Παρουσίαση αντί αυτοπαρουσίασης!

Ζουμερό μου duende, θεωρώ , μιας και δεν είσαι και ο πιο κοινός άνθρωπος , πως θα ήταν καλύτερο στην δική σου παρουσίαση, να πρωτοτυπήσουμε και να μην είναι «αυτό-παρουσίαση», αλλά να μιλήσουν για εσένα άτομα που κάτι έχουν να πουν για τον «πολύπλευρο» χαρακτήρα σου...!!!
Νομίζω ότι δικαιωματικά πρέπει να μιλήσω πρώτη....
Το αερικό μας λοιπόν,
-Δεν είναι ένα άτομο σκοτεινό, που «περνάει και χάνεται» όπως θέλει να νομίζετε με το μυστηριώδες παρατσούκλι που διάλεξε..
Είναι ένα άτομο χείμαρρος, ενθουσιώδες, θα σου πει λίγα για τη ζωή της, αλλά θα φύγεις από την συζήτησή σας έχοντας πει τα πάντα για τη δική σου ζωή.
Δεν θα πω πως το κάνει, ίσως γιατί κι εγώ η ίδια δεν καταλαβαίνω το ταλέντο της αυτό, μετά από τοοοσα χρόνια.
-Τη ζήλευα γιατί από όταν τη γνώρισα, και ήμασταν μικρά και κακοντυμένα κοριτσάκια τότε, ήξερε «ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ»... Εγώ θα γίνω ψυχολόγος, όχι θα ήθελα να γίνω, θα μου άρεσε να γίνω. ΘΑ ΓΙΝΩ ψυχολόγος. Και πείτε μου τώρα εσείς ένα παιδί με τόσο πείσμα δεν θα γινόταν ψυχολόγος;(και δεν θα γίνει μια πολύ καλή ψυχολόγος;)
-Δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ αίσθηση του κινδύνου, κάνει οτοστόπ σε πόλεις, χωριά, γνωστά και άγνωστα μέρη και αν τη μεταφέρεις σπίτι της και όχι σε άλλο προορισμό(που σίγουρα έχει καθυστερήσει να πάει) θα σου φτιάξει και καμιά μακαρονάδα για τον κόπο σου!
-Οι αντοχές τις μπορούν, εσένα τον απλά ανθρωπάκο, να σε στείλουν στο νοσοκομείο, αν κάνεις το λάθος και ακολουθήσεις το πρόγραμμα της(11 ώρες δουλειά, μετά για καμιά ρακή, έτσι για ενέργεια, μετά φυσικά κάπου με δυνατή μουσική για να μην «πέσουμε», το πρωί πλέον αφού ξεμεθύσει όλες τις φίλες της και καταφέρει να βγάλει φακούς πέφτει για ύπνο!)
-Το οξυγόνο της είναι τα ταξίδια, δένεται με τους ανθρώπους αλλά μη σας ξεγελάσει, την ημερομηνία που γράφει το εισιτήριο της, θα φύγει!
- Η υπέρτατη διασκέδαση της είναι σε κάποιο υποχθόνιο R’N’B πάρτυ να χορεύει ξέφρενα με όποιον έγχρωμο άντρα κουνάει το λυγερό κορμί του!! (θα με σκοτώσεις τώρα, αλλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα!)
- Όταν έχει νεύρα φύγε τρέχοντας, άλλαξε νομό αν μπορείς... Επίσης, άλλαξε χώρα καλύτερα και όχι απλά νομό, αν κάνεις τα εξής ποινικά αδικήματα :
Κόψεις το βούτυρο της σε βάθος και όχι κατά μήκος( 3 μήνες κράτηση)
Χρησιμοποιήσεις το λάθος σφουγγαράκι! Άλλο για τα πιάτα, άλλο για τον νεροχύτη, αν τα μπερδέψεις... ισόβια!
Αν εγκαταλείψεις τον μαραθώνιο μπιρίμπας, γιατί απλά κουράστηκες να παίζεις άλλο... Δις-ισόβια!!
Αν είσαι στην ομάδα της σε παιχνίδι και τολμήσεις να κάνεις το λάθος που θα κάνει την ομάδα να χάσει... θανατική ποινή!!!
Αστειεύομαι χαρά μου... Βέβαια τα είπα έχοντας ασφαλή απόσταση, Ελλάδα-Ισπανία..
Δεν θέλω να αναφέρω το πως είναι το αερικό μας, σαν φίλη γιατί θα μπω σε πολύ προσωπικά γεγονότα..και θα είμαι περισσότερο συναισθηματική απο όσο πρέπει μιας και είναι μακριά μου και μου λείπει πολύ!!
Ξέρεις πόσο σε θαυμάζω που δημιουργείς μονοπάτια και τα περπατάς με κάθε τίμημα, που είσαι δυναμική και έξυπνη... αλλά αυτά στα έχω ξαναπεί..
Ελπίζω να μην είπα πολλά!!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.