Uzuburu-buru podcast, episode 03 : To γνωστό τρίδυμο επιστρέφει "on air"

Μετά από αρκετό καιρό το γνωστό "ραδιοφωνικό" τρίο των uzuburu ξαναχτυπά με νέα "εκπομπή" και παίζει με τα νεύρα και τις αντοχές των (όποιων) ακροατών.


Βγάζουμε σήμερα λοιπόν το νέο μας επεισόδιο στη φόρα, λίγο ετεροχρονισμένα είναι η αλήθεια, καθώς η ηχογράφησή του έγινε πριν μία εβδομάδα (Παρασκευή 28/11). Παρολαυτά, τόσο η ποδοσφαιρική μας κουβέντα όσο και η κουβέντα που κάναμε για τον κινηματογράφο στο τελευταίο μέρος της "εκπομπής" έχουν το δικό τους ενδιαφέρον...

Συγκεκριμένα, σε αυτήν την "εκπομπή" θα ακούσετε:

1ο Μέρος : Ποδοσφαιρική κουβεντούλα στον (τότε) απόηχο των μεγάλων νικών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Συνοπτικά:

  • Εισαγωγή - Χαιρετισμός (Για το ένα και μοναδικό παλαμάκι που ακούγεται ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ. Άλλωστε σε κάθε εκπομπή κάποιος θόρυβος θα υπάρχει πάντα στο ξεκίνημα...)
  • Σχολιασμός για το Ολυμπιακός-Μπενφίκα
  • Κουβέντα για το Ίντερ-Παναθηναϊκός (η μεγάλη νίκη, η τακτική του Τεν Κάτε, ο Γκαλίνοβιτς, ο Σπυρόπουλος, ο Σιμάο, το μυστήριο με τις ηλικίες των Αφρικανών ποδοσφαιριστών κ.ά.)

1ο Μουσικό διάλειμμα : Το τραγούδι "Audition στον Δ. Σαββόπουλο" από τον Πάνο Μουζουράκη



2ο μέρος : Συνεχίζουμε για λίγο ακόμη σε ποδοσφαιρικό κλίμα και ασχολούμαστε κυρίως με τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής της Superleague. Συνοπτικά:

  • Σχολιασμός για το τραγούδι που ακούσαμε
  • Λίγα λόγια για την... περίπτωση Πάμπλο Γκαρσία
  • Μιλάμε για τα παιχνίδια της επόμενης (12ης) αγωνιστικής. Σχολιάζουμε και κάνουμε προβλέψεις (φυσικά για πλάκα και όχι για το Στοίχημα ή κάτι τέτοιο)
  • Θρηνούμε για την επερχόμενη πώληση του Άγγελου Χαριστέα από τη Νυρεμβέργη


2ο μουσικό διάλειμμα : Το "Πούλα με" από Πυξ-Λαξ, αφιερωμένο φυσικά στον Χαριστέα



3ο Μέρος : Σε αυτό το μέρος, αφήνουμε το ποδόσφαιρο στην άκρη και ασχολούμαστε κυρίως με τον κινηματογράφο. Συνοπτικά:

  • Το καθιερωμένο πλέον τσούγκρισμα!
  • Καλωσόρισμα στο (προσεχώς) νέο μέλος του uzuburu-buru
  • Λίγα λόγια για τη λεγόμενη οικονομική κρίση
  • Κουβέντα για cinema. Ασχολούμαστε με ταινίες των τελευταίων εβδομάδων (Il Divo, νέα ταινία για τον Τσε Γκεβάρα, Vicky Cristina Barcelona, Το κύμα, Αυστηρώς Κατάλληλο, Ο Ηλίας του 16ου) και λίγο με το ελληνικό cinema γενικώς


Τελευταίο τραγούδι : Το "Δεν ζητάω πολλά" από τον Κωστή Μαραβέγια

Πατήστε το play και απολαύστε :



5 Comments »

  • Καλά το πάτε. Επεισόδιο τρίτο λοιπόν. Προσπαθώ να καταλάβω τί λέτε, γιατί κάποιες στιγμές οι φωνές σας ακούγονται χαμηλά.. Ωραία και τα τραγουδάκια σας..

    Να καλωσορίσω κι εγώ το νέο(προσεχώς) μέλος σας. Και έχω την αίσθηση, εάν κατάλαβα σε ποιά κοπέλα αναφέρεστε, ότι θα δέσει απόλυτα με την παρέα σας...

    Άντε και σε νέα επεισόδια..

    Καλό Σαββατοκύριακο και φιλιά σε όλους!!!

