ΙΔΙΟΓΡΑΦΩΣ...ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ!



Επειδή κανείς δεν μας κάλεσε μέχρι τώρα σε κανένα μπλογκοπαίχνιδο πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε από μόνοι μας!Βεβαίως το «Ιδιογράφως» είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μπλογκοπαίχνιδο!Τι είναι το «ιδιογράφως» λοιπόν;


Λίγα λόγια για το πώς ξεκίνησε


Η πρόσκληση που απευθύνθηκε στους μπλόγκερ την Κυριακή 4 Μάη ήταν η εξής:


«Εντάξει, με το πληκτρολόγιο σε είδαμε...
Τα κουτσοκαταφέρνεις. Για να σε δούμε όμως και σε πιο κλασικά μέσα γραφής. Όχι, δεν ζητάμε να σκαλίσεις την πέτρα, να γράψεις στα τοιχώματα της σπηλιάς ή να πάρεις την πλάκα και το κοντύλι. Πάρε ένα στυλό, ένα μολύβι, μια πένα, ένα μαρκαδόρο, μια κηρομπογιά, ένα κραγιόν και γράψε κάτι. Κάτι που να σε αντιπροσωπεύει όμως. Γιατί όπως λέγανε και οι παλιοί scripta manent. Και πού το ξέρεις; Μπορεί κάποτε να εκδοθούμε σε λεύκωμα.
Γράψε λοιπόν, σκανάρισέ το και ανέβασέ το στο blog σου.
Και μετά "ειδοποία ρε μπούρδα Καραβάγγο" για να προσθέσουμε το αυτόγραφο στην συλλογή.»


Τα «αυτόγραφα» αυτά μαζεύονται στο μπλογκ http://autographcollectors.blogspot.com/ .Όπως καταλαβαίνετε πολλά από τα χαρτιά αυτά έχουν πλάκα,άλλα είναι πιο σοβαρά και φιλοσοφημένα,άλλα εντελώς πρωτότυπα,άλλα έχουν ιδιαίτερη αισθητική και είναι προσεγμένα και πάει λέγοντας.Ρίξτε μια ματιά στο εν λόγω μπλογκ-συλλογή και θα καταλάβετε…Είναι ωραία η ιδέα που διάβασα ότι υπάρχει το να μαζευτούν τα «ιδιόγραφα» αυτά και να εκδοθούν σε λεύκωμα.Επίσης να τονίσω ότι η συλλογή αυτή είναι αφιερωμένη στην Αμαλία Καλυβινου.Όποιος δεν έχει ακούσει κάτι για την Αμαλία και την ιστορία της ας το ψάξει λίγο,αξίζει.


Ιδού λοιπόν και η συνεισφορά του uzuburu-buru στη συλλογή αυτή:


Για όσους αναρωτιούνται τι δείχνει η φωτο να πούμε ότι είναι το σκορ μιας παρτίδας του παιχνιδιού «δηλωτή» που τελείωσε πριν λίγες ώρες στο σπίτι του don Quixote.Όπως (ελπίζουμε ότι) φαίνεται νικητές ήταν το ζευγάρι don Quixote-fubu και ηττημένοι το ζευγάρι stepas(η αφεντιά μου)-bikaki.Η τιμωρία μας για την ήττα ήταν να φωτογραφηθεί το χαρτί με τη βαθμολογία,να αναρτηθεί στο μπλογκ και να σταλεί στη συλλογή «ιδιογράφως».Γινόμαστε δημοσίως ρεζίλι λοιπόν,αλλά δεν μασάμε!Ε bikaki;Ξέρουμε ότι την επόμενη φορά θα είμαστε νικητές,ως συνήθως!Εντάξει τώρα τελευταία ψιλοχάνουμε,αλλά όταν κερδίζουμε πέφτουνε κάτι ξερές…άλλο πράμα!Στη φωτό υπάρχουν οι υπογραφές και ένα μηνυματάκι από τους 4 συμμετέχοντες (don Quixote,fubu,bikaki,stepas),όπως επίσης και η ημερομηνία στο κάτω μέρος.


Η δηλωτή είναι μια αγαπημένη συνήθεια της παρέας μας και το καλοκαίρι μαζευόμαστε και παίζουμε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.Φυσικά πάντα χωρίς λεφτά και χαζοστοιχήματα,αλλά πάντα με χιούμορ,χαβαλέ και κανα ψιλοτσακωμό της πλάκας,έτσι για να ανάβουν λίγο τα αίματα.Όταν το παιχνίδι συνοδεύεται και από κατανάλωση αλκοόλ πέφτει ακόμη περισσότερο γέλιο.Γι’αυτό λοιπόν είπαμε να αποτυπώσουμε αυτή μας τη συνήθεια και να συμμετέχουμε στην αξιολογότατη συλλογή «ιδιογράφως».


