Όταν οι στροφές δεν έχουν πια καμία σημασία...

Ήρθε η ώρα για το πρώτο μου θέμα. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι από ένα όνειρο, μια επιθυμία ανεκπλήρωτη. Δεν θα μπορούσα να γράψω για κάτι το οποίο δεν λατρεύω, για κάτι το οποίο δεν ποθώ, αλλά και για κάτι το οποίο μπορεί να προσφέρει τέτοια συγκίνηση, σαν και αυτή που προσφέρει ένα γλειφιτζούρι, στα χέρια ενός τετράχρονου παιδιού. Τα λόγια είναι περιττά… τα λένε όλα οι εικόνες…




























Πραγματικά, είναι κάτι μοναδικό, το συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν πρώτο-μπαίνει στο Audi S3.

Όταν κάθεσαι στην θέση του οδηγού και βλέπεις αυτό…



αισθάνεσαι σαν σε πιλότος, σε μονοθέσιο της F1. Όταν το βάλεις όμως μπροστά, εκπλήσσεσαι, μιας και δεν ακούς κανένα θόρυβο παρά μόνο, εκείνο το τραγούδι της μεταπολίτευσης που παίζει το δεύτερο πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας. Το πρόσωπο σου κατσουφιάζει. Μόλις προσγειώθηκες απότομα. Μόλις συνειδητοποίησες πως είναι ένα απλό αμάξι της σειράς. Κρίμα… αποφασίζεις να του δώσεις ακόμα μια ευκαιρία…

Όλα όμως τα συναισθήματα αλλάζουν την μαγική εκείνη στιγμή που θα αποφασίσεις να λύσεις το χειρόφρενο και να βάλεις την πρώτη στο κιβώτιο. Ξαφνικά με έναν μοναδικό τρόπο, ακούς έναν ξεχωριστό, γεμάτο, μεταλλικό ήχο υπό τις ιαχές των Nightwish και το σώμα σου κολλάει στα τύπου backet καθίσματα. Βάζεις δευτέρα και αισθάνεσαι τις ρόδες να βγάζουν φωτιές στο πέρασμα τους. Πλησιάζεις απειλητικά στην πρώτη δεξιά στροφή με κουμπωμένη τρίτη και κατεβάζεις δευτέρα, για να πιάσεις ροπή με ανάποδο τιμόνι... και μετά ξύπνησα και είδα πως ακόμα ένα βράδι λέρωσα το μαξιλάρι μου με το σαλάκι γιατί πάλι μου τρέχανε τα σάλια στην ιδέα και μόνο πως ήταν δικό μου.

Ένα ακόμα υπέρ-αυτοκίνητο της Audi, με εκρηκτικές επιδόσεις (250+ τελική και 5.7 δευτερόλεπτα για 0/100) και στατιστικά (265 μπαρίσια αλογάκια στις 6.000 στροφές και με ροπή 350 Nm σε ένα πολύ μεγάλο εύρος στροφών) ήρθε και κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Με το νέο του facelift και τις νέες ζάντες του, απλά είναι ότι πιο ωραίο θα μπορούσατε να μου κάνετε δώρο σε λίγες μέρες, στα γενέθλια μου.

> Ksidias Yiannis < > uzuburu-buru.blogspot.com <

***Try to live your edreams, to rule your fears...***

2 Comments »

  • Χοντρέ άμα πάρεις αυτό το αμάξι θα πρέπει να σταματήσεις μια αγαπημένη σου συνήθεια:να τρως σουβλάκια πάνω στο τιμόνι την ώρα που οδηγάς.Ξέρεις,φανάρι και σουβλάκι.

  • mpravo yianni wraio to s3...
    Krima pantws giati egw sou eixa parei mia aston martin...mallon tha prepei na tin epistrepsw..

    Perimenw na dw kai alla amaksakia apo sena...

Λίστα ιστολογίων

Powered by Blogger. Theme: TheBuckmaker, Kredit online, Tyrol. Converted by Wordpress To Blogger for WP Blogger Themes. Sponsored by iBlogtoBlog.