"Club Ρούλης" με νέο look...

Πάνε και βγάζουνε τέτοιες εμφανίσεις και μετά αναρωτιούνται γιατί τους φωνάζουν σκουλήκια...






















Ή μήπως να τους λέμε πλέον "μελισσούλες"...;


















Ή μήπως σαλαμάνδρες...;





Μπα.Μάλλον θα κρατήσουμε το "σκουλήκια".


Χιούμορ κάνω βεβαίως, μην παρεξηγηθεί κανείς και "μας την πέσει". Πάντως πλάκα-πλάκα φαίνεται ότι ο Άρης πάει να φτιάξει δυνατή ομάδα. Ο Ρεγκέιρο είναι παίκτης κλάσης για Ελλάδα, ο Κόκε φαίνεται σε τεράστια φόρμα, ο Λέμπο αν προσαρμοστεί θα βοηθήσει στην άμυνα,το ίδιο ισχύει και για τον Μπατιόν στο κέντρο,ενώ τελικά κράτησαν και τον Αουρέλιο που νόμιζα ότι είχε πάρει μεταγραφή για Κύπρο. Αν τους βγει και κάποιος από τους δύο ψηλούς επιθετικούς (Βλόνταρτσικ,Ντελόρτε) που πήραν για να κάνουν τη βρώμικη δουλιά για τον Κόκε,τότε ίσως παρουσιαστούν καλύτεροι και από πέρυσι.Το ερώτημα είναι αν θα ξεπεράσουν τα αμυντικά τους προβλήματα, αν θα μπορέσουν να διασπάσουν τις κλειστές άμυνες που θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους και αν θα μπορέσει να τους δέσει όλους αυτούς ο Ερνάντεθ.Ελπίζω πως όχι,γιατί δεν θα το αντέξω να τους ξαναδώ από πάνω μας στη βαθμολογία...

ΥΓ:Υπέγραψε την ανανέωση (5 χρόνια) o Νάτσο Γκαρσία.Σημαντική κίνηση για τον "Ρούλη",διότι φαινόταν ότι ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει για ομάδα της Αθήνας.
ΥΓ1:Παύση πυρός διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος.Άντε να δούμε.Μήπως τουλάχιστον λήξει γρήγορα αυτός ο πόλεμος και την γλιτώσει ο κοσμάκης που θα πήγαινε τσάμπα κι άδικα.

6 Comments »

  • Xαχαχα!
    Τις είδα κι εγώ αυτές τις νέες στολές και έσκασα στα γέλια. Από ασπόνδυλο μας βγήκε υμενόπτερο ο Αρούλης. Σαν μελισσούλες είναι!
    Ηθελα να ήξερα ποιος το σκέφτηκε!

    Ομάδα όμως πάει όντως να φτιάξει καλή. Αυτός ο Ρεγκέιρο είναι σπουδαία επιλογή. Ο Κόκε όντως είναι σε μεγάλη φόρμα. Για τον Νάτσο Γκαρσία πάντως άκουσα φήμες περί γαύρου.

    ΥΓ. Μακάρι να σταματήσει ο πόλεμος στη Γεωργία!

  • Αυτά να τα ακούει ο don Quixote που του άρεσαν οι νέες εμφανίσεις του Ρούλη.Αν είναι δυναμόν!Άκου οριζόντια ρίγα κιτρινη-μαύρη!Και η καλτσούλα ε...;

    Ο Ρεγκέιρο και ο Κοκε με έχουν τρελάνει.Καλά αυτός ο Κόκε τι γκολάρες βάζει στα φιλικά;Μιλάμε ότι έχει φοβερή τεχνική και πολύ ποδοσφαιρικό μυαλό ο άνθρωπος!

    Δυστυχώς τον βλέπω τον Ρούλη από πάνω μας πάλι και δεν θα το αντέξω.Αν και είναι πολύ νωρίς και έχει και την Ευρώπη όπως και τα εσωτερικά του προβληματάκια.

    Με τον Νάτσο έχω μπερδευτεί.Χτες έλεγαν ότι υπέγραψε.Μετά άκουσα ότι θέλει 4 χρόνια και όχι 5.Δεν ξέρω...

    ΥΓ:Υπεγράφη συμφωνία ειρήνης πριν λίγες ώρες.Τώρα μένει να τηρηθεί!

  • E τι να πει ο don Quixote! Αφού έχουμε κι εμείς τέτοιες καλτσούλες! (Ευτυχώς δεν έχουμε και αντίστοιχες φανέλες, γιατί αρκετά με εκνευρίζουν οι κάλτσες...).

    Ο Κόκε φέτος θα χαλάσει κόσμο. Για το αν θα είναι παραπάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, δεν ξέρω. Προς στιγμήν όταν τα βρόντηξε ο Μπάγεβιτς και ο Αρης αποδυναμώθηκε από παίκτες νόμιζα ότι αποκλείεται να είναι το ίδιο καλός με πέρσι. Αλλά στη συνέχεια πήρε παίκτες και όπως φαίνεται του βγαίνουν κιόλας.
    Εχει όμως αφελληνιστεί πλήρως κι αυτό δεν νομίζω να του βγει σε καλό...

  • Ο Ρούλης έχει ομαδάρα χωρίς συζήτηση. Το θέμα είναι ότι προπέρισυ στην Τούμπα έφαγε 2. Τη χρονιά που μας πέρασε φάγανε 3. Δηλαδή φέτος πάνε για 4άρα? Δεν γίνομαι κακός απλά το κοιτάω το θέμα από στατιστκή άποψη. Ας φάνε και 5 που λέει ο λόγος ;ο)

  • Καλώς μας ήρθες Παναγιώτη!

    Ο Ρούλης πράγματι έχει πολύ καλή ομάδα.Αν και όλο αυτό το "πείραμα" που λέγεται Άρης των τελευταίων δύο ετών μυρίζομαι ότι σύντομα θα σκάσει...

    Αφού τους ρίξαμε πέρυσι 3 με την άθλια ομάδα που είχαμε φέτος πάνε όντως για 4.

    Σου εύχομαι καλά να περνάς εκεί στην ξενιτιά!

    Τα λέμε!

  • απο τις εμφανίσες μου άρεσαν οι δυο στη μέση οι αλλες δυο και ειδικά η αριστερη είναι αθλιες, βεβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...γουστα είναι αυτά νομίζω η πιο ωραία είναι πάντως η τριτη η αλα river

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.