Και τώρα στα σχόλια ξεσαλώστε!Θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί!


ΥΓ:*"Κλάπα"=ήττα,πίκρα "Τρώω κλάπα"=τρώω ήττα,την πατάω

ΥΓ1:Πατήστε πάνω στην εικόνα για την δείτε σε καλύτερη ανάλυση και να διαβάσετε καθαρά τι γράφει στο χαρτί.


για το http://autographcollectors.blogspot.com

10 Comments »

  • Τρέμετε σκουλίκια, γιατί όταν έρθει η ώρα σας να χάσετε(και είναι τόσο σύντομα..)βρείτε blog να κρυφτείτε..Ρε ομαδούλα πως έγινε αυτό?και σου είπα μην πίνεις τα τσίπουρα που σε ποτίζει "αυτός"(don)

  • Η πλάκα είναι ότι σήμερα που δεν είχα πιει ούτε γουλιά αλκοόλ όλη μέρα χάσαμε,ενώ την άλλη φορά που είχα πιει 5-6 τσίπουρα κερδίσαμε!

    Δεν πειράζει όμως!Την επόμενη φορά που θα κερδίσουμε θα βγάλω φωτοτυπίες το χαρτί και θα το μοιράζω πόρτα-πόρτα!Θα το κάνω αφίσα,πανό,τρυκάκι,πλακάτ και ό,τι άλλο θες!(πλακίτσα,εννοείται).

    Ομαδούλα μην φοβάσαι τίποτα!Δεν λυγίζουμε!Θυμάσαι πώς "τσακώνονταν" τα ρεμάλια εκείνη τη φορά στο σπίτι του fubu που τους είχαμε κάνει 3 ξερές...

    ΥΓ:fubu,don Quixote καλό ταξίδι και καλά να περάσετε στο 2ο μέρος των διακοπών σας!Περιμένουμε φωτο!

  • αυτό θα πει φιλοξενία...ηρθατε σπίτι μου και φαγατε καλά..., απ' όλες τις απόψεις(χιχι)

    αυτά παθαινει όποιος έχει μεγάλο στοματάκι (ωωω το καημενο το κροκοδειλάκι)

    τώρα μπορούμε να φύγουμε με την ομάδαρα μου ευτυχισμένοι για να συνεχίσουμε τις διακοπούλες μας στο εξωτικό Ληξούρι (άμα ξυπνησει η ομάδα στις 6.12)

    Αντε γεία τωρα μπορείτε να βράσετε στο ζουμί σας περιμένοντας την ρεβανς

    Φιλια σε όλους
    επιστρεφω 18 και νομιζω σε μεγαλη φόρμα

    ΥΓ: σε 3 ωρες ξυπνάω(πολυ κλαπα)
    ΥΓ: "αφου 'στε περισσότερες γαμω το κέρατό μου"

  • Eίστε αλανάλια,σας γουστάρω......
    Αλλά εγώ να έρθω σπίτι σου φίλε don,δύσκολα.Anyway,σας πάω......

  • Aλανάκια εννοούσα......

  • Καλώς μας ήρθες φίλε exotrela και σ'ευχαριστούμε!

    Ελπίζω να τη φάμε τη Λάτσιο αύριο.

    Τα λέμε φίλε!

  • Σας ευχαριστούμε όλους (χαμένους και κερδισμένους) για την συμμετοχή σας στο "Ιδιογράφως".
    Το σημείωμα αναρτήθηκε στο blog
    :)

  • Γειά σας,Stepas και σια,
    ...είστε για Κολιτσίνα ή Πρέφα;;;
    Ωραία συμμετοχή,αλλά καλέστε κι άλλους "κολλητούς" σας...Το autographcollectors συνεχίζεται...

    y.γ...κι η μουσική σας 'αψογη

  • Γειά σου ΜΖ!

    Ευχαριστούμε πολυ για τα καλά λόγια.


    Να σου πω την αλήθεια δεν ήμουν και πολύ σίγουρος αν συνεχίζεται η συλλογή γι'αυτό δεν προσκάλεσα κανέναν.

    Τα λέμε.

  • gravatar Ανώνυμος
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.