  • Hola agoria!!
    Wraia h ekpomph sas. . .alla poly a8lhtikh gia mena. . ! An vazate toulaxiston perissoteres foto hmi-gymnwn idrwmenwn kalosxhmatismenwn kormiwn. . 8a pernouse pio efxarista o xronos!! xixixixi!
    Epishs, mou fainetai pws me strimwxate. . anaferate kai to onoma mou. . ! Egw mexri twra hmoun mia agnwsth pou ekane ena sxolio kai evale ena onoma. . !
    8a h8ela na symmetexw sto toyrlou-blog sas. . pou exei ligo apo ola ennow. . giati etsi eimai kai egw. . OTI NA NAI. . kai m aresei!!!!!
    Alla den xerw kai polla apo blog..mia filh mou eipa kapoia pragmatakia . . .gi afto ypomonh!!!
    e?
    Filia apo Barcelona!

  • Μπράβο τα αγόρια μου πάλι, αν και θα την πω την αμαρτία μου..χμ,προσπέρασα λίγο το πρώτο μέρος(εε σας ακούω που σας ακούω κάθε μέρα,τώρα είχα την δυνατότητα να σας "προχωρήσω" λίγο...χιχι!)
    Άντε το επόμενο μαζί..
    vaya: μη μας το παίζεις και δύσκολη εντάξει??σιγά μην κάνουμε και υπομονή...λοιπόν, τελείωνε και στρώσου στη δουλεία..μας φεύγουν δύο καλέ!!θα μαραζώσουμε..
    Και επειδή τώρα τα μαθαίνεις, στον "Ασημώνη", αν είσαι τυχερή έχει και ημίγυμνα αγοράκια που και που!!

  • Μ'ολα αυτά που έγιναν αυτές τις μέρες πού μυαλό για podcast. Και μέσα σόλα ξεχάσαμε να απαντήσουμε σε σας που για μία ακόμη φορά είχατε την υπομονή να μας ακούσετε. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕ!

    @xaroylita: Δυστυχώς σε κάποιες φάσεις πράγματι δεν ακουγόμαστε και τόσο καλά. Το όλο εγχείρημα, όπως έχουμε ξαναπει, είναι ερασιτεχνικο και χαβαλετζίδικο και οι ατέλειες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σ'ευχαριστούμε για την ακρόαση και τα καλά λόγια!

    @vaya: Ήταν και πάλι πολύ αθλητική η εκπομπή δυστυχώς. Αλλά επειδή κάθε φορά που μαζευόμαστε αποφασίζουμε ξαφνικά και αυθόρμητα να κάνουμε "εκπομπή", είναι λίγο δύσκολο να μιλήσουμε για κάτι άλλο, γιατί τα αθλητικά τα γνωρίζουμε και οι 3 και δεν χρειάζεται να προετοιμαστούμε. Πάντως γενικά θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να ανοιχτούμε σε άλλα θέματα και να κάνουμε ηχογραφήσεις χωρίς καθόλου αθλητικό περιεχόμενο.

    Βασικά είπαμε το όνομά σου επειδή το είχες χρησιμοποιήσει σε σχόλιο. Sorry αν παίζει πρόβλημα. Πάντως δεν μας ακούνε και πολλοί, οπότε μην αγχώνεσαι :-) Το blogging είναι πανεύκολο, αρκεί κάποιος να σου πει 2-3 πράγματα. Γενικά τα μπλογκ φτιάχτηκαν ακριβώς για να είναι εύχρηστα και δεν απαιτούν ιδιαίτερα πράγματα. Άντε, περιμένουμε να μπεις στην παρέα μας και να ανεβάσεις τις δικές σου σκέψεις!

    Χαιρετισμούς εκεί στην ξενιτιά και να περνάς καλά! :-)

    @bikaki: "Άντε το επόμενο μαζί.. ". Πρόσεξε! Μόλις αυτοδεσμεύτηκες! Το επόμενο θα είναι μαζί και φυικά δεν θα είναι για μπάλα. Άντε γιατί μία γυναικεία παρουσία μάς λείπει!

  • Stepas: Εννοειται πως δεν εχω προβλημα για το ονομα. . .πλακιτσα εκανα..!
    Λοιπον, σκεφτομαι να γραψω και εγω τις σκεψεις μου, επιτελους, αν και ειμαι λιγο διστακτικη... υπαρχει πολυ σκεψη...μερικες φορες..!
    Anyway, καλα χριστουγεννα, να περνατε καλα!!
    - θα προσπαθησω να βαλω φοτογραφιες απο την στολισμενη Βαρκελωνη..!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.