σε εμάς, καλησπέρα στους in και καλησπέρα στους απ' έξω...

δηλώνω παρών σε όλο τον κόσμο και απών από την Ελλάδα.

Λυπάμαι για την απουσία μου, από τα πάτρια εδάφη και το blog, αλλά είχα τόσα πράγματα να κάνω ( και ακόμα έχω ) και τόσα πράγματα να πω ( και έχω να πω πολλά περισσότερα ).

Αρχικά είχα πάει στο


στη Λαμία... ενδεικτικά δείτε πόσο "χάλια" πέρασα...


Τι είναι τώρα το Headco Reloaded '09 : είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ετήσιο συνέδριο της AIESEC στο οποίο μαζεύονται άτομα από τα 6 πανεπιστήμια της Ελλάδας όπου υπάρχει η AIESEC με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν νέα πράγματα, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και γενικότερα να "κοινωνικοποιηθούν" και να γνωρίσουν "τα δρώμενα" στην αγορά εργασίας, μέσω παρουσιάσεων και διαλέξεων από εταιρίες (πχ PWC).

Μετά συμμετείχα σε πρόγραμμα του...


που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Και εκεί πέρασα χάλια...




Τι ήταν το "Shlow Camp" που συμμετείχα: πρόγραμμα του ETSC που σκοπό έχει να αφυπνίσει τους νέους σε θέματα οδικής ασφάλειας, να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες στο έργο (project) που θα πραγματοποιήσουν στην χώρα τους.

Τώρα Χίο, για λίγο, μέχρι το Σάββατο το πρωί. Λίγο πριν φύγω για...


την Σμύρνη της Τουρκίας, όπου και θα συμμετέχω στην ανοιχτή συζήτηση με το πανεπιστήμιο της Σμύρνης πάνω σε τοπικά τους ζητήματα, σε κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τους εκεί φοιτητές και που μας επηρεάζουν μιας και είμαστε γείτονες τους...

Αυτά προς το παρόν...

4 Comments »

  • Ιάννις Ξυντιάς ιντερνάσιοναλ!!

    Μπορεί το λάδι να μας το κλέβουν οι Ιταλοί και τη φέτα οι Δανοί, αλλά ο Ξυντιάς, που είναι ό,τι καλύτερο έχουμε από πλευράς εξαγωγών, μαγεύει την Ευρώπη! Τώρα που θα πάει και Τουρκία μάλιστα προβλέπω η συμπαθής εξ Ανατολών γειτόνισσα να μπαίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. :-))

    Γιαννάκη άσε τα πρότζεκτ και τα αντμινιστρέισον σκιπ γουότερ σέμιναρς και ξέρω γω και νταξει και πες μας πώς πέρασες στο Βρύξελλο. Πάντως στη Γιουροβίζιον προβλέπω 12άρια για τον Σάκη από Πολωνία και Ισπανία. Άντε μην πω περισσότερα και σε εκθέσω... :-))

    Α και το τσιτάτο της ημέρας: όξω οι εταιρίες απ’τις σχολές!

    Φιλιά και να περνάς καλά μπαγασάκο.

    ΥΓ: Χλωμαίνει η έλευσίς μου εις μαστιχόνησον ένεκα απροόπτων. Θα το παλέψω ωστόσο...

  • φιλε στεργιο,

    ασε τις μαλακιες και τις ψεφτιες και τσακισου και ελα εδω περα.

    δεν γνωριζω τι θα ψηφισουν οι ευρω-παιοι.

    εχω μια αλλη αποψη για τις εταρειες και τα πανεπιστημια. μεσα τα πανεπιστημια στις επιχειρησεις και οχι οι επιχειρησεις στα πανεπιστημια. θελει ωρα για να στο εξηγησω πως το σκεφτομαι...

    αν μπει, νωριτερα, καλο δικο μας ειναι. αντε μπας και κοψουμε κανενα F-16 για να φτιαξουμε τα πανεπιστημια μας. μπας και κοψουμε κανενα πυραυλικο συστημα και φτιαξουμε κανενα απο τα νοσοκομεια μας. να δουμε μια ασπρη μερα ρε παιδι μου... που πανε τοοοοσα φραγκα για οπλικα συστηματα...

    αντε να δουμε... και κανονισε και ελα εδω απο βδομαδα, μη σε παρει και σε σηκωσει, γιατι μετα θα με δεις πια, οταν γυρισω απο Ρουμανια ή Ακτη Ελεφαντοστου... Ακομα δεν εχω κλεισει για το που θα παω για καλοκαιρινη δουλεια...

  • Σουρτούκος είσαι... Πάντα τέτοια!

    Καλημέρα.

  • gravatar Ανώνυμος
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.