Ας παίξουμε...

Θα παίξω....

Πολύ ωραίο το παιχνιδάκι..θα βγάλω την οθόνη μου στη φόρα!

Κυρίως τοπία με ηρεμούν και τέτοια χρησιμοποιώ συνήθως, ωστόσο προτιμώ μέρη στα οποία έχω πάει η ίδια γιατί διαφορετικά με καταθλίβουν..(όποιος ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι να μου πεί το πόρισμα για το ψυχολογικό μου πρόβλημα!)


Λοιπόν, ένας από τους άντρες της ζωής μου κοσμεί τώρα την οθόνη μου

Χειμώνας-πέρυσι, έξω από το σπίτι μου(ναι και όμως στην Αθήνα ζω)



Την επόμενη λογικά δεν έπρεπε να την εκθέσω γιατί τα παιδάκια, μου είναι άγνωστα και τα είχα τραβήξει πέρυσι στα Κουφονήσια(εν αγνοία αυτών και της μαμάς τους!)Πάντως την είχα αρκετό καιρό,εναλλάξ με την επόμενη(πάλι Κουφονήσια)..αλλά χειμώνιασε πια!






Και για το τέλος άφησα την πιο αγαπημένη μου, λίγο πριν την κορυφή του Ψηλορείτη(εκείνο το πτώμα με τα μαύρα είμαι εγώ)...την βαζω συχνά για να θυμάμαι εκείνη την μοναδική μέρα και για να μην ξεχάσω την κούραση που είχα τραβήξει εκεί πάνω και μου περάσει απο το μυαλό να το ξανακάνω...Ποτέ!



Σίγουρα έχουν περάσει πολλές άλλες κατά καιρούς,αλλά αυτές είναι σίγουρα "κομμάτι" μου.
-Όσοι πιστοί προσέλθετε, να παίξουμε!....Χαρουλίτα??

10 Comments »

  • Η φωτο με τον Ερμή είναι πραγματικά καταπληκτική! Πολυ χιόνι ε; Εντυπωσιακό!

    Καλά έζησες τέτοια εμπειρία; Ανέβηκες τον Ψηλορείτη; Ζηλεύω! Πρέπει να ήταν υπέροχα εκεί πάνω ε; (Να που μέσω του μπλογκοπαίχνιδου έμαθα και κάτι για σένα που δεν ήξερα)

  • Kαλησπέρα, καλημέρα.. Ανάλογα πως το βλέπει κανείς.

    Βικάκι μου.. Ευχαριστώ για την προσκλησούλα.. Έλαβα απο την φίλη Gatti, νωρίτερα. Αλλά δεν θα αρνηθώ.. Πιστή "fun" της uzuburu-παρέας, θα το ξαναπαίξω, το παιχνιδάκι.. Αλλά με φωτογραφίες αγαπημένες.. Που δεν χρησιμοποιώ για ταπετσαρία..

    Eλπίζω να μετράει.. Φιλάκια πολλά.

  • *stepa:
    -Την πρώτη μέρα με το χιονάκι ήταν όντως πολύ όμορφα,από την τρίτη μέρα, που μείναμε σπίτι και μετά, αρχίσαν τα προβλήματα!Ο Ερμής είχε οργιάσει,νόμιζε πραγματικά ότι ήταν λύκος!
    -Ναι το έχω κάνει και αυτό(Ψηλορείτη)!!Μάλλον θα θυμάμαι για πάντα, πολλά απο εκείνη τη μέρα,την ΤΕΡΑΣΤΙΑ κούραση,στα μισά της διαδρομής αν κάποιος μου έλεγε ότι εγκαταλείπει θα γύριζα μαζί του..δεν βρέθηκε κανείς.Το κρύο στην κορυφή και τις κράμπες που πάθαινα όλο το βράδυ.
    Αλλά....είναι μαγεία να βλέπεις στην κυριολεξία ΟΛΗ την Κρήτη απο την μια άκρη ως την άλλη,τη Γαύδο. Και κάτι που μέχρι τότε φάνταζε αυτονόητο,το να βλέπεις πυροτεχνήματα σηκώνοντας το βλέμα σου ψηλά στον ουρανό,γινόταν μια εκδήλωση στο Ηράκλειο εκείνο το βράδυ,εγώ ήμουν πιο ψηλά απο αυτά και τα κοίταζα έχοντας στραμένο το βλέμα προς τα κάτω!Ακούγετε μάλλον αλλόκοτο όλο αυτό τώρα...

