CHEAP SCIENCE: ENEMY

NEO blog!!!!


CHEAP SCIENCE: ENEMY

Nικήτας Clint Nέο solo album



Νικήτας Κλιντ-Χray...

Ενεργός μουσικά από το 1993 με τους Active Member με σημαντική παρουσία σε πάνω από 10 δίσκους κ singles. Το 2002 αποχωρεί με ιδιαίτερο τρόπο από τους Active Member κ λίγα χρόνια αργότερα ηγείται ενός συγκροτήματος με πρωτόγνωρο στυλ για την μουσική σκηνή στην Ελλάδα, τις Ρόδες! Κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ που σίγουρα πολλοί τα έχουμε ακούσει αμέτρητες φορές! O Νικήτας προσφέρει μέσω του blog του http://cheapscience.pblogs.gr/ την καινούρια του ατομική δημιουργία. Ένας δίσκος που αναμενόταν ιδιότροπος,όπως κ φαίνεται να είναι! Τα 17 κομμάτια απλώνονται σε μεγάλο μουσικό φάσμα ενώ ο αγγλικός στίχος σχεδόν κυριαρχεί. Έχει τον τίτλο CHEAP SCIENCE:ENEMY και το artwork του, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο! Check this out! Καλή ακρόαση & καλά γούστα!

( paranoiseradio.com)



Εξωφυλλο του Νικήτα για την Athens Voice 27 Νοεμβρίου 2008 - Τευχος 236

Ο Νικήτας εκτός των άλλων είκαι και ασχολειται και με τη γραφιστική (και μάλιστα επαγγελματικά) και στον και στον δίσκο και το artwork είναι δικό του!!!! και είναι πολύ καλό!

Ο τύπος λοίπον ανέβασε τη δουλειά ενός ολόκληρου χρονου στο internet και τη δείνει τζάμπα στο λαό και μαλιστα όχι σε .mp3 (υπάρχουν και δύο "εκδόσεις" στα 192 και 320kbps) αλλά σε .aiff αρχείο συνολικού μεγέθους 500mb περίπου.

Όσο γι' αυτούς που ζητάνε copies και το αυθέντικο ακουστε τι λέει ο ίδιος στο blog του:
Η έκδοση του φυσικού προιόντος (CD) είναι δουλειά της Archangel. Προσωπικά βαριέμαι να ασχολούμαι μ' αυτά κι αφού πια το downloading είναι γεγονός και ευκολία, το προτιμώ ανεπιφύλακτα. Η δουλειά μου είναι να φτιάξω τα τραγούδια. Το δισκάκι (δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε "αυθεντικό" - τα τραγούδια είναι τα ίδια) θα βγεί πιο μετά από την εταιρεία και μάλιστα χωρίς όλα τα κομμάτια αφού για μερικά δεν έχουν δοθεί άδειες χρησιμοποίησης μερικών samples.
και στη συνέχεια ευχαριστίες παλί από το Blog :
Μέχρι να ανεβάσω τα credits, τους στίχους και το υπόλοιπο εξώφυλλο, ένα ευχαριστώ στα γρήγορα σε κάποιους από τους συντελεστές της δουλειάς:
Στη Μάντυ, στον Τάκη και τον Ηλία, στις Ρόδες και ιδιαίτερα στο Μάριο και τον Αλέκο για τη συμμετοχή, στο Ντίνο από το Playhouse, στο Μήτσο από το Παζλ και τα άλλα παιδιά, στο Σάββα με την τρομπέτα του, στον Αντώνη και τον Πάνο που υπέκυψαν στην απαίτησή μου για free downloading, στο Χάρη για τις μετακινήσεις και τα καλά λόγια, στις Τρύπες για την παραχώρηση της καλύτερης λούπας που έχω κλέψει στη ζωή μου, σε όποιον άλλο έχω κλέψει και ιδιαίτερα στους Wailers, στη Nina και τους Incredible Bongo Band, σε όποιον βοήθησε χωρίς να το ξέρει, σ' όποιον έκανε οποιαδήποτε κριτική και πάνω από όλα σ' όποιον άκουσε.

Τώρα για το cd τι να πώ???
αυτο που λέω συνήθως:
"περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!"

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι ούτε hip-hop,ούτε rap, ούτε punk, ούτε reggae, ούτε rock,ούτε disco ούτε δεν ξερω και έγω τι αλλό.....είναι δικό του... και στην Ελλάδα αυτο που κάνει δεν υπάρχει! και κατα τη γνώμη μου είναι πολύ μπροστά!και η κινηση να το διαθέσει για free downloading ακόμα πιο μπροστα ίσως!!Γενικά από τα σχόλια στο blog βλέπω πως στου περισσοτερους δεν αρέσει....Εγώ το έχω ακούσει μια φορά και δεν έχω σχηματίσει αποψή ακόμα με δυσκολεύουν λιγο οι στίχοι που είναι κυριώς στα Αγγλικά.
Αυτά....
πάρτε μια γεύση (αν και οχι αντιπροσωπευτίκη νομίζω)
είναι το Νο 12 του δίσκου και λέγεται child's play και συμετέχει ο Εισβολέας




Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.