8 και σήμερα....


«Αγαπητό μου, ζηλευτό μου, αξιολάτρευτο μικρό μου, όταν το γέλιο τα παιδία μοιράζουν, τα πάντα στα σίγουρα αλλάζουν!»
Ο Γαργαληστής

Είναι κάποιες στιγμές, που ζεις με τους φίλους σου, τόσο έντονες που θέλεις να τις κρατήσεις στο μυαλό σου ανεξίτηλες… αλλά ο χρόνος και σε αυτές τις περιπτώσεις(δυστυχώς) κάνει τη δουλεία του. Θα ήθελα πολύ να θυμάμαι σε μερικά χρόνια την ορκωμοσία της μιας κολλητής, τον πρώτο έρωτα της άλλης, τα μεθύσια μας, τις διακοπές μας, το γάμο της τρίτης, τα ατελείωτα ταξίδια της τέταρτης ,τις επισκέψεις μας να την δούμε, τους χωρισμούς, τα γέλια, τα παιχνίδια… και τις συζητήσεις!! αυτές τις αμέτρητες, μεγάλου μήκους συζητήσεις που σου καίνε τον εγκέφαλο, αλλά γλυτώνεις πολλά λεφτά για ψυχαναλυτές…
Υπάρχουν όμως και στιγμές που ούτε ο χρόνος (θα σου ξεφύγω μπαγάσα..), δεν μπορεί να σου τις στερήσει αργότερα.
Ας πούμε η αναγγελία της εγκυμοσύνης της κολλητής σου!!
Εδώ ο κόσμος χάνεται ε?? κι εγώ… Μπααα χέστηκα!! Είμαι χαρούμενη, γιατί μπορεί για τον εαυτό μου όλα αυτά να είναι μακρινά, όμως για έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ είναι όλη του ζωή πλέον! Άντε δεν έμειναν πολλοί μήνες εε? 8 και σήμερα!
[Jumbo, βγάλτε όσες διαφημίσεις θέλετε τώρα...χαχα!]
Τελικά είχες δίκιο Don, είναι κάποια γεγονότα που σου καρφώνονται στο μυαλό και νομίζεις θα εκραγείς αν δεν τα πεις.

5 Comments »

  • Όμορφες σκέψεις, όμορφα εκφρασμένες!

    Κι ένα πολύ χαρμόσυνο νέο! Εύχομαι τα καλύτερα για τη φίλη σου που θα γίνει μανούλα!

    Συγκινητικό, αν μη τι αλλο, να γίνεται γονιός ο/η κολλητός/ή.

    Με το καλό!

  • gravatar Ανώνυμος

    Πολύ όμορφα αυτά που λές, κουκλίτσα. Εύχομαι ποτε ο χρόνος να μην σβήσει απο την καρδιά σου όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που ζείς. Και κάτι δικό μου:

    "Ένα όμορφο μωράκι, με γλυκό χαμογελάκι,για τη φίλη τη δικιά σου που'χεις πάντα στην καρδιά σου.." Φιλάκια

  • stepa...ευχαριστώ αλλά είχες κι εσύ χαρμόσυνα νεά απ'οτι είδα....και υπουργείο αθλητισμού καβάντζωσες??Λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ ξεχνάς τους φίλους και γνωστούς..και για την κουμπαριά,sorry Don θα προτιμήσω το μπλε δόντι!!Έλα απο το σπίτι γιατί σου πήρα μια εικόνα και κάτι ματάκια για το γραφείο.Αντε καλή αρχή..

  • χα χα χα χα!!!

    Ναι, ναι υπουργοποιήθηκα. Το 'παθα κι αυτό. Φυσικά και δεν θα σας ξεχάσω. Μαζί θα ξεκοκαλίζουμε τις μίζες και τις επιδοτήσεις και τα πακέτα και όλα. Γι'αυτό υπάρχουν οι υπουργοί άλλωστε. Για να βοηθάνε τους γνωστούς και τους φίλους.

    Α δεν θέλω τέτοια! Εικόνες και ματακια θα έχει αφήσει σίγουρα αυτή η θεούσα ο Ιωαννίδης στο γραφείο. Θα πάρουν πόδι άμεσα!

  • Οταν ακούω τέτοια νεα πάντα χαίρομαι.
    Βλέπω μέλλον, ελπίδα, φώς.
    Καλη σας μερα.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.