ΠΟΙΟΣ..?

Τελευταίος και καταϊδρωμένος έρχεται ένας περίεργος τύπος…που θέλει υπομονή για να τον καταλάβεις…αλλά και για να τον αντέξεις!!Παρουσιάζομαι λοιπόν και εγώ με την σειρά μου:

Είμαι ο fubu και είμαι καλά…αλήθεια σας λέω!!

Αθηναϊκό λαμόγιο και εγώ με ρίζες από Καρδίτσα και Λέσβο (μετάφραση: Βλάχος και Τουρκόσπορος). Οι κακιές γλώσσες επιμένουν πως η καταγωγή μου είναι από το Περού όμως…(μελαψός – γύφτος). Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής στο 5ο έτος στην ΑΣΟΕΕ και ελπίζω να τελειώσω κάποια στιγμή με το καλό (ουφ…πάλι προβληματίστηκα).

Όπως και κάθε Έλληνας λοιπόν θέλω και ‘γω να εκφράσω τις αποψάρες μου για θέματα που ενδιαφέρουν και με…πονάνε! Τι θα περιμένετε από εμένα λοιπόν; Πλακίτσα γύρω από θέματα αθλητικά, κοινωνικά, αλλά και αφιερώματα σε προσωπικότητες που πιστεύω πως το αξίζουν!! Μην σας φανεί περίεργο όμως αν θίξω και άλλα θέματα, είμαι και λίγο αναποφάσιστος…

Βαρέθηκα να μιλάω για τον εαυτό μου όμως… Για να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι εκτός από το να μιλάμε πρέπει να ακούμε κιόλας που’ λεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου. Γι’ αυτό λοιπόν περιμένω τα σχόλιά σας για οτιδήποτε αλλά και συστάσεις, προβλήματα, ιδέες και σκέψεις σας στο mail μας uzuburu.buru@gmail.com. Η ομάδα της uzuburu δεν πρόκειται να προσπεράσει κανέναν…και αυτό είναι δέσμευση!(Α ρε Σημίτη είσαι μεγάλη έμπνευση τελικά!)


Κουφονήσια σας ερχόμαστε…γιατί το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε!!
Πάρτε μια γεύση...




«Είδα πολλούς που ζήσανε για πλάκα
Είδα και άλλους που το πήραν σοβαρά
Και τραβηχτήκανε και άσχημα τραβιούνται
Και το πληρώσανε στο τέλος ακριβά…» (Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας)

11 Comments »

  • Γειά σου ρε fubu!Άργησες αλλά εντυπωσίασες...Σύντομος,περιεκτικός και με χιούμορ.

    Διάλεξες και ένα υπέροχο τετράστιχο από τους ξεχασμένους για τον πολύ κόσμο Κατσιμιχαίους.

    Άντε καλή μας αρχή πουλάκια!

  • an den argouse tha eixame provlima...kati den tha pigene kala
    poious katsimixa more tin prosfxi tou eprepe na valei:

    "pistevo eis 1 gonzalez ton ezquil
    ton zoopoio...apetaxamin o tzigger (3)"

    welcome man
    kali arxi magkes

  • argw alla otan pairnw fora kserete ti ginetai...
    etoimazw afierwma kai se allous ksexasmenous..ypomoni

  • Βρε καλώς τον... Άργησες ( ως συνήθως) αλλά βρήκες τον δρόμο σου...

    Φάνης: κλασικό δείγμα δίποδου θηλαστικού. Ζει στις παρυφές του Υμηττού.
    Αγαπημένο hobby του το Βίκινγκ. Ερωτοχτυπημένος και βαριά αθεράπευτος ερωτύλος (Greek lover), βγαλμένος από ταινία του ’70, με συμπρωταγωνιστή τον Στάθη Ψάλτη, γυρίζει στην όμορφη Κρήτη (με τα μυρωδάτα της βότανα) την ταινία «Τα Καμάκια».
    Γνώστης της αγγλικής πριν ακόμα γεννηθεί, ο Φάνης λάτρεψε την ξένη μουσική, με εκλάμψεις ελληνικού έντεχνου και βαρύ ηπειρώτικου.
    Αναποφάσιστος και συνάμα μαυριδερός, δίνει την αίσθηση στον θεατή για κάποιο περουβιανό πολιτικό μετανάστη που συχνάζει στους κεντρικούς δρόμους τις Αθήνας προσπαθώντας να πάρει το πτυχίο του…

    Ουφ… καλά τα μπέρδεψα… :D

  • gravatar Ανώνυμος

    emena pantws m arese perissotero afto...gia to Perou...!!

    Filia!

  • Ανέβηκε και η Καρδίτσα. Χαρές που έκανες έ? Πήγες στο γήπεδο ή διάβαζες?

  • coachp η αλήθεια είναι πως η αναγέννηση έχει πάντα πολύ λαό στο γήπεδο!Φέτος είχε και ομάδα και δίκαια ανέβηκε...
    Πάντως οπαδός της καρδίτσας δεν ήμουν ποτε...όχι οτι την αντιπαθώ αλλά είμαι αθήνα και είναι αντικειμενικά δύσκολο.Τώρα στην Β εθνική θα την παρακολουθώ περισσότερο.

  • Για συμμαζευτείτε εσείς οι Καρδιτσιώτες γιατί σε αυτό το μπλογκ πλειοψηφία είναι οι Τρικαλινοί(πλάκα κάνω εννοείται,μην θιχτει κανενας).

    Εμείς θα έχουμε ομάδα στην Α1 του μπασκετ.Εσείς βολευτείτε με Βου Εθνική προς το παρόν και η ΑΟΤάρα έρχεται και στο ποδόσφαιρο...

  • Χαίρετε. Έψαχνα για συναυλίες και βρέθηκα εδώ. Σούπερ είναι η παρέα σας. Στα Κουφονήσια που θα πάτε είναι τέλεια. Εάν δεν έχετε ξαναπάει θα περάσετε τρέλα. Φιλιά και καλό τριήμερο.

  • Xaroylita καλώς μας ήρθες!Ευχαριστούμε για το σχόλιο και τα καλά λόγια!

    Στα Κουφονήσια πήγαν πέρυσι το καλοκαίρι τρία από τα μέλη της παρέας μας:ο fubu,το (η) bikaki και ο don Quixote.Έμειναν ενθουσιασμένοι με το μέρος,απ’ό,τι μου’χουν πει.Αυτή την περίοδο λείπουν και οι 3 τους, γι’αυτό απαντάω εγώ.Περισσότερα θα σου πουν οι ίδιοι όταν γυρίσουν.

    Όμορφο και το δικό σου μπλογκ!

    Xaroylita σ’ευχαριστούμε και πάλι!Καλό τριήμερο και σε σένα.

    Τα λέμε!

  • xaroulita kalo orises... ta koufonisia itan telia alla persi...molis girisa apo lefkada kai itan episis p[oli omorfa(telios diaforetika pantos...)

    tha anevaso sintoma fotos apo to koufonisi gia na doun kai ipoloipoi ti einai krimeno se ayto to mikro nisaki

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.