ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ;;

Γεια σας...
Δεν ξέρω αν με θυμάστε (μεγάλη η απουσία μου γαρ), είμαι ο FUBU ένα απο τα μέλη της ομάδας uzuburu!!
Έλειψα καιρο, το ξέρω, γι'αυτό και θα'θελα να κάνω ενα resume του τι μου επιφύλαξε μέχρι τώρα αυτο το καλοκαίρι...

Όπως όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο, έτσι και εγώ μετά απο μια σκληρή προσπάθεια (λέμε τωρα...) και κάτω απο αντίξοες συνθήκες (πρήξιμο γονέων, κωλόζεστη, διακοπές ρεύματος, αλλαγές εξεταστέων υλών της τελευταίας στιγμής κτλ) κατάφερα κάπως να συμμαζέψω τα μαθήματα που μου απομένουν και έτσι να ελπίζω σε ενα πολύ "παραγωγικό" Σεπτέμβρη για να πάρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πτυχίο...

Αφου τελείωσε πια η εξεταστική (τον Ιούλιο παρακαλώ) και ένιωθα πια αυτό το γλυκό ανατρίχιασμα ελευθερίας, έβαλα κάτω τον χάρτη της Ελλάδας και άρχισα να επιλέγω τους πιθανούς προορισμούς των καλοκαιρινών μου διακοπών, σε συνεννόηση πάντα με το έτερον ήμισυ...Στην αναζήτηση λοιπόν ήρεμων και χαλαρωτικών διακοπών καταλήξαμε στη Κίμωλο!!

Πολλά πράγματα για το νησί δεν ήξερα, αλλά τελικά αυτή η είναι η μαγεία των διακοπών κατ’ εμέ : να ανακαλύπτεις τις ομορφιές ενός τόπου, για τον οποίο δεν γνωρίζεις ουσιαστικά τίποτα.
Η Κίμωλος ένα βραχώδης και άγριο στην όψη νησί, κρύβει καλά πολλές εκπλήξεις σε όσους την επισκέπτονται. Το εννοώ πραγματικά, ξεπέρασε κατά πολύ τις όποιες προσδοκίες είχα από αυτό το μέρος…
Στα μεγάλα του ατού του νησιού η πραγματική ηρεμία, η φιλοξενία των κατοίκων και ο φοβερός γύρος του νησιού με μικρό καΐκι. (Μπορεί να ακολουθήσει και ένα άρθρο στο μελλον).
Οι μέρες πέρασαν γρήγορα με τις αθλητικές εξελίξεις εν τω μεταξύ να είναι εντυπωσιακές…με τους ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ να κάνουν μεταγραφές κράχτες ( η ραδιο-αρβυλα πάντως και οι ατελείωτες λίστες παιχτών από τις φυλλάδες μου έσπασαν τα νεύρα!!).
Μετά από μίνι επίσκεψεις σε Λέσβο (τόπος καταγωγής) και Κεφαλονιά (παρέα με τον don Quixote), βρέθηκα στον καλύτερο προορισμό για τον Δεκαπενταύγουστο…την ερημική και μαγευτική…
....Αθήνα!!

ΥΓ1: Εύχομαι στους stepas, don quixote και bikaki, που είναι σε διακοπές αυτές τις μέρες, να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται και τους περιμένω σύντομα για καμια δηλωτίτσα και ουζάκι.

ΥΓ2: Μερικές εικόνες απο Κίμωλο...
















3 Comments »

  • Η επιστροφή του fubu!

    Υπέροχες φωτό!Ειδικά η τελευταία!Πέρασες εξαιρετικές διακοπές και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!

    Άντε τώρα διάβασμα και φόρτσα για πτυχίο.

    ΥΓ:Με συγκίνησες ρε κιαρατά με το 2ο κατά σειρά τραγούδι που έχεις βάλει στο uzuburu-buru radio.Να ξερες τι εποχές μου θύμισες...

  • Ase file to tragoudi den to eixa pote kai ksafnika epese sta xeria mou prosfata...

    Den to skeftika k poli...to anevasa amesws!!

    Den thimamai poioi to lene, mipws thimasai esu?

  • Το συγκρότημα "Μοντάζ", αν θυμάμαι καλά.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.