Είμαστε στον αέρα !!!


Όταν αποφασίζαμε να φτιάξουμε τούτο δω το μπλογκ φτάσαμε σχετικά εύκολα στην απόφαση να το ονομάσουμε uzuburu (το πώς προέκυψε αυτό το όνομα και τι σημαίνει θα το πούμε κάποια άλλη φορά). Μια μέρα λοιπόν που ήμαστε μαζεμένοι εγώ, ο don Quixote και ο fubu και μιλάγαμε για το μπλογκ, μάς ήρθε στο μυαλό η ονομασία uzuburu-buru (αντί για σκέτο uzuburu), επειδή είμαστε λίγο μπλαμπλάδες και το ρίχνουμε συχνά στο μπούρου-μπούρου.

Επειδή όμως το απλό γράψιμο στο μπλογκ δεν μας αρκεί για να ικανοποιήσουμε τη φλυαρία μας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και μία σειρά ηχογραφημένων διαδικτυακών "εκπομπών" με βάση τις δυνατότητες που δίνει το podcast. Πάντα είχαμε βέβαια το ψώνιο των ραδιοφωνατζήδων και τώρα η τεχνολογία μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κάνουμε εκπομπή.

Σήμερα βγάζουμε στη φόρα το πρώτο μας επεισόδιο και εξηγούμαστε:

  • Είναι κάτι που το κάνουμε εντελώς για την πλάκα μας. Απλώς θα ηχογραφούμε κάποιες από τις κουβέντες που κάνουμε όταν μαζευόμαστε και τίποτα παραπάνω. Παρεϊστικα και χαβαλετζίδικα!
  • Όποιος κάτσει και ακούσει τις "εκπομπές" μας και αντέξει, θα ανακηρυχθεί ήρωας και θα αναρτηθεί φωτογραφία του στο μπλογκ μας με τιμές!
  • Μπορείτε να μας βρίσετε, να μας κράξετε κτλ σχετικά με τις "εκπομπές" μας, είτε με κάποιο σχόλιο στο μπλογκ, είτε στέλνοντας e-mail στο uzuburu.buru@gmail.com
  • Στο πρώτο επεισόδιο που βγάζουμε σήμερα ασχολούμαστε μόνο με αθλητικά επειδή ήμασταν εντελώς απροετοίμαστοι για να μιλήσουμε για κάτι άλλο και το επεισόδιο είναι εντελώς πειραματικό. Φυσικά στα επόμενα επεισόδια θα ασχολουθούμε και με μουσική και με σινεμά και με καθημερινότητα και γενικότερα με πολλά άλλα θέματα πλην ποδοσφαίρου (με το οποίο θα ασχολούμαστε έτσι κι αλλιώς)
  • Κάποια πράγματα που λέμε ίσως να μην γίνονται απολύτως κατανοητά. Όσοι παρακολουθούν το μπλογκ συχνά θα την παλέψουν λίγο καλύτερα. Για καλό και για κακό ρίξτε μια ματιά εδώ
  • Gatti κάνε μια προσπάθεια και άκου την "εκπομπή". Θέλουμε τη γνώμη σου!

Κακόμοιρος ακροατής, μόλις άκουσε την "εκπομπή" μας...


Το τεχνικό κομμάτι του ζητήματος είναι λίγο περίπλοκο μιας και οι περισσότεροι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα podcast (προφανώς ούτε και έμεις). Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο απλό γίνεται!

Στο τέλος του post υπάρχει ένα player το οποίο περιλαμβάνει ολόκληρο το επεισόδιο (41 λεπτα περίπου, για όποιον αντέξει). Κλείστε όμως πρώτα την playlist με τα τραγούδια ( στο μέσο της δεξιάς στήλης ) για να μπορέσετε να το ακούσετε.

Επίσης δημιουργήσαμε και μια σελίδα στην οποία θα βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα επεισόδια του podcast (http://uzuburu-buru.podOmatic.com)

Η διεύθυνση για το rss feed είναι : http://uzuburu-buru.podOmatic.com/rss2.xml





7 Comments »

  • Αχ αυτή η σιγουριά σας!
    Δικαιολογημένη δεν λέω...

    Δεν ξέρω αν είμαι το μοναδικό άτομο που το άκουσε (μέχρι τώρα, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα το ακούσουν πολλοί!) αλλά το βέβαιο είναι ότι το άκουσα.

    Δεν διαφέρει σε τίποτα από εκπομπές ραδιοφωνικές, μη σου πω ότι είναι και πολύ καλύτερο από πολλές από αυτές. Και ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η πρώτη σας προσπάθεια, εσείς είστε ήδη έτοιμοι! Για ψάξτε το το θέμα!
    Τι χύμα λέτε; Το χύμα το δικό σας είναι το κανονικό κάποιων επαγγελματιών.

    Moυ άρεσε η αθλητική σας ανάλυση και για Εθνική και για Παναθηναϊκό αλλά και γενικότερα για τις ομάδες. Mέσα σε λίγα λεπτά τα είπατε όλα! Και για Ελλάδα και για Ευρώπη και για τα προβλήματα!

    Εχω όμως να πω ότι...

    stepas ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!! Τι είναι αυτά που έλεγες για την ομάδα μου βρε; Καλά, κάτσε και η άλλη Κυριακή είναι κοντά! Ερχεται η ώρα να ...ξεπληρώσεις τη χορηγία ...παλιοΠΑΟΚι! :PPP

    ΥΓ. Μantzios rejected; Ε, βέβαια, ένα κορόιδο βρέθηκε μόνο και τον αγόρασε. Η Πανάθα!
    ΥΓ1. Μα Λάτσιο; Λάτσιο; Αυτά τα φασιστόμουτρα; Θου Κύριε!
    ΥΓ2. Πολύ καλή επιλογή τραγουδιών!
    ΥΓ3. Για σεφτέ πάω, ελπίζω να μη με φάει κανείς στη στροφή!

