Αποτελέσματα 2ης ψηφοφορίας

Έληξε και η 2η ψηφοφορία μας με θέμα "Ποιός είναι ο προορισμός των φετινών σας διακοπών".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

1. Κυκλάδες - 20 ψήφοι (22,5%)

2. Νησιά ΒΑ Αιγαίου - 18 ψήφοι (20,2%)

3. Ηπειρωτική Ελλάδα - 15 ψήφοι (16,8%)

4. Επτάνησα - 14 ψήφοι (15,7%)

5. Κρήτη - 11 ψήφοι (12,3%)

6. Εξωτερικό - 6 ψήφοι (6,7%)

7. Δωδεκάνησα - 5 ψήφοι (5,6%)

Αφού το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά οριστικά, έφτασε και η καλοκαιρινή μας ψηφοφορία στο τέλος της. Στην ψηφοφορία, που διήρκεσε περίπου 2,5 μήνες, έκαναν τον κόπο να ψηφίσουν 89 άτομα και μόλις 3 να σχολιάσουν το σχετικό post.

Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:

  • Καμία περιοχή δεν ξεπέρασε το 30%
  • Τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου (περιέργως) ήταν στην πρώτη θέση μέχρι και λίγες μέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, παρότι γενικά δεν είναι στις πρώτες επιλογές για καλοκαίρι
  • Τα "Δωδεκάνησα" πήραν μικρό ποσοστό, κάτι που ήταν μάλλον αναμενόμενο (μεγάλη απόσταση, φωτιές στη Ρόδο)
Η επόμενη ψηφοφορία μας είναι στα σκαριά και σύντομα θα ξεκινήσει. Πιθανότατα θα έχει να κάνει με τη μουσική.

4 Comments »

  • Υπάρχουν πολλοί που δεν επιλέγουν να πάνε εξωτερικό λόγω του οικονομικού. Από ιδίαν πείρα, έχω να δηλώσω, ότι με σωστή διαχείριση μπορεί να σου βγει και πιο οικονομικά! Ωραία τα νησιά μας , αλλά είναι κοροϊδία να πληρώνεις για τις ίδιες υπηρεσίες, 300% επάνω σε σχέση με τον Γερμανό που έρχεται από το Αμβούργο ή το Μόναχο...

  • Έχεις απόλυτο δίκιο Αλέξανδρε. Απ'ό,τι έχω ακούσει από γνωστούς που πάνε συχνά εξωτερικό, αλλά και απ'ό,τι διαβάζω σε ταξιδιωτικά έντυπα, το να πάει κανείς στο εξωτερικό για λίγες μέρες είναι πολλές φορές φθηνότερη λύση από το να πάει 10 μέρες σε νησί των Κυκλάδων τον Αύγουστο. Και βέβαια για να το λες εσύ που φέτος το καλοκαίρι πήγες στο εξωτερικό για διακοπές θα ισχύει στο ακέραιο.

    Πάντως, κακά τα ψέματα, όποιος θέλει να απολαύσει ήλιο και θάλασσα το καλοκαίρι, η καλύτερη επιλογή είναι τα νησιά μας. Και νομίζω ότι όποιος ξεφύγει από τα πολύβουα νησιά (Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη) θα τη βγάλει και με σχετικά λίγα χρήματα.

  • Μελαγχολησα...Παει το καλοκαιρι ρε γαμωτο...

  • Δυστυχώς φίλε ασημωνης...

    Αλλά δεν πειράζει. Και ο χειμώνας έχει τη γλύκα του!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.