    *χαρουλίτα: sorry, δεν το είχα δει!
    οκ δεχτές και οι αγαπημένες φωτό.!

  • Πολύ ωραίες φωτογραφίες έχεις βγάλει. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, σίγουρα θα είναι μοναδική εμπειρία να βάλεις wallpaper εικόνες που σου θυμίζουν μέρη που έχεις επισκεφθεί και που αγαπάς.

    ΥΓ. Κι εγώ ζήλεψα που ανέβηκες στον Ψηλορείτη!!!

    :)))

  • *gatti: εμένα πάλι μου φαίνεται ξένο, ένα τοπίο που δεν έχω επισκεφθεί για να το βλέπω κάθε μέρα!
    Δεν μπορεί κάτι θα εξηγεί αυτό το μπλογκοπαίχνιδο...εσύ να μην έχεις βάλει ποτέ φωτό που έχεις τραβήξει,εγώ σχεδόν ποτέ κάτι εντελώς ξένο...Ποιός ξέρει!
    -Μπορεί να γκρινιάζω για την ταλαιπωρία στην ανάβαση,όμως κακά τα ψέματα, για να κάνεις κάτι τέτοιο προϋποθέτει καταρχάς, να είσαι υγειής,οπότε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ευχόταν να μπορέσει να το ξανακάνει(εδώ κολλάει η σοφή ρήση του λαού "υγεία πάνω απ' όλα!")και ναι, το συνιστώ και εύχομαι να ξαναβρεθώ εκεί πάνω.

  • -Η φοτο στον Ψηλορείτη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...breath taking! Σίγουρα είχες 1 λεπτό απόλυτης ευτυχίας εκεί πάνω...
    Αν μπορώ να σου δώσω μια εξήγηση ως εν δυνάμει ψυχολόγος (και καλη φιλη σου!!)...
    -Βικάκι μου, το ξένο δε σου δημιουργεί οικεια συναισθήματα, δεν σε αγγίζει και ταυτόχρονα έχεις την ανάγκη να πιάνεσαι απο πράγματα, αναζητάς την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα, και έτσι...γιατί να βάλεις στο desktop σου την ωραία εικόνα κάποιου άλλου;; Βαζεις την δική σου ωραία εικόνα!!
    -Όσο για την gatti, που δεν την ξέρω καθόλου,θα μαντέψω οτι μάλλον δεν δένεται τόσο με αντικείμενα και ενθουσιάζεται με το καινούριο-διαφορετικό.
    -Όλα αυτά βέβαια αναιρούνται αν υποθέσουμε οτι υπάρχει απλά διαφορετική σχέση μεταξύ υπολογιστή-ατόμου!! Η μια ασχολείται περισσότερο ενώ η άλλη όχι...! χιχιχι!
    Miss u...

  • *vaya:Απ' οταν σε γνώρισα πριν 13(?) χρόνια...ήξερα ότι θα είσαι μια "χρήσιμη" φίλη,και δικαιώνομαι κάθε μέρα!χιχιχι!
    Εγώ ξέρω πόσο εύστοχο είναι το σχόλιο σου και σε ευχαριστώ που μου έλυσες τις απορίες...
    (πόσο μου λείπεις σιχαμένη)
    gatti:ΉΡθε η πρώτη εκτίμιση για τη ψυχοσύνθεσή μας, απο μια πολύ πολύ καλή ψυχολόγο!

  • theikes oles..
    ego omos protimo kai pali ta paidakia
    einai san apo kartpostal

    kai meta ermis...ola ta lefta....

    oute ego exo aneveipote ston psiloreiti prepei na einai telia

    mia fora perasa to faraggi tis samarias kai itan poli kourastiko

  • *Don: κρίμα που δεν έχω τον Ερμή με το χωνί στο κεφάλι...θυμάσαι?

    Λες να με κυνηγήσει καμιά μάνα για τα παιδάκια?χιχι

  • nai ton kakomiri....
    san lampater itan

    den ksero gia mana ego tha se kinigiso sigoura na mou tin doseis

    polla fillia

    aaaa
    kai den ksexnao mou xrostas....
    ksereis esi

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.