  • @gatti: Αφού είπα βρε κατά λέξη:"πλάκα κάνω, μην παραξηγηθεί κανα gatti". Ήθελα να τους πικάρω λίγο για την 3άρα απ'την Ανόρθωση αλλά δεν τσιμπήσανε και το πήγανε κατευθείαν στο ματς της Τούμπας.

    Ευχαριστούμε πολύ για τα ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια και φυσικά για το ότι έκατσες και άκουσες όλη την εκπομπή. Έχεις αντοχες τελικά! Βέβαια έχεις ένα ψιλοδίκιο τώρα που το σκέφτομαι. Από άποψη χυμαδιού υπάρχουν εκπομπές επαγγελματιών που είναι πολύ χειρότερες (Παπανικολάου-Κοντός πχ).

    Επειδή κάποιοι ίσως να μπερδεύτηκαν, να διευκρινίσουμε ότι και οι τρεις μας μισούμε τη Λάτσιο. Απλά εκείνη τη στιγμή συζητάγαμε για το ποιός προηγείται στην Ιταλία.

    Ο Πανούσης λέει για την εκπομπή του : "Η εκπομπή με τον μοναδικό ακροατή". Μάλλον το σλόγκαν του αυτό ταιριάζει και στη δική μας περίπτωση...

    Να 'σαι καλά gatti μου!

  • Φτου ρε γαμώτο...την έχασα την κολοκύθα απο το Gatti???Gatti, θα την μοιραστούμε τουλάχιστον να μου φύγει ο καημός?Λοιπόν, όπως έχουμε ξαναπεί το ποδόσφαιρο δεν είναι η κατηγορία μου και ας προσπαθούν, εις μάτην, τα αγόρια μου να με ξεστραβώσουν..Αλλά,για συναισθηματικούς λόγους,(αλλιώς δεν εξηγείται),μου αρέσατε!!Βέβαια ή εσείς είστε αρνητικοί ή όντως το ελληνικό ποδόσφαιρο "έχει περίοδο",βρίσκεται στις δύσκολες μέρες του μήνα...μπουχαχα.
    Αγαπημένε μου Don, όταν ανάβεις το τσιγαράκι σου δεν χρειάζεται να μας πετάς τον αναπτήρα στη μούρη και να μας ξεκουφαίνεις με το γκτουπ γκτουπ!!Σα να σε έβλεπα μπροστά μου...(αδιόρθωτος φίλοι μου).
    Παιδάκια μου όμως, πολύ με συγκινήσατε,αλήθεια το λέω..Αν έχετε και άλλα αποθυμένα,εκτός απο το ραδιόφωνο,εδώ είμαστε εμείς..βαράτε!!(πλακίτσα)
    Άντε περιμένω το επόμενο..εκπλήξτε μας!

  • Άργησα λίγο, αλλά ήρθα.. Βικάκι είμαι κι εγώ πολύ στεναχωρημένη που έχασα την κολοκύθα. Μέσα απο τα χέρια μου την πήρε το Gatti.Και έμαθα πως ήταν τεράστια. Γαμώτο... :(
    Kάθε μέρα εδώ είμαι... Και για μια μέρα που δεν μπήκα!!!!!!!! Κλοπή σου λέω.. Τελος πάντων. Επειδή είμαι καλό παιδί, δεν θα κάνω ένσταση.. Είσαστε πολύ καλοί παιδιά. Πέθανα στο γέλιο. Άντε και με νέα επεισόδια.. Φιλάκια σε όλους.

  • @stepas: Nαι, εγώ τώρα παρεξηγήθηκα, τι να σου πω!

    Και δεν είναι θέμα αντοχών! Αφού ακουγόσασταν πολύ ευχάριστα!

    Καλά ο Τζιμάκος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εσείς εκπομπή με τον μοναδικό ακροατή δεν είστε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    Καλά να περνάτε όλοι!


    @bikaki - xaroylita: Ε, gatti είναι αυτό, είναι πιο ευέλικτο τι να κάνουμε τώρα...

    Αλλά άμα την θέλετε τόσο πολύ την κολοκύθα σας την στέλνω βρε κορίτσια!

    :)))

    Τα λέμε!

    (Στο επόμενο θα αργήσω να κάνω ποστ για να κάνουν σεφτέ οι ...αργοπορημένες! :p)

  • mpravo re paidia... oso go prospatho na sillekso tis katalilles plirofories gia na ftiakso diko mas server kai diko mas internetiko radiofoniko stathmo, eseis me echete stin ap'okso kai kanete ekpompi...

    sas sigchoro omos, giati mou thimisate ta chrnakia pou ekana radiofono kai pou panta archiza tin ekpompi me to idio kommati pou tin archisate... Axxxx...

    kaloi isastan gioukes mou... decha decha omos tora mi kai zoristite kai sas piakei tipotis...

    elpizo na eimai athina sintoma gia na simetecho stis epomenes ekpompes, i' na ta katafero edo me ta programmata, mpas kai kanoume ekpompi apo apstasi...kai live, me live tilefona kai minimata ;):P

  • Xaroulita, Bikaki, Γιάννη σας ευχαριστούμε όλες και όλους πολύ!

    Ο don Quixote πρέπει να αποφασίσει για την κολοκύθα. Εγώ λέω να την κάνουμε κολοκυθόπιτα και να σας κεράσουμε όλους!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.