ΑΠΟΨΕ ΠΑΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ #2




Απόψε το uzuburu-buru γιορτάζει (πάλι) χωρίς λόγο και αιτία (πάλι) και πάει στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη (21:00). H συναυλια ήταν προγραμματισμένη για προχθές, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου άλλα αναβλήθηκε λόγω της βροχόπτωσης.

Η συνταγή της επιτυχίας γνωστή:

"Ευτυχείς,λυπημένοι και πότες
με κρασί, με καπνό και δυο νότες
".

Παίρνουμε παραμάσχαλα τα μπουκαλάκια με το αλκοόλ και ανηφορίζουμε στο Θέατρο Πέτρας για να γίνουμε ένα με το πάτωμα.





Με σύνθημα "Σωκράτη-ρετσίνα-Μαλαματίνα" πάμε να συναντηθούμε με παλιές παρέες και-γιατί όχι;-να κάνουμε και νέες.

Αυτή τη στιγμή ο καιρός εδω στα νότια είναι πολυ καλός αλλα κατι μου λέει πως με τη γκαντεμιά που μας δέρνει ομαδικώς θα βρέξει για 20 λεπτα ακριβώς πάνω από το θέατρο έτσι για να μας τη σπάσει και να μην γίνει πάλι η συναυλία. Όχι οτι μας πειράζει βεβαια... και τη Δευτέρα που δεν έγινε εμείς μια χαρά περάσαμε και τα ρακόμελακια - ούζακια - κρασάκια μας τα είπιαμε και ωραία μουσικούλα ακούσαμε (και πολύ Σωκράτη βεβαίως, βεβαίως) και πάνω απ' όλα ωραία παρέα ημασταν. Οπότε και να μη γίνει εμείς παλι κάπως θα την βολέψουμε (άμα υπάρχει καλή θέληση όλα γινονται) και εξ' άλλου το Σάββατο ο Σωκράτης θα είναι εδώ δίπλα στον Άλιμο ....

Όσοι γουστάρετε να ακολουθήσετε (λέμε τώρα) αφήστε κανα σχολιάκι συμπαράστασης και θα τα πούμε στη συναυλία.

Όσοι έρθετε κερδίζετε από μία μπύρα και από ένα Ουζομπούρεκο ο καθένας (είδος γλυκού που φτιάχνεται μόνο στη μαγική χώρα της Uzuburu).

Τώρα παρακαλώ όσοι διαβάσατε το post κάντε μια δεήση όπου πιστέυετε να μη βρέξει.


Υ.Γ.: Οφείλω να απολογηθώ για την προχειρότητα τουτου του post και να υποσχεθώ πως δεν θα επαναληφθεί.

Υ.Γ.2 : Πρόσευχομαι και εύχομαι να βάλουν ενα χεράκι σημερα :η Αγια Νοσταλγία, η τρύπα του Αη Γεράσιμου, το μουλάρι που μπήκε ο Ιησους στα Ιεροσόλυμα, ο Μανιτού, ο Bob Σφουγγαράκης, οι Ισις, Όσιρις και Ρα, ο Δίας και όλο του το σόι, η ΕΜΥ, τα ξαδερφια του Simao Matte Jr, o server του blogger, όλα τα Pokemon, ο Διεγο Αρμανδο Μαρανδονα, η Μαρία η ασχημη, η Μαντόνα, οι Raininig Pleasure

5 Comments »

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.