Άνθρωπος στη θάλασσα!!!

Αρχικά εκτός από το όνομά μου….Βίκη, δηλώνω και ένοχη! Διότι είμαι αυτή που κατηγόρησε το εν λόγω blog για την έντονη μυρωδιά «αντρίλας» που αποπνέει. Ήρθα όμως ευελπιστώντας να δώσω λίγο…. «άρωμα γυναίκας».
Άρωμα σε μικρό μπουκάλι, όχι λόγω πολυτέλειας ..μπααα ,μικρό λόγω αναστήματος!!
Υπογεγραμμένη ως bikaki…το –aki, όχι λόγω αναστήματος αυτή τη φορά, αλλά λόγω καταγωγής. Κρητικιά γαρ..
Στον αγώνα για το πολυπόθητο πτυχίο κι εγώ, όπου σύντομα με δόξες και τιμές θα πάρω από το τιμημένο (όπως λέει και ο don Quixote) ΣΓΤΚΣ.
Ελπίζω να εμφανίζομαι κατά περιόδους με ποικίλου περιεχομένου σκέψεις.. αν εξαφανιστώ ,τότε σίγουρα θα έχω χαθεί στο διαδίκτυο. Ο μέντοράς μου σε ηλεκτρονικά θέματα (don Quixote) θα με ξεθάψει..
Ευχαριστώ, τα αγόρια του uzuburu-buru για την πρόσκληση..
Για αυτούς:
Don Quixote, συνοδοιπόρος στην φοιτητική ζωή, έχει τις απαντήσεις στις πολλές πολλές ερωτήσεις μου περί διαδικτύου και λοιπών ηλεκτρονικών.
Stepas, ομαδούλα στη δηλωτή- έχει τις απαντήσεις σε πολιτικο-κοινωνικο-αθλητικά-γεωγραφικά θέματα.
Fubu, έχει την απάντηση στο νόημα της ζωής..

11 Comments »

  • KALOS TIN!

    KAIROS ITAN NA GINOYME 2!

    WELCOME WELCOME WELCOME!

  • Καλώς τη Βίκη μας.Πολύ καλώς μας ήρθες!

    Με την mislandfru έγινε το μπαμ αλλά μετά και την είσοδο δευτερης θηλυκής ύπαρξης στο μπλογκ αλλάζουμε πλέον επίπεδο!

    Η Βίκη είναι,όπως καταλάβατε,η συμπαίκτριά μου σε μια καλοκαιρινή συνήθεια της παρέας μας:τη δηλωτή.Μαζί σκίζουμε (τις περισσότερες φορές) τον fubu και τον don Quixote που αποτελούν την αντίπαλη ομάδα.

    To bikaki λοιπόν έχει πολλά μα πάρα πολλά να δώσει σε τούτο το μπλογκ.Είναι άλλωστε καλλιτέχνις και μάλιστα μια ανάσα από το πτυχίο!Συνεπώς περιμένουμε τις "εικαστικές" της παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση του μπλογκ,τα άρθρα της με θέματα που εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να πιάσουμε και-βεβαίως- τις μουσικές της επιλογές!Όλα αυτά θα τα απολαύσουμε αρκεί,όπως είπε και η ίδια,να μην χαθεί στον ωκεανό που λέγεται ίντερνετ και να μην ξενερώσει!

    ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

  • Mislandfru....πρεπει να κάνουμε κατι άμεσα..με αυτούς εδώ, έχω μεταλλαχθεί:ξέρω πλέον ποιός είναι ο Μελίσσης,όλες τις φετινές μεταγραφές...και ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ PRO!!!

    Ευχαριστώ..

  • Stepa..ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!και για τα καλά σου λόγια, και για τις πολλές ώρες δηλωτής ,και για τα ουζάκια, και για το pro βρε και ας λέω..άλλωστε εσυ ξέρεις πόσο το διασκεδάζω..

  • το συγκεκριμενο ατομακι(ή μηπως ατομάκη) το γνωρισα το 2003 στο πρωτο έτος της σχολης σε μια παρέα 20 ατόμων (ξερετε πως ειναι στο πρωτο έτος) και δεν πμορουσα να φανταστω πως στα επόμενα χρονια θα ανταλαξουμε πολυ περισσοτερα πραγματα εκτως από σημειώσεισ και απόψεις...αλλα τεσπα θα τα πουμε αλλη φορά αυτά

    Για τη δηλώτη να ενημερώσουμε τον κοσμο πως παει λιγος καιρος που πηρατε παιχνιδακι πουλακια(μη λεμε και μαλακιες)

    Επρεπε να δείτε τι έγινε όταν έβαλε το πρωτο της γκολ στο Προ....πυροτεχνήματα έριξα ...Ακομα το θυμάμαι παιζαμε αντίπαλοι με του αλλους μαλάκες(fubu-stepas) και πεταεί ενα σουτάκι λιγο εξω απο τη περιοχη και δεξια με τον Messi και πηγε στο γαμα τι να σας λεω...μεγαλες στιγμες

    Σταματάω γιατι αμα συνεχίσω θα με πάρει μεσανυχτα....

    Καλως όρισες μίκρη μου....
    Καλη αρχή

  • Τώρα εγω για εσένα τι να πω;Τι να πρωτοπώ μάλλον..Θα πω μόνο πώς όποια ιδιότητα και αν έχεις στη ζωή μου(και έχουν γίνει πολλές τελευταία), προτιμώ αυτή του φίλου , του κολλητού...ήμουν τυχερή που υπήρχες σε εκείνη τη μεγάλη παρέα και πιο τυχερή που υπάρχεις σε αυτή τη μικρή παρέα!
    Καλώς σας βρήκα..

  • καλώς ήρθες στο εν λόγω blog που κατα λάθος έγινα φίλος και εγώ...αλλά πραγματικά και το τονίζω...ειναι συναρπαστικό και με ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης,ας ελπίσουμε να μας εκπλήξεις και εσύ..καλή τύχη

  • argyrios..ευχαριστώ προσωπικά αλλά και για τα καλά σου λόγια για το blog, η αλήθεια είναι πως τα αγόρια είναι υπεύθυνα για το"συναρπαστικό" όπως λές blog ;οπότε σε αυτούς τα εύσημα..
    ελπίζω να παραμείνεις μαζί μας!

  • eptelous ta parakalia mas gia thilukes parousies epiasan topo...

    ksevrwmisame ligoulaki twra pia!!

    perimenw pws kai pws na dw ti mas epifulaseis!!

    to prwto sou thema i alitheia einai pws oloi kserame se poion tha anaferotan...

    kali synexeia!!

  • Εγώ ήρθα για δεύτερη φορά εδώ, αλλά βλέπω κάποιους λόγους για τους οποίους έχει νόημα να ξανάρθω (ο ένας έχει χρώμα πράσινο). Καλή αρχή bikaki (μεγάλος έρωτας η Κρήτη) κι ελπίζω να τα λέμε με όλους σας.

    Υ. Σ. Stepas, το αφιέρωμα για την Γώγου ήταν πολύ του γούστου μου. Χαίρομαι που ήταν η αφορμή να φτάσω ως εδώ.

  • *Madame de la Luna:..Παεί λίγος καιρός που είμαι εδώ και είναι ωραίο τελικά να μεγαλώνει αυτή η παρέα. Λυπάμαι που δεν σε είχα ανακαλύψει τόσο καιρό,φταίει που δεν "περιπλανιέμαι" πολύ,χαίρομαι όμως που μας βρήκες εσύ γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να διαβάσω αληθινά όμορφες αναρτήσεις στο δικό σου blog..
    Να'σαι καλά!

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.