ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!

Να συστηθώ λοιπόν και εγώ……Είμαι η Μαργαρίτα ή mislandfru ή γνωστή πλέον ως η πρώτη μεταγραφή της uzuburu-buru team. 19 ετών και φοιτήτρια…Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Χαλκίδα. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, με καταγωγή από Εύβοια, Μυτιλήνη και Μικρά Ασία και με πολύ καλό αριστερό…..




Εγώ βρέθηκα εδώ μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις γιατί όπως όλοι ξέρουμε η μεταγραφική περίοδος είναι μια δύσκολη περίοδος. Ε παιδιά?


Σε τούτο το blog εγώ θα μιλάω κυρίως για μουσική γιατί είναι το αγαπημένο μου θέμα κάνοντας αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες και παρακολουθώντας στενά την επικαιρότητα. Εννοείται βέβαια και για ότι άλλο (ενδιαφέρον) μου κατέβει στο κεφάλι γιατί αυτός δεν είναι ο σκοπός?



Όπως καταλάβατε το team ψώνισε από σβέρκο που λένε και στα 3 παραπάνω χωριά μου.




Να πω και εγώ τα κλασσικά αλλά απαραίτητα…όποιος θέλει οτιδήποτε μέχρι και delivery ας επικοινωνήσει με τον Δον Κιχώτη στο uzuburu.buru@gmail.com




Υ.Γ Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα

3 Comments »

  • γεια σας παιδια
    εχετε κ ενα συνονοματο μου στην ομαδα
    λολ
    ")

  • Καλώς τον!

    Βεβαίως έχουμε κι εμείς τον Κιχοτη μας.Είναι ο διάσημος,πλέον,don Quixote.

    Αυτή τη στιγμή πρέπει να πλατσουρίζει σε κάποια παραλία της Αττικής,γι’αυτό ανέλαβα να απαντήσω εγώ.Όταν επιστρέψει όμως θα σου δείξει αυτός που τολμάς να έχεις το ίδιο ψευδώνυμο!(πλακίτσα,εννοείται)

  • "")
    TYXEROs
    o δικος
    αντε ευχομαι τουλαχιστον να πατε και σεις για κανα μπανιο
    γιατι εμεις εδω για φετος ειναι λιγο χλωμο για το αν θα παμε

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.