Ibiza...

Ibiza: συνοικία του δήμου Retiro, ενός από τους 21 δήμους που αποτελούν τον νομό της Μαδρίτης? ή μικρομεσαίο αυτοκίνητο που μετράει κάτι χρόνια ζωής

και προσφέρει από την πρώτη του έκδοση ατελείωτες συγκινήσεις στους αγοραστές του;

Μάλλον ο συνδυασμός και των δυο ακούγεται καλύτερος... πριν ακόμα το πλησιάσεις, σε έχει ταξιδέψει στην μαγευτική Ισπανία, τον καιρό των ιπποτών, σε έχει βάλει σε ένα πεδίο μάχης, να μάχεσαι σώμα με σώμα για την καρδιά της αγαπημένης σου βασίλισσας.

Έπειτα παίρνεις το κλειδί στο χέρι σου και ανοίγοντας το, κερδίζεις την καρδιά της Χουακίνας Ντο Λόρερς. Τώρα είσαι έτοιμος και ψυχολογικά να αντιμετωπίσεις μιάμιση ώρα κίνηση και μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας. Όμως δεν είσαι μόνος σου.

Το Ibiza σου είναι εκεί για να σε ξαναφέρει στο πεδίο της μάχης, με καινούργιο μοντέλο

και με την αγωνία για το αν η κορυφαία του έκδοση θα είναι κάπως έτσι…










Αν ναι, τότε κατά την γνώμη μου, δεν θα υπάρξει άλλος αντίπαλος στην μικρομεσαία κατηγορία μιας και κατά παράδοση η SEAT έχει από τις καλύτερες τιμές και value for money της αγοράς.


> Ksidias Yiannis < > uzuburu-buru.blogspot.com <

***Try to live your edreams, to rule your fears...***

4 Comments »

  • 1.nomiza oti i ibiza einai nisi stis kanaries nisous,stepa ti les?

    2. gia to formula tou fani den eipes tipota(115hp, full-extra)

  • Η μόνη Ίμπιζα που ήξερα εγώ μέχρι σήμερα είναι αυτή των Βαλεαρίδων(και όχι Καναρίων)νήσων που βρίσκονται στη Μεσόγειο και ανήκουν στην Ισπανία.Είναι η γνωστή "Μύκονος" της Ισπανίας λόγω της κλαμποκατάστασης που επικρατεί και του γενικότερου ξεμπουρδελέματος.

    Αυτή την Ίμπιζα που λέει ο Γιάννης δεν την ξέρω.Για να το λέει θα έχει κάνει ρεπορτάζ φαντάζομαι(που λένε και στο ΣΤΑΡ).

  • yianni nomizw pws ta paidia exoun dikio...gia psakstw ligo

  • Παίδες, δεν θέλω να με αμφισβητήστε...

    ξέρετε καλά πως ΠΟΤΈ δεν κάνω λάθη